Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Medorowa napisał(a):
Nie ma doberka:hmmmm: To se ide:roll::roll:

:evil_lol:

no skoro nidoberki nie pasują :shake:

PaulinaT napisał(a):
No wreszcie dotarłam do tu :p

i do pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:lol:Przeszłam po stronkach:lol:
A tam super wypadziki,super fotki[gdybyś nie wspomniała o skarpetce ,to długo przyglądałabym się koledze B] no i piękna choinka:lol:
POZDRAWIAM Z 6 MERDAJĄCYMI OGONKAMI:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='ferraribox']:lol:Przeszłam po stronkach:lol:
A tam super wypadziki,super fotki[gdybyś nie wspomniała o skarpetce ,to długo przyglądałabym się koledze B] no i piękna choinka:lol:
POZDRAWIAM Z 6 MERDAJĄCYMI OGONKAMI:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

ojej ojej uważajcie z machaniem 6-cioma ogonkami bo mi wszystko z biurka pozrzucacie :evil_lol:

[quote name='BeaC']Hej Caroola
widziałam jakie fotki psa................bez oczóf:diabloti::diabloti::diabloti:

no i sie wydało ze bez oczóf :roll:

:evil_lol:

[quote name='apple']Hej Caroolcia! Jeszcze fotek, jeszcze !:multi::multi::multi:

a mi zle i niedobrze, chyba mnie jakis przeziębniak łapie, ale walcze i sie nie poddaje;)))
foteczki moze jakies wigilijne pstrykne, dzisiaj jutro szykuje sie na wyjazd a w piateczek fruuuuu na białe stoki :multi:

Posted

[quote name='BeaC'].............ty sie kobieto nie dawaj przeziebieniu:mad::mad::mad:.......... ja swoje zgniotłam w zarodku.........wyszedł tylko katar:mad:

staram sie staram, ładuję w siebie aspirynke i witaminki :p a biedne kunledki maja teraz skrocona wersję spacerków!!!!!!!!!!!!!

Posted

caroolcia napisał(a):

a mi zle i niedobrze, chyba mnie jakis przeziębniak łapie, ale walcze i sie nie poddaje;)))
foteczki moze jakies wigilijne pstrykne, dzisiaj jutro szykuje sie na wyjazd a w piateczek fruuuuu na białe stoki :multi:
Ty kochana zrób sobie super syrop. działa jak tralala! Od razu na nogi stawia.
Uwaga podaję!
Cebulka poszatkowana, zasypana cukrem i zalana sokiem z cytryny i miodem. Odstawić na noc!
Pic jedna łyżeczkę trzy razy dziennie(łochyda-brry) ale za to baaardzo skuteczna!:diabloti:

Posted

apple napisał(a):
Ty kochana zrób sobie super syrop. działa jak tralala! Od razu na nogi stawia.
Uwaga podaję!
Cebulka poszatkowana, zasypana cukrem i zalana sokiem z cytryny. Odstawić na noc!
Pic jedna łyżeczkę trzy razy dziennie(łochyda-brry) ale za to baaardzo skuteczna!:diabloti:

Nie pij tego, herbata "po góralsku" lepsza...
Jeśli nie zaszkodzi, to przynajmniej weselej Ci będzie.:evil_lol:

Pozdrawiamy, miziamy.:lol:

Posted

[quote name='apple']Ty kochana zrób sobie super syrop. działa jak tralala! Od razu na nogi stawia.
Uwaga podaję!
Cebulka poszatkowana, zasypana cukrem i zalana sokiem z cytryny. Odstawić na noc!

a kiedyś koleżanki mam robiła takie cóś i powiem (może zboczona jestem:evil_lol:) mi to smakowało :eviltong:

[quote name='Jagoda*']Nie pij tego, herbata "po góralsku" lepsza...
Jeśli nie zaszkodzi, to przynajmniej weselej Ci będzie.:evil_lol:

Pozdrawiamy, miziamy.:lol:

buhahaha - SWÓJ CZŁOWIEK :evil_lol:, przynajmniej weselej hi hi hi, bardzo mi się ta opcja podoba :multi:

[quote name='evaxon']dzienwitanko:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witankodzień :lol:

[quote name='apple']Witam rankiem a caroolci nie ma - Gdzie jezdeś? :roll:

JESTEM!!!!:multi:

Posted

[quote name='caroolcia']a kiedyś koleżanki mam robiła takie cóś i powiem (może zboczona jestem:evil_lol:) mi to smakowało :eviltong: zboczona jesteś - fakt! :diabloti:

[quote name='caroolcia']
JESTEM!!!!:multi:

Przecież widzę :-oino nie wim gdzie mam wiać co byś mnie nie stratowała :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ty kochana zrób sobie super syrop. działa jak tralala! Od razu na nogi stawia.
Uwaga podaję!
Cebulka poszatkowana, zasypana cukrem i zalana sokiem z cytryny i miodem. Odstawić na noc!

MNIAM uwielbiam...............chyba se zrobie po powrocie do domu

[quote name='caroolcia']a kiedyś koleżanki mam robiła takie cóś i powiem (może zboczona jestem:evil_lol:) mi to smakowało :eviltong:

a tam zboczona od razu...........:eviltong:
na święta Ci przyniosłam i do zobaczyska po............ świętach:loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']zboczona jesteś - fakt! :diabloti:

Przecież widzę :-oino nie wim gdzie mam wiać co byś mnie nie stratowała :evil_lol:

JESTEM :multi: zboczona :evil_lol:

[quote name='Medorowa']A buu:diabloti::diabloti:

czy ty mnie aby czasem przestraszyć próbujesz???:eviltong:

[quote name='PaulinaT']Caroolcia - a co to jest co masz na głowie?? :shocked!:

[quote name='Jagoda*']To są łopaty...:razz:

Jakos zmieniłaś się, choroba, czy herbata po góralsku? :evil_lol:

łopaty hahaha, hmmm to chyba cherbatka :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']MNIAM uwielbiam...............chyba se zrobie po powrocie do domu

a tam zboczona od razu...........:eviltong:
na święta Ci przyniosłam i do zobaczyska po............ świętach:loveu::loveu:

ach czy to ta 200-letnia :evil_lol:
[quote name='Helga&Ares']Feliz Navidad y próspero año nuevo:tree1::x-mas::santagri:

muchas gracias!!!!!!

[quote name='evaxon']siemanko :loveu:

dzieńdober!!!!