caroolcia Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Medorowa napisał(a):Doberek se powiem, no to se mówie DOBEREK:grin: a tu ni ma doberka :roll: to szarpko-boksie :lol!: Quote
Medorowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 caroolcia napisał(a):a tu ni ma doberka :roll: to szarpko-boksie :lol!: Nie ma doberka:hmmmm: To se ide:roll::roll: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Medorowa napisał(a):Nie ma doberka:hmmmm: To se ide:roll::roll: :evil_lol: no skoro nidoberki nie pasują :shake: PaulinaT napisał(a):No wreszcie dotarłam do tu :p i do pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PaulinaT Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 caroolcia napisał(a):i do pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ferraribox Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :lol:Przeszłam po stronkach:lol: A tam super wypadziki,super fotki[gdybyś nie wspomniała o skarpetce ,to długo przyglądałabym się koledze B] no i piękna choinka:lol: POZDRAWIAM Z 6 MERDAJĄCYMI OGONKAMI:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hej Caroola widziałam jakie fotki psa................bez oczóf:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hej Caroolcia! Jeszcze fotek, jeszcze !:multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='ferraribox']:lol:Przeszłam po stronkach:lol: A tam super wypadziki,super fotki[gdybyś nie wspomniała o skarpetce ,to długo przyglądałabym się koledze B] no i piękna choinka:lol: POZDRAWIAM Z 6 MERDAJĄCYMI OGONKAMI:multi::multi::multi::multi::multi::multi: ojej ojej uważajcie z machaniem 6-cioma ogonkami bo mi wszystko z biurka pozrzucacie :evil_lol: [quote name='BeaC']Hej Caroola widziałam jakie fotki psa................bez oczóf:diabloti::diabloti::diabloti: no i sie wydało ze bez oczóf :roll: :evil_lol: [quote name='apple']Hej Caroolcia! Jeszcze fotek, jeszcze !:multi::multi::multi: a mi zle i niedobrze, chyba mnie jakis przeziębniak łapie, ale walcze i sie nie poddaje;))) foteczki moze jakies wigilijne pstrykne, dzisiaj jutro szykuje sie na wyjazd a w piateczek fruuuuu na białe stoki :multi: Quote
BeaC Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 .............ty sie kobieto nie dawaj przeziebieniu:mad::mad::mad:.......... ja swoje zgniotłam w zarodku.........wyszedł tylko katar:mad: Quote
caroolcia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='BeaC'].............ty sie kobieto nie dawaj przeziebieniu:mad::mad::mad:.......... ja swoje zgniotłam w zarodku.........wyszedł tylko katar:mad: staram sie staram, ładuję w siebie aspirynke i witaminki :p a biedne kunledki maja teraz skrocona wersję spacerków!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 caroolcia napisał(a): a mi zle i niedobrze, chyba mnie jakis przeziębniak łapie, ale walcze i sie nie poddaje;))) foteczki moze jakies wigilijne pstrykne, dzisiaj jutro szykuje sie na wyjazd a w piateczek fruuuuu na białe stoki :multi: Ty kochana zrób sobie super syrop. działa jak tralala! Od razu na nogi stawia. Uwaga podaję! Cebulka poszatkowana, zasypana cukrem i zalana sokiem z cytryny i miodem. Odstawić na noc! Pic jedna łyżeczkę trzy razy dziennie(łochyda-brry) ale za to baaardzo skuteczna!:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 apple napisał(a):Ty kochana zrób sobie super syrop. działa jak tralala! Od razu na nogi stawia. Uwaga podaję! Cebulka poszatkowana, zasypana cukrem i zalana sokiem z cytryny. Odstawić na noc! Pic jedna łyżeczkę trzy razy dziennie(łochyda-brry) ale za to baaardzo skuteczna!:diabloti: Nie pij tego, herbata "po góralsku" lepsza... Jeśli nie zaszkodzi, to przynajmniej weselej Ci będzie.:evil_lol: Pozdrawiamy, miziamy.:lol: Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 dzienwitanko:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Witam rankiem a caroolci nie ma - Gdzie jezdeś? :roll: Quote
caroolcia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Ty kochana zrób sobie super syrop. działa jak tralala! Od razu na nogi stawia. Uwaga podaję! Cebulka poszatkowana, zasypana cukrem i zalana sokiem z cytryny. Odstawić na noc! Pic jedna łyżeczkę trzy razy dziennie(łochyda-brry) ale za to baaardzo skuteczna!:diabloti: a kiedyś koleżanki mam robiła takie cóś i powiem (może zboczona jestem:evil_lol:) mi to smakowało :eviltong: [quote name='Jagoda*']Nie pij tego, herbata "po góralsku" lepsza... Jeśli nie zaszkodzi, to przynajmniej weselej Ci będzie.:evil_lol: Pozdrawiamy, miziamy.:lol: buhahaha - SWÓJ CZŁOWIEK :evil_lol:, przynajmniej weselej hi hi hi, bardzo mi się ta opcja podoba :multi: [quote name='evaxon']dzienwitanko:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witankodzień :lol: [quote name='apple']Witam rankiem a caroolci nie ma - Gdzie jezdeś? :roll: JESTEM!!!!:multi: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='caroolcia']a kiedyś koleżanki mam robiła takie cóś i powiem (może zboczona jestem:evil_lol:) mi to smakowało :eviltong: zboczona jesteś - fakt! :diabloti: [quote name='caroolcia'] JESTEM!!!!:multi: Przecież widzę :-oino nie wim gdzie mam wiać co byś mnie nie stratowała :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Caroolcia - a co to jest co masz na głowie?? :shocked!: Quote
Jagoda1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='PaulinaT']Caroolcia - a co to jest co masz na głowie?? :shocked!: To są łopaty...:razz: Jakos zmieniłaś się, choroba, czy herbata po góralsku? :evil_lol: Quote
BeaC Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='apple']Ty kochana zrób sobie super syrop. działa jak tralala! Od razu na nogi stawia. Uwaga podaję! Cebulka poszatkowana, zasypana cukrem i zalana sokiem z cytryny i miodem. Odstawić na noc! Pic jedna łyżeczkę trzy razy dziennie(łochyda-brry) ale za to baaardzo skuteczna!:diabloti: MNIAM uwielbiam...............chyba se zrobie po powrocie do domu [quote name='caroolcia']a kiedyś koleżanki mam robiła takie cóś i powiem (może zboczona jestem:evil_lol:) mi to smakowało :eviltong: a tam zboczona od razu...........:eviltong: na święta Ci przyniosłam i do zobaczyska po............ świętach:loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Feliz Navidad y próspero año nuevo:tree1::x-mas::santagri: Quote
caroolcia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='apple']zboczona jesteś - fakt! :diabloti: Przecież widzę :-oino nie wim gdzie mam wiać co byś mnie nie stratowała :evil_lol: JESTEM :multi: zboczona :evil_lol: [quote name='Medorowa']A buu:diabloti::diabloti: czy ty mnie aby czasem przestraszyć próbujesz???:eviltong: [quote name='PaulinaT']Caroolcia - a co to jest co masz na głowie?? :shocked!: [quote name='Jagoda*']To są łopaty...:razz: Jakos zmieniłaś się, choroba, czy herbata po góralsku? :evil_lol: łopaty hahaha, hmmm to chyba cherbatka :evil_lol: Quote
caroolcia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='BeaC']MNIAM uwielbiam...............chyba se zrobie po powrocie do domu a tam zboczona od razu...........:eviltong: na święta Ci przyniosłam i do zobaczyska po............ świętach:loveu::loveu: ach czy to ta 200-letnia :evil_lol: [quote name='Helga&Ares']Feliz Navidad y próspero año nuevo:tree1::x-mas::santagri: muchas gracias!!!!!! [quote name='evaxon']siemanko :loveu: dzieńdober!!!! Quote
Recommended Posts