caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='ferraribox']Doberwk:multi::multi::multi:Co słychać? u mnie czytam i czytam i widze, że same narzekania cioteczek :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Caroolcia chono tu i sie wytłumacz:mad:[/FONT] JESTEM :B-fly: Quote
PaulinaT Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 caroolcia napisał(a):no JESTEM i co mi zrobisz :diabloti: Chono ino a się przekonasz :diabloti: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='caroolcia']nie stałaś lookałam i cie nie wylookałam :shake: [FONT=Century Gothic]No to gdzie ty lookałaś?:cool1:Ja se tam odmarzłam :placz: [/FONT] no ale jak ma zrobić foty jak nie stała :roll: Medorowa sobie sama robi??? zdolaniacha jedna [FONT=Century Gothic]No ino jej tego nie mów:roll:[/FONT] [quote name='caroolcia'] a tak serio mieliśmy rożne różniste poślizgi i na miejscu byłam ok 22:oo :evil_lol: [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra dobra nie ściemniaj powiedz lepiej że nas nie zabrałaś żebyśmy ci konkurencji nie robiły:diabloti:[/FONT] [quote name='caroolcia']a ja to co?? Dogoświn???:placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='caroolcia']JESTEM :B-fly: [FONT=Century Gothic]Nareaszcie! I co? Jak było z fajkami kara czy nagroda?:cool3: [/FONT] Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='PaulinaT']Chono ino a się przekonasz :diabloti: a gdzie tysz mam iść :hmmmm: [quote name='Medorowa']Cze:bigcool::bigcool: cze Madzialena, makarene tańczysz???? [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ino jej tego nie mów:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra dobra nie ściemniaj powiedz lepiej że nas nie zabrałaś żebyśmy ci konkurencji nie robiły:diabloti:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Nareaszcie! I co? Jak było z fajkami kara czy nagroda?:cool3:[/FONT] ano wydało się :shake: konkurencji takiej nie chciałam :oops: tylu chłopa dla mnie było :multi: Z fajkami pół nagrody - całymi dniami nie paliłam ale wieczorkiem do drinusia dwa zapaliłam, a dzisiaj już zupełnie nic i jest coraz lepiej i jestem coraz szceśliwsza :multi: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='caroolcia']a gdzie tysz mam iść :hmmmm: cze Madzialena, makarene tańczysz???? ano wydało się :shake: konkurencji takiej nie chciałam :oops: tylu chłopa dla mnie było :multi: Z fajkami pół nagrody - całymi dniami nie paliłam ale wieczorkiem do drinusia dwa zapaliłam, a dzisiaj już zupełnie nic i jest coraz lepiej i jestem coraz szceśliwsza :multi: [FONT=Century Gothic]No to cieszkam się - no nie do końca sukces ale..... prawie..... ale powiedz smakowały ci????[/FONT] [quote name='caroolcia']to sem JO :p [FONT=Century Gothic]No wiem widziałam cię juz na blogu u Ali :eviltong: [/FONT] Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to cieszkam się - no nie do końca sukces ale..... prawie..... ale powiedz smakowały ci????[/FONT] smakowały, smakują zawsze :evil_lol: [FONT=Century Gothic][FONT=Verdana][quote name='apple'][/FONT]No wiem widziałam cię juz na blogu u Ali :eviltong:[/FONT] ???? Quote
PaulinaT Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Wow - ale wymiatasz :o Piknie! Jak kto gdzie cho no?? :hmmmm: Ch no jest zawsze do mnnie! :p Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='caroolcia'] ???? [FONT=Century Gothic]co ???? bo nie wiem :roll:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Century Gothic]Nagrodzę ci przyniosłam. Wiem że powinnam połowę ale znaj moja wspaniałomyślność:loveu:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='PaulinaT']Wow - ale wymiatasz :o Piknie! Jak kto gdzie cho no?? :hmmmm: Ch no jest zawsze do mnnie! :p BYŁAM, NADAL ŻYJĘ :p [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]co ???? bo nie wiem :roll:[/FONT] mnie u Ali??? [quote name='BeaC'].widziałam Cię od Tyłu:razz::diabloti: Cieszy mnie to przeogromnie :multi: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nagrodzę ci przyniosłam. Wiem że powinnam połowę ale znaj moja wspaniałomyślność:loveu:[/FONT] o jeny jeny ty wspaniałomyślną, ale kusisz pychotami,a ja siem staram dietować :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='caroolcia'] mnie u Ali??? [FONT=Century Gothic]No miala cię tam jak szusujesz ..... czekaj pójde poszukać [/FONT]:roll: o jeny jeny ty wspaniałomyślną, ale kusisz pychotami,a ja siem staram dietować :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]eeee tam rzuca się tylko jedną rzecz na raz - jedz ... na zdrowie :diabloti:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]eeee tam rzuca się tylko jedną rzecz na raz - jedz ... na zdrowie :diabloti:[/FONT] ja rzucam palenie, jedzenie i picie :diabloti: i zastanawiam się co mi z tego zycia zostanie....:roll: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Century Gothic]Toz to nic z ciebie nie zostanie:crazyeye:. Nie rób se takiej krzywdy :diabloti: OOOOO znalazłam cię..... i co zaprzeczysz że to ty?:cool3:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 a to z Panem Rysiem na kuligu i jak to on stwierdził: łoj dziewuski się białych kurteckach wystroiły na kulig, wysmarowne wrocą, że hej :evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Toz to nic z ciebie nie zostanie:crazyeye:. Nie rób se takiej krzywdy :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]OOOOO znalazłam cię..... i co zaprzeczysz że to ty?:cool3:[/FONT] no właśnie może masochista ze mnie :nerwy: toffana, to nie ja - ja desecka nie narciorz :roll: Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 a pochwale wam sie jakieś się górolskiej piknej pieśni nauczyłam: Kielisecku mój kochany przewracałeś chłopy, pany, przewracałeś mnie i nieraz, kielisecku ja cie teraz!!!! :drink1: piknie???:B-fly: Quote
PaulinaT Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 caroolcia napisał(a):BYŁAM, NADAL ŻYJĘ :p :o I nawet cycki na sopelki ani ani nic nie zmarzły? :niewiem: :placz: caroolcia napisał(a):ja rzucam palenie, jedzenie i picie :diabloti: i zastanawiam się co mi z tego zycia zostanie....:roll: coś zostanie :siara: Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 PaulinaT napisał(a)::o I nawet cycki na sopelki ani ani nic nie zmarzły? :niewiem: :placz: coś zostanie :siara: hmmm donvitow twierdzi, że seksik...... to poświęcenie, no ale do zaleceń lekarza chyba trzeba się stosować :roll: Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 żeby nie było trochę psich gwiazdkowych foteczek :p i potwory zjadające się wzajemnie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 fotki fotki widzialam fotki:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='caroolcia']no właśnie może masochista ze mnie :nerwy: toffana, to nie ja - ja desecka nie narciorz :roll: [FONT=Century Gothic]eeee tam desecka się zepsuła - HEJ!:evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='evaxon']fotki fotki widzialam fotki:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ło matko ale radocha :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]eeee tam desecka się zepsuła - HEJ!:evil_lol:[/FONT] oj ja ci dam zepsuła się!!!!!!! nie dam zrobic mojej deseczce krzywdy!!!!! Quote
Recommended Posts