Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Z ogromną przyjemnością oglądałam zdjęcia z Waszego urlopu...
Dziś odrazu cieplej się zrobiło, trochę wspomnienia odżyły.

Teraz widze, że ten kaganiec nie jest "twarzowy" i rozumiem dlaczego Kiri nie lubi go...;)
http://i164.photobucket.com/albums/u4/poziomekalolek/S5003887.jpg

no nie jest..... ale jest lepszy niż skórzany, który się odkształaca i potem mokry uwiera mordke.....

Posted

[quote name='Helga_psiaki']http://images33.fotosik.pl/13/44c3a8ac41c21e06.jpg
http://images32.fotosik.pl/13/06a611893b25a4ea.jpg :p
http://images33.fotosik.pl/13/a9c7ff9856a599a2.jpg
http://images31.fotosik.pl/13/9c969065f03917e5.jpg
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu:cudowne:loveu:
po jakim języku się porozumiewaliście?

migowo - angielskim :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']Bardziej migowo czy bardziej angielskim? :evil_lol:

w zależności od rozmówcy :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Helga_psiaki']Karolina to spec z anglika:)

nie wiedziałam :-o!!!! i ja w takiej nieświadomości żyłam :roll:

:grins:

[quote name='BeaC']jestem:diabloti::diabloti::diabloti:

o jesteś :grins: :grins: :grins:

Posted

Wczoraj spotkała nas przykrość. Bonie rzuciła się na luzem biegającego szarpka,. który do nas podbiegł :oops:, a że była w kagańcu, jemy krzywdy nie zrobiła natomiast on ja chapnał w nóżkę - ranbka malutka - po jednym kiełku ale chyba jej szarpejska paszcza zmiażdżył, Bonia chodzi na 3 łapkach :shake:.
Wczoraj jakoś doczłapała do sypialni na pięterko, ale dzisiaj musiałam ją znosić na rekach (prawie zawału serca dostałam schodząc po schodach z 30 kg bokserskiego ciałka na rekach!!!), przy czym musiałam jej założyć kaganiec na faflaka, bo chciała mnie ugryźć kiedy chaiałam ja podnieść - tak ja boli :-(

Posted

caroolcia napisał(a):
Wczoraj spotkała nas przykrość. Bonie rzuciła się na luzem biegającego szarpka,. który do nas podbiegł :oops:, a że była w kagańcu, jemy krzywdy nie zrobiła natomiast on ja chapnał w nóżkę - ranbka malutka - po jednym kiełku ale chyba jej szarpejska paszcza zmiażdżył, Bonia chodzi na 3 łapkach :shake:.
Wczoraj jakoś doczłapała do sypialni na pięterko, ale dzisiaj musiałam ją znosić na rekach (prawie zawału serca dostałam schodząc po schodach z 30 kg bokserskiego ciałka na rekach!!!), przy czym musiałam jej założyć kaganiec na faflaka, bo chciała mnie ugryźć kiedy chaiałam ja podnieść - tak ja boli :-(

Biedna Bonia... Chyba wet musi ją zobaczyć, co?

Posted

Jak ja słysze o takich psach co to luzem podbiegaja do innych :angryy:
To mną telepie :angryy:
Ty trzymasz psa na smyczy i w kagańcu i potem to on poszkodowany jest. Wr!

Jeśli do jutra jej nie przejdzie to pomyślałabym o wizycie u weta - ale pewnie jest obita łapka i dlatego się Bonka wzdraga przed jej używaniem.

Posted

Po ząbkach są tylke dwie małe dziurki, przypuszczam, że po prostu ma zbite to udko (pamietam jak po uryzieniu mnie potwornie ręka bolała i był jeden wielki siniak). Udko nie jest opuchnięte. Na razie będę obserwowała jej zachowanie i chodziła osobno na spacerki, żeby się Bona nie forsowała, weekend przed nami wiec chyba jakoś przeżyjemy....

Posted

Biedna Bonka, takie rany są głębokie i bolesne.:shake:

Loona napisał(a):
Bardziej migowo czy bardziej angielskim? :evil_lol:

Takem się nagadała, że aż ręce bolą...:evil_lol:?

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Biedna Bonka, takie rany są głębokie i bolesne.:shake:

Takem się nagadała, że aż ręce bolą...:evil_lol:?

Już nie - zakwasy minęły :evil_lol:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Tzn, ze Bonkę możesz nosić na rączkach...;)

mogę :multi:, ale jest z niej kamlotek :eviltong:

Muszę stwierdzić, że pieski są wyjątkowo nieporęczne - a dla Bońkowych gabarytów chyba nie ma specjalnych torebek do noszenia :roll: :evil_lol:

Posted

Cześć Staruszko :diabloti: Wszystkiego co najlepsze z okazji przekroczenia kolejnego progu kremowego :diabloti: Życzę Tobie mało nowych zmarszczek w tym roku, promiennego uśmiechu na co dzień, spełnienia najskrytszych marzeń, końskiego zdrówka i wielu uratowanych istnień :loveu:
:new-bday::BIG::tort::bday::cunao::knajpa::iloveyou::B-fly::Rose:

Posted

GoniaP napisał(a):
Cześć Staruszko :diabloti: Wszystkiego co najlepsze z okazji przekroczenia kolejnego progu kremowego :diabloti: Życzę Tobie mało nowych zmarszczek w tym roku, promiennego uśmiechu na co dzień, spełnienia najskrytszych marzeń, końskiego zdrówka i wielu uratowanych istnień :loveu:
:new-bday::BIG::tort::bday::cunao::knajpa::iloveyou::B-fly::Rose:

ło matko - w pracy się wydało (leciałam potem po ciacho) na dogo się wydało (moge postawić tylko wirtualne :eviltong:)
gdzie to ćwierkają, że caroolcia się starzeje :grins:

Dziękuję baaardzo za zyczonka :loveu:

a rozumiem malgos ze to literowka z tymi nowymi zmarszczakami miało być z tymi PIERWSZYMI zmarszczaki :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
imprezaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:

:BIG::drink1::drink1::drink1::drink1::BIG:

:cunao::knajpa::cunao:

:tort:

100latkow:loveu:

impreza stolatków??? :niewiem:
ale my jeszcze nie sto- latki :roll: