caroolcia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 apple napisał(a):uuuuuuuuuuuuu desperacją mi tu pachnie:evil_lol:;) jaka tam desperacja - ostra selekcja :evil_lol: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 caroolcia napisał(a):jaka tam desperacja - ostra selekcja :evil_lol:Bardzo ostra :"ktoś się zawsze znajdzie" - buhahahahahahaha - brzytwa :evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 apple napisał(a):Bardzo ostra :"ktoś się zawsze znajdzie" - buhahahahahahaha - brzytwa :evil_lol: hihihihi :loveu: Quote
Jagoda1 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ale się dogadały:crazyeye:... Jeszcze kocika brakuje;). Quote
caroolcia Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 dziewczynki dogadały się pieknie!!!! kotecki unikaja moich potworów hehe Quote
Helga&Ares Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 cze:multi::multi: udało się z PS? w ogóle to dobra plytecka?:roll: Quote
caroolcia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Cze zgarbiona:evil_lol: od razu siem wyprostowałam:D apple napisał(a):Jak tam kobieto walcząca?:razz: obecnie walcze z brudem w domku i zupełnie nie rozumie skąd on się bierze....piore wszystko co mi fajurkami smierdzi haha ja tez tak smierdziałam bleeeee:evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Medorowa napisał(a):Hello:hand::hand: ceść łobaczku Helga&Ares napisał(a):cze:multi::multi: udało się z PS? w ogóle to dobra plytecka?:roll: nie udało się jescze. plyta na pewno sie tym razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko ja ostatnio zalatana za bardzo i nie mam czasu na wysilanie szarych koórek hehe Imbirka napisał(a):helloł:p przyszłam się przywitać :lol: witamy witamy w naszych skromniutkich progach a jednakowoż jakże zacnych :cool3: Quote
PaulinaT Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ty też sprzatasz? Biedaczko :shake: Ja utknęłam w połowie, jak mi napiszesz że sprzątasz to może pknę do 3/4 :p Ja nienawidzę sprzątania, a u mnie mogłabym na okrągło :placz: Quote
Helga&Ares Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 caroolcia napisał(a): nie udało się jescze. plyta na pewno sie tym razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko ja ostatnio zalatana za bardzo i nie mam czasu na wysilanie szarych koórek hehe ok to jak Ci sie zachce to pamiętaj ze moosisz najpierw wszystko na poolpit zgrac:p ufff ze tym razem to dobra plyta:evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 PaulinaT napisał(a):Ty też sprzatasz? Biedaczko :shake: Ja utknęłam w połowie, jak mi napiszesz że sprzątasz to może pknę do 3/4 :p Ja nienawidzę sprzątania, a u mnie mogłabym na okrągło :placz: łącznie z gotowaniem skończyłam dopiero w tej chwili :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 słuchajcie ten cuny boksiu poszukuje mega pilnie chociaz DT nie mowiac o docelowym - jest chwilowo u donvitow i miał dzisiaj jechac do DT pod poznaniem, ale ten domek kompletnie nawalił..... szukamy pilnie pomocy Quote
PaulinaT Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cudny. Skąd go wytrzasnęliście? Mam nadzieję, że szybko znajdziecie DT o DS nie wspominając... No ja nie gotować. Wczoraj był obiadek u mamusi :evil_lol: ...a dzisiaj... :mdleje: mój szwagier :o zrobił :o obiad :o zupełnie sam!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
caroolcia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 PaulinaT napisał(a):Cudny. Skąd go wytrzasnęliście? Mam nadzieję, że szybko znajdziecie DT o DS nie wspominając... No ja nie gotować. Wczoraj był obiadek u mamusi :evil_lol: ...a dzisiaj... :mdleje: mój szwagier :o zrobił :o obiad :o zupełnie sam!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: kurcze mam nafdzieje!!!! on przyjechał Krakowa, donvitow jechał po niego do łodzi i miał odstawić do tego DT, ehhhh szkoda gadać, boksiu był trzymany przy budzie na łańcuchu i miał być dzisiaj uśpiony bbo sie znudził :angryy: wyobrazacie sobie takie cudo na łańcuchu??? i chcieli go zabić??!!! Ma 2,5 latek i jest przekochany, zero agresji czy dominacji w stosunku do psów i kotow - a ta mordka :loveu: ps. ja od pol roku nie gotowałam nic innego poza wodą i warzywami na patelnie, ale że czekaja mnie odwiedziny to nie mogłam dać umrzeć z glodu buhahah mam tylko nadzieję, że nie zabije moim jedzeniem buhahah Quote
caroolcia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Medorowa napisał(a):Ale cudo .......... prawda/??? on mi tak Medzi i Imbirka przypomina.....jest śliczny Quote
apple Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ćliczna mordzia:loveu:.....ile ma lat tak na oko? Chyba młody co? Quote
caroolcia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 apple napisał(a):Ćliczna mordzia:loveu:.....ile ma lat tak na oko? Chyba młody co? 2 latka z groszem i nie odstepuje mojego taty na krok, oboje z mam sa nim zachwyceni Quote
apple Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='caroolcia']2 latka z groszem i nie odstepuje mojego taty na krok, oboje z mam sa nim zachwyceniZakochali się w sobie? Oooooo!:loveu::loveu::loveu: Quote
PaulinaT Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='caroolcia']słuchajcie ten cuny boksiu poszukuje mega pilnie chociaz DT nie mowiac o docelowym - jest chwilowo u donvitow i miał dzisiaj jechac do DT pod poznaniem, ale ten domek kompletnie nawalił..... szukamy pilnie pomocy No po prostu krew mnie zalała jak to przeczytałam. :angryy::angryy::angryy: Ja myślę, że nie ma co ich kryć tylko na czarne kwiatki dawać - jak tak można :angryy: Quote
Recommended Posts