apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='BeaC']ja teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeż:placz::placz::placz::placz: [FONT=Century Gothic]nie rycz ino rzucaj te papiry i oć :razz:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nie rycz ino rzucaj te papiry i oć :razz:[/FONT] ano właśnie stawaj na trasie - będziemy zebierac po kolei :p za 26 minutków ruszam :multi: Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='caroolcia']żyje żyje i daje radę :multi: chyba jest coraz lepiej :multi: tfu tfu zeby nie zapeszyć :evil_lol: dzieki ci TGW :loveu: [FONT=Century Gothic]och zawsze na posterunku [/FONT] [quote name='caroolcia']ano właśnie stawaj na trasie - będziemy zebierac po kolei :p za 26 minutków ruszam :multi:J[FONT=Century Gothic]estem już w boksie startowym ino daj sygnał :razz:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]och zawsze na posterunku [/FONT][FONT=Verdana][/FONT] to ty policjantka :crazyeye: [quote name='apple']J[FONT=Century Gothic]estem już w boksie startowym ino daj sygnał :razz:[/FONT] świetlny, czy dźwiękowy??? Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='caroolcia'][/font] to ty policjantka :crazyeye: [FONT=Century Gothic]never:mad:[/FONT] świetlny, czy dźwiękowy??? [FONT=Century Gothic]wsio ryba :evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]wsio ryba :evil_lol:[/FONT] oki spodziewaj się mnie po 17-tej :p i pamietaj bikiiiniiiii :multi: Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='caroolcia']oki spodziewaj się mnie po 17-tej :p i pamietaj bikiiiniiiii :multi:[FONT=Century Gothic]Masz jak w banku- bede stała na rondzie w Jaworznie w bikini i z oponkami tu i tam.[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Masz jak w banku- bede stała na rondzie w Jaworznie w bikini i z oponkami tu i tam.[/FONT] Zdjęcia , koniecznie zdjęcia...:evil_lol: Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Jagoda*']Zdjęcia , koniecznie zdjęcia...:evil_lol:[FONT=Century Gothic]No coś ty ja nie jestem Medorowa co by se sama zdjęcia robić :grins:[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 evaxon napisał(a):czesc i czołem kluski z rosołem :loveu: Smacznego...! Quote
e.v.a Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jagoda* napisał(a):Smacznego...! ahahaha dzieki :evil_lol: Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Century Gothic]Oj caroolcia wyciućkałaś nas (mnie i Ale):mad: Stałyśmy w tym bikini na trasie aż nam cycki zmarzły :placz:. Teraz mamy sopelki i co? A ty se szusujesz :mad:. Oj ty ty ty niedobra :diabloti:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Masz jak w banku- bede stała na rondzie w Jaworznie w bikini i z oponkami tu i tam.[/FONT] sfociłas się???:diabloti::diabloti::diabloti: Caroola!!!! Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='BeaC']sfociłas się???:diabloti::diabloti::diabloti: Caroola!!!! [FONT=Century Gothic]ja nie ale ci co przejerzdżali to jakoś tak sie na mnie dziwnie patrzyli - nie rozumiem:hmmmm: pare fleszy błysło mi po okach. Oooo Caroolcia właśnie i jeszcze mi za okulary zapłacisz w ramach kary bo od tych fleszy to mi się wzrok popsuł:roll: [/FONT] Quote
PaulinaT Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jezu apple współczuję - zmarznięte cycki na sopelki, to musi być straszne.... :shake: :placz: Obiecuję solennie obić porządnie Caroolcie - lub przynajmniej doprowadzić dopodobnego stanu - jak tylko wróci :angryy: Jak tak można zrobić - koleżance?? :shake: Quote
apple Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='PaulinaT']Jezu apple współczuję - zmarznięte cycki na sopelki, to musi być straszne.... :shake: :placz: Obiecuję solennie obić porządnie Caroolcie - lub przynajmniej doprowadzić dopodobnego stanu - jak tylko wróci :angryy: Jak tak można zrobić - koleżance?? :shake: [FONT=Century Gothic]Liczę na ciebie Paulina :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Solidarność wśród Dogomaniaków być musi. [/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] Quote
PaulinaT Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Liczę na ciebie Paulina :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Solidarność wśród Dogomaniaków być musi. [/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] ha! niech no się tylko pojawi Caroolcia... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ferraribox Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Doberwk:multi::multi::multi:Co słychać? Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Century Gothic]Caroolcia chono tu i sie wytłumacz:mad:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Masz jak w banku- bede stała na rondzie w Jaworznie w bikini i z oponkami tu i tam.[/FONT] nie stałaś lookałam i cie nie wylookałam :shake: [quote name='Jagoda*']Zdjęcia , koniecznie zdjęcia...:evil_lol: no ale jak ma zrobić foty jak nie stała :roll: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty ja nie jestem Medorowa co by se sama zdjęcia robić :grins:[/FONT] Medorowa sobie sama robi??? zdolaniacha jedna Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='evaxon']czesc i czołem kluski z rosołem :loveu: ino teraz to zimne jushhhhhhh [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj caroolcia wyciućkałaś nas (mnie i Ale):mad: Stałyśmy w tym bikini na trasie aż nam cycki zmarzły :placz:. Teraz mamy sopelki i co? A ty se szusujesz :mad:. Oj ty ty ty niedobra :diabloti:[/FONT] a tak serio mieliśmy rożne różniste poślizgi i na miejscu byłam ok 22:oo :evil_lol: [quote name='BeaC']sfociłas się???:diabloti::diabloti::diabloti: Caroola!!!! Bea Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ja nie ale ci co przejerzdżali to jakoś tak sie na mnie dziwnie patrzyli - nie rozumiem:hmmmm: pare fleszy błysło mi po okach. Oooo Caroolcia właśnie i jeszcze mi za okulary zapłacisz w ramach kary bo od tych fleszy to mi się wzrok popsuł:roll: [/FONT] jestem ciekawa gdzie zostana opublikowane...... bedziesz moga potem ubiegać się o jakies tantiemy czy cóś, wieć w sumie może i dobrze wyszło :roll: [quote name='PaulinaT']Jezu apple współczuję - zmarznięte cycki na sopelki, to musi być straszne.... :shake: :placz: Obiecuję solennie obić porządnie Caroolcie - lub przynajmniej doprowadzić dopodobnego stanu - jak tylko wróci :angryy: Jak tak można zrobić - koleżance?? :shake: no to chociaż wiem kogo musze uniakać:shake: Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Liczę na ciebie Paulina :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Solidarność wśród Dogomaniaków być musi. [/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] a ja to co?? Dogoświn???:placz: Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 PaulinaT napisał(a):ha! niech no się tylko pojawi Caroolcia... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no JESTEM i co mi zrobisz :diabloti: Quote
Recommended Posts