caroolcia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 mogłabys sie teraz wybrać - bo 1-wszy raz od tygodnia słoneczko świeci :multi::multi::multi: a co fajnego będziesz robiła w Poznaniu :cool3:?? Quote
Mada&Teodor Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 caroolcia napisał(a):mogłabys sie teraz wybrać - bo 1-wszy raz od tygodnia słoneczko świeci :multi::multi::multi: a co fajnego będziesz robiła w Poznaniu :cool3:?? W celach towarzyskich to ja nie jadę, tylko "biznesowych" ;) Międzynarodowe Targi Poznańskie :cool3: Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Mada&Teodor napisał(a):W celach towarzyskich to ja nie jadę, tylko "biznesowych" ;) Międzynarodowe Targi Poznańskie :cool3: no wiesz biznesowe zawsze moga sie przerodzic w towarzyskie :cool3::cool3::eviltong: ja sie chyba wybiore pod koniec września na wystawe zwierzakową :p Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Hajka caroolcia;) hejka gosik :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 caroolcia napisał(a):no wiesz biznesowe zawsze moga sie przerodzic w towarzyskie :cool3::cool3::eviltong: ja sie chyba wybiore pod koniec września na wystawe zwierzakową :p Toć prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a):heloł:loveu: hi :eviltong:................. Quote
BeaC Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dzisiaj pierwsza!!!!!!!!!! wchodzę się przywitać, bo nie wiem czy potem będę miała czas:angryy::angryy::angryy: Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 BeaC napisał(a):dzisiaj pierwsza!!!!!!!!!! wchodzę się przywitać, bo nie wiem czy potem będę miała czas:angryy::angryy::angryy: ehhh no do doopy z tą twoją praca - zupełnie Cię teraz nie ma :shake: Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 a ja dzisiaj pierwszy raz odczyłam znamienne znaczenie daty 13-tego :angryy: moje wspaniałe kundelki rano pod koniec spacerku napadłu na On-ka - tak na prawdę bona podpuszczała Burbona - Burbon bez smyczy jest luzak,ale co on odchodził to ta wredna atakowała :angryy: jej oczywiście nic nie jest a Burbon kolejna dziurka do kolekcji - sitko sie z niego robi:roll: Quote
Helga&Ares Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 biedny Burbonik - zawsze mu się oberwie :( Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 ach jestem wściekła na Bonke Quote
Mada&Teodor Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Bidulek z tego Burbonika. Buziaki dla niego w te jego fafelki. Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Bidulek z tego Burbonika. Buziaki dla niego w te jego fafelki. Ach gorzej niz z dziecmi - ja sie siwych włosów doczekam prze te moje potworki :eviltong: Quote
Loona Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 A Ty może z Boną zacznij chodzić na szkolenie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Loona napisał(a):A Ty może z Boną zacznij chodzić na szkolenie :evil_lol: Zaczekaj tylko sie sklonuje hi hi hi, na szkoleniu facete stwierdził że Boniek na to za stary :shake: Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 caroolcia napisał(a):a ja dzisiaj pierwszy raz odczyłam znamienne znaczenie daty 13-tego :angryy: moje wspaniałe kundelki rano pod koniec spacerku napadłu na On-ka - tak na prawdę bona podpuszczała Burbona - Burbon bez smyczy jest luzak,ale co on odchodził to ta wredna atakowała :angryy: jej oczywiście nic nie jest a Burbon kolejna dziurka do kolekcji - sitko sie z niego robi:roll: :lol: jak bedzie pic wode to podkładaj scierki bo ci podloge zaleje:evil_lol: witanko:multi: Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a)::lol: jak bedzie pic wode to podkładaj scierki bo ci podloge zaleje:evil_lol: witanko:multi: a może lepiej owinąć folia spożywczą :cool3:?? albo w sreberko :cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 caroolcia napisał(a):a może lepiej owinąć folia spożywczą :cool3:?? albo w sreberko :cool3::evil_lol: a jak schudnie??:razz: Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a):a jak schudnie??:razz: a rany to tak działa :crazyeye: po pracy lece do marketu po folie i zawijam sie cała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 caroolcia napisał(a):a rany to tak działa :crazyeye: po pracy lece do marketu po folie i zawijam sie cała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jasne ze tak dziala ..... ale najpierw musisz sie w blocie wymorusac potem owinac w folie i pod kocyk:cool3: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a):no jasne ze tak dziala ..... ale najpierw musisz sie w blocie wymorusac potem owinac w folie i pod kocyk:cool3: :evil_lol: eee te algi - daj spokoj probowałam, owijałam sie i tylko piekło i nic zero efektów hi hi hi (bosh do czego ja sie przyznaje publicznie :eviltong:) Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 A ja dzisiaj świętuje!!!! gigantyczny postęp w sskozleniu Burbika :multi::multi::multi: szelki Burbika zostały zamienione na obrózkę - łańcuszek zaciskowy (jak facet zobaczył moja reke cała w bandażach - stwierdzil, że nie utzymam go na szelkach). burbonik najpierw przerażony i strasznie mi go było żal :-( nawet ze strachu chciał chapnąc szkoleniowca kiedy ten chciał mu ta obróżke założyc - a potem ja przez 5 min. walczyłam zeby mu to ubrać - pierwsze ściagniecie (delikatne) Burbonik wpadł w panike i jeszzce bardziej mi było przykro, ale potem szok - zaczał wykonywac wszystkie ćwiczenia jak w zegareczku :-o zero zainteresowania i agresji wobec pozostałych psiakow - takie czary mary i z ropuchy książe :eviltong: Zostawał na miejscu na siedząco, stojaco, lezaco, robił zwroty, skrety, chodził orzy nodze niczym krowka!!!! niesamowite.... Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 caroolcia napisał(a):A ja dzisiaj świętuje!!!! gigantyczny postęp w sskozleniu Burbika :multi::multi::multi: szelki Burbika zostały zamienione na obrózkę - łańcuszek zaciskowy (jak facet zobaczył moja reke cała w bandażach - stwierdzil, że nie utzymam go na szelkach). burbonik najpierw przerażony i strasznie mi go było żal :-( nawet ze strachu chciał chapnąc szkoleniowca kiedy ten chciał mu ta obróżke założyc - a potem ja przez 5 min. walczyłam zeby mu to ubrać - pierwsze ściagniecie (delikatne) Burbonik wpadł w panike i jeszzce bardziej mi było przykro, ale potem szok - zaczał wykonywac wszystkie ćwiczenia jak w zegareczku :-o zero zainteresowania i agresji wobec pozostałych psiakow - takie czary mary i z ropuchy książe :eviltong: Zostawał na miejscu na siedząco, stojaco, lezaco, robił zwroty, skrety, chodził orzy nodze niczym krowka!!!! niesamowite.... Brawo:multi::multi::multi: caroolcia napisał(a):a ja dzisiaj pierwszy raz odczyłam znamienne znaczenie daty 13-tego :angryy: moje wspaniałe kundelki rano pod koniec spacerku napadłu na On-ka - tak na prawdę bona podpuszczała Burbona - Burbon bez smyczy jest luzak,ale co on odchodził to ta wredna atakowała :angryy: jej oczywiście nic nie jest a Burbon kolejna dziurka do kolekcji - sitko sie z niego robi:roll: :roll: caroolcia napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::drink1: Zaczęłam się pakować:loveu::loveu::loveu::cool1: Quote
Recommended Posts