Imbirka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Przyszłam Cie troszkę utuczyć http://www.paczekdlaciebie.pl/272806 :p:diabloti::diabloti::diabloti: smacznego Quote
BeaC Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ...............cze nieśmigająca ale pływająca................... nie sadzisz, że jakoś sennie jest??/ Quote
caroolcia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Helga&Ares napisał(a):nie zostawiaj nas:placz: na razie nie zostawiam :p apple napisał(a):szczymam za te robote :kciuki: yyyy nie docenili moich wygórowanych potrzeb finansowych :evil_lol: może next time......:cool3: Imbirka napisał(a):Przyszłam Cie troszkę utuczyć http://www.paczekdlaciebie.pl/272806 :p:diabloti::diabloti::diabloti: smacznego wciągnełam wczoraj dwa pączusie, biegałam z kundelkami przez pół godzinki, więc jeden pozostał nie spalony, w boderkach odłożony :evil_lol: apple napisał(a):cześć Pączku:diabloti::loveu: ohhh taka okrąglutka chyba jeszcze nie jestem, ale za to słodka..... :diabloti::evil_lol::evil_lol: Medorowa napisał(a):Cze:megagrin: Madziu, czyżby za dużo cukru, że taka nadpobudliwa??? :diabloti::eviltong::eviltong: BeaC napisał(a):...............cze nieśmigająca ale pływająca................... nie sadzisz, że jakoś sennie jest??/ buuuuu, bardzo sennie, ale za to piątkowo :multi: a ja jutro mam casting na potencjalną opikunke dla moich potworków :p Quote
caroolcia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 a ja jutro jade na deseczke do Czech :multi::multi::multi: kumpel załatwił firmowe autko, wiec transport gratisss, pojezdzimy cały dzień i wracamy do domciu - jupiiii, tylko szukam kogoś kto wyprowadzi w ciągu dnia raz psiaki -uhhh znowu te problemy z psiaczkami :roll: od razu humorek lepszy :evil_lol: a tymczasem zapraszam na moje aukcje ;) http://www.allegro.pl/item306410507_najpiekniejsze_psy_w_wielkopolsce_.html http://www.allegro.pl/item306428963_przepiekny_duzy_pies_obronca_domu_.html Quote
Jagoda1 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Przyszłam z własną kawusią, dorzuć herbatnika...;) Quote
caroolcia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Jagoda* napisał(a):Przyszłam z własną kawusią, dorzuć herbatnika...;) ach cudnie, dorzucam herbatniczki, ciasteczka, placuszki i co tam jeszcez można w piekarni kupić, bo nie chciałabym was otruć swoimi wypiekami, bo jedyne które posiadam to na twarzy hihihi Quote
Jagoda1 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 caroolcia napisał(a):ach cudnie, dorzucam herbatniczki, ciasteczka, placuszki i co tam jeszcez można w piekarni kupić, bo nie chciałabym was otruć swoimi wypiekami, bo jedyne które posiadam to na twarzy hihihi No dobrze, przyniosłam "cóś", ja też nie cierpię pichcić, chociaż robię to b. dobrze, na swoje nieszczęście. :evil_lol: Uważam, że jest tyle ciekawszych zajęć... Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 caroolcia napisał(a): yyyy nie docenili moich wygórowanych potrzeb finansowych :evil_lol: może next time......:cool3: Buhahahahahahahahaha.... czyli standard w naszym kraju. Całuje cie na pocieszenie..... za darmoche :evil_lol::loveu: Quote
Medorowa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 caroolcia napisał(a): Madziu, czyżby za dużo cukru, że taka nadpobudliwa??? :diabloti::eviltong::eviltong: Nie, ja mam ADHD:cool1::cool1::diabloti: Porób zdjęcia z wyjazdu deseczkowego:placz: Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Medorowa napisał(a):Nie, ja mam ADHD:cool1::cool1::diabloti: Porób zdjęcia z wyjazdu deseczkowego:placz: Nie rycz Medorowa ona tak mówi że na deseczke jedzie ale ja ci powiem prawde........ ona to ma spotkania w klubie gospodyń miejskich i tam mają takie zajęcia z deseczką :razz::evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
caroolcia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahaha.... czyli standard w naszym kraju. Całuje cie na pocieszenie..... za darmoche :evil_lol::loveu: dziękować!!! całusy zawsze w cenie :loveu: [quote name='Medorowa']Nie, ja mam ADHD:cool1::cool1::diabloti: Porób zdjęcia z wyjazdu deseczkowego:placz: ohhh no nie bylo czasu.......:shake: [quote name='apple'] Nie rycz Medorowa ona tak mówi że na deseczke jedzie ale ja ci powiem prawde........ ona to ma spotkania w klubie gospodyń miejskich i tam mają takie zajęcia z deseczką :razz::evil_lol::diabloti::eviltong: buhahaha dobre podoba mi sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cześć niepaląca! :multi: Hmmm mam nadzieje :mad: Quote
caroolcia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 powiem wam ze wypad bardzo udany i jestem najszczesliwsza ostatnio na stoku :loveu: podsumowanie wyjazdu: purpurowe kolanka, odbite plecy, wybity palec, złamana reka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak sie kończą wygłupy na deseczce - ale jak ja to kocham :multi:toksyczna miłość hi hi hi Quote
caroolcia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Cześć niepaląca! :multi: Hmmm mam nadzieje :mad: nadal, ale wcale mi sie to jush nie podoba :shake: taka mam ostatnio ochote na papieroska Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='caroolcia']powiem wam ze wypad bardzo udany i jestem najszczesliwsza ostatnio na stoku :loveu: podsumowanie wyjazdu: purpurowe kolanka, odbite plecy, wybity palec, złamana reka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak sie kończą wygłupy na deseczce - ale jak ja to kocham :multi:toksyczna miłość hi hi hi:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Że co??? Coś ty łapę złamała? Ofiara.......no nie umi a jeździ :roll: Quote
caroolcia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='apple']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Że co??? Coś ty łapę złamała? Ofiara.......no nie umi a jeździ :roll: buhaha no uczyłam sie jezdzic "tylem" wiec to tak jakby od poczatku hihihi i jeszcze hopki i noserolle :eviltong: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='caroolcia']nadal, ale wcale mi sie to jush nie podoba :shake: taka mam ostatnio ochote na papieroska Noooo:shake: Ani mi sie waż :mad: Bo doope spiore- zobaczysz:roll: TGW [quote name='caroolcia']buhaha no uczyłam sie jezdzic "tylem" wiec to tak jakby od poczatku hihihi i jeszcze hopki i noserolle :eviltong::splat::splat::splat: Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Że co??? Coś ty łapę złamała? Ofiara.......no nie umi a jeździ :roll: aplowa ja ci coś powim w tajemnicy -- to te gospochy z koła miejskich ją tak załatfiły:shake: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Helga&Ares']aplowa ja ci coś powim w tajemnicy -- to te gospochy z koła miejskich ją tak załatfiły:shake:aaaaaaaaa to już wiem to ta zazdrość o tą nową deseczke ?:splat:No masz jakie zazdrośnice.......ty tam lepiej nie chodź więcej Caroolcia ;) Quote
caroolcia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 buhahaha kolega się śmiał, ze tłukłam się z innymi snb-istami o to kto ma na stoku najładniejszą deseczke i gogle hihihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ło matko! Przecież, żeby złamać rękę, nie trzeba było tak daleko jeźdzć, wystarczy na spacerze ze swoimi, spotkac inne psiaki... Trzymaj się... jedną ręką...:razz: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='caroolcia']buhahaha kolega się śmiał, ze tłukłam się z innymi snb-istami o to kto ma na stoku najładniejszą deseczke i gogle hihihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Caroolcia z jakimi snowbordami ty się tłukłaś? :oops: I zeby tak o tym publicznie......przy wszystkich:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
caroolcia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Jagoda*']Ło matko! Przecież, żeby złamać rękę, nie trzeba było tak daleko jeźdzć, wystarczy na spacerze ze swoimi, spotkac inne psiaki... Trzymaj się... jedną ręką...:razz: a ja chciałam z gór pamiatke hihihihi [quote name='apple']Caroolcia z jakimi snowbordami ty się tłukłaś? :oops: I zeby tak o tym publicznie......przy wszystkich:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: buhahaha, cała ja :B-fly: Quote
Recommended Posts