Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nie rycz ino rzucaj te papiry i oć :razz:[/FONT]

ano właśnie stawaj na trasie - będziemy zebierac po kolei :p

za 26 minutków ruszam :multi:

Posted

[quote name='caroolcia']żyje żyje i daje radę :multi: chyba jest coraz lepiej :multi:
tfu tfu zeby nie zapeszyć :evil_lol:

dzieki ci TGW :loveu: [FONT=Century Gothic]och zawsze na posterunku [/FONT]

[quote name='caroolcia']ano właśnie stawaj na trasie - będziemy zebierac po kolei :p

za 26 minutków ruszam :multi:J[FONT=Century Gothic]estem już w boksie startowym ino daj sygnał :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]och zawsze na posterunku [/FONT][FONT=Verdana][/FONT]

to ty policjantka :crazyeye:

[quote name='apple']J[FONT=Century Gothic]estem już w boksie startowym ino daj sygnał :razz:[/FONT]

świetlny, czy dźwiękowy???

Posted

[quote name='caroolcia'][/font]

to ty policjantka :crazyeye:
[FONT=Century Gothic]never:mad:[/FONT]

świetlny, czy dźwiękowy??? [FONT=Century Gothic]wsio ryba :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='caroolcia']oki spodziewaj się mnie po 17-tej :p

i pamietaj bikiiiniiiii :multi:[FONT=Century Gothic]Masz jak w banku- bede stała na rondzie w Jaworznie w bikini i z oponkami tu i tam.[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Masz jak w banku- bede stała na rondzie w Jaworznie w bikini i z oponkami tu i tam.[/FONT]

Zdjęcia , koniecznie zdjęcia...:evil_lol:

Posted

[quote name='Jagoda*']Zdjęcia , koniecznie zdjęcia...:evil_lol:[FONT=Century Gothic]No coś ty ja nie jestem Medorowa co by se sama zdjęcia robić :grins:[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Oj caroolcia wyciućkałaś nas (mnie i Ale):mad: Stałyśmy w tym bikini na trasie aż nam cycki zmarzły :placz:. Teraz mamy sopelki i co? A ty se szusujesz :mad:. Oj ty ty ty niedobra :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Masz jak w banku- bede stała na rondzie w Jaworznie w bikini i z oponkami tu i tam.[/FONT]

sfociłas się???:diabloti::diabloti::diabloti:

Caroola!!!!

Posted

[quote name='BeaC']sfociłas się???:diabloti::diabloti::diabloti:

Caroola!!!!

[FONT=Century Gothic]ja nie ale ci co przejerzdżali to jakoś tak sie na mnie dziwnie patrzyli - nie rozumiem:hmmmm: pare fleszy błysło mi po okach. Oooo Caroolcia właśnie i jeszcze mi za okulary zapłacisz w ramach kary bo od tych fleszy to mi się wzrok popsuł:roll: [/FONT]

Posted

Jezu apple współczuję - zmarznięte cycki na sopelki, to musi być straszne.... :shake: :placz:
Obiecuję solennie obić porządnie Caroolcie - lub przynajmniej doprowadzić dopodobnego stanu - jak tylko wróci :angryy:
Jak tak można zrobić - koleżance?? :shake:

Posted

[quote name='PaulinaT']Jezu apple współczuję - zmarznięte cycki na sopelki, to musi być straszne.... :shake: :placz:
Obiecuję solennie obić porządnie Caroolcie - lub przynajmniej doprowadzić dopodobnego stanu - jak tylko wróci :angryy:
Jak tak można zrobić - koleżance?? :shake: [FONT=Century Gothic]Liczę na ciebie Paulina :diabloti:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Solidarność wśród Dogomaniaków być musi. [/FONT]
[FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Liczę na ciebie Paulina :diabloti:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Solidarność wśród Dogomaniaków być musi. [/FONT]
[FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT]
ha!
niech no się tylko pojawi Caroolcia... :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nie stałaś lookałam i cie nie wylookałam :shake:

[quote name='Jagoda*']Zdjęcia , koniecznie zdjęcia...:evil_lol:

no ale jak ma zrobić foty jak nie stała :roll:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty ja nie jestem Medorowa co by se sama zdjęcia robić :grins:[/FONT]

Medorowa sobie sama robi??? zdolaniacha jedna

Posted

[quote name='evaxon']czesc i czołem kluski z rosołem :loveu:

ino teraz to zimne jushhhhhhh

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj caroolcia wyciućkałaś nas (mnie i Ale):mad: Stałyśmy w tym bikini na trasie aż nam cycki zmarzły :placz:. Teraz mamy sopelki i co? A ty se szusujesz :mad:. Oj ty ty ty niedobra :diabloti:[/FONT]

a tak serio mieliśmy rożne różniste poślizgi i na miejscu byłam ok 22:oo :evil_lol:

[quote name='BeaC']sfociłas się???:diabloti::diabloti::diabloti:

Caroola!!!!

Bea

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ja nie ale ci co przejerzdżali to jakoś tak sie na mnie dziwnie patrzyli - nie rozumiem:hmmmm: pare fleszy błysło mi po okach. Oooo Caroolcia właśnie i jeszcze mi za okulary zapłacisz w ramach kary bo od tych fleszy to mi się wzrok popsuł:roll: [/FONT]

jestem ciekawa gdzie zostana opublikowane...... bedziesz moga potem ubiegać się o jakies tantiemy czy cóś, wieć w sumie może i dobrze wyszło :roll:

[quote name='PaulinaT']Jezu apple współczuję - zmarznięte cycki na sopelki, to musi być straszne.... :shake: :placz:
Jak tak można zrobić - koleżance?? :shake:

no to chociaż wiem kogo musze uniakać:shake:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Liczę na ciebie Paulina :diabloti:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Solidarność wśród Dogomaniaków być musi. [/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT]

a ja to co?? Dogoświn???:placz: