Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
mogłabys sie teraz wybrać - bo 1-wszy raz od tygodnia słoneczko świeci :multi::multi::multi:

a co fajnego będziesz robiła w Poznaniu :cool3:??

W celach towarzyskich to ja nie jadę, tylko "biznesowych" ;) Międzynarodowe Targi Poznańskie :cool3:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
W celach towarzyskich to ja nie jadę, tylko "biznesowych" ;) Międzynarodowe Targi Poznańskie :cool3:

no wiesz biznesowe zawsze moga sie przerodzic w towarzyskie :cool3::cool3::eviltong:

ja sie chyba wybiore pod koniec września na wystawe zwierzakową :p

Posted

caroolcia napisał(a):
no wiesz biznesowe zawsze moga sie przerodzic w towarzyskie :cool3::cool3::eviltong:

ja sie chyba wybiore pod koniec września na wystawe zwierzakową :p

Toć prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

BeaC napisał(a):
dzisiaj pierwsza!!!!!!!!!!
wchodzę się przywitać, bo nie wiem czy potem będę miała czas:angryy::angryy::angryy:

ehhh no do doopy z tą twoją praca - zupełnie Cię teraz nie ma :shake:

Posted

a ja dzisiaj pierwszy raz odczyłam znamienne znaczenie daty 13-tego :angryy: moje wspaniałe kundelki rano pod koniec spacerku napadłu na On-ka - tak na prawdę bona podpuszczała Burbona - Burbon bez smyczy jest luzak,ale co on odchodził to ta wredna atakowała :angryy: jej oczywiście nic nie jest a Burbon kolejna dziurka do kolekcji - sitko sie z niego robi:roll:

Posted

caroolcia napisał(a):
a ja dzisiaj pierwszy raz odczyłam znamienne znaczenie daty 13-tego :angryy: moje wspaniałe kundelki rano pod koniec spacerku napadłu na On-ka - tak na prawdę bona podpuszczała Burbona - Burbon bez smyczy jest luzak,ale co on odchodził to ta wredna atakowała :angryy: jej oczywiście nic nie jest a Burbon kolejna dziurka do kolekcji - sitko sie z niego robi:roll:

:lol: jak bedzie pic wode to podkładaj scierki bo ci podloge zaleje:evil_lol:

witanko:multi:

Posted

evaxon napisał(a):
:lol: jak bedzie pic wode to podkładaj scierki bo ci podloge zaleje:evil_lol:

witanko:multi:

a może lepiej owinąć folia spożywczą :cool3:?? albo w sreberko :cool3::evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
a rany to tak działa :crazyeye: po pracy lece do marketu po folie i zawijam sie cała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no jasne ze tak dziala .....
ale najpierw musisz sie w blocie wymorusac potem owinac w folie i pod kocyk:cool3:
:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
no jasne ze tak dziala .....
ale najpierw musisz sie w blocie wymorusac potem owinac w folie i pod kocyk:cool3:
:evil_lol:

eee te algi - daj spokoj probowałam, owijałam sie i tylko piekło i nic zero efektów hi hi hi (bosh do czego ja sie przyznaje publicznie :eviltong:)

Posted

A ja dzisiaj świętuje!!!! gigantyczny postęp w sskozleniu Burbika :multi::multi::multi:

szelki Burbika zostały zamienione na obrózkę - łańcuszek zaciskowy (jak facet zobaczył moja reke cała w bandażach - stwierdzil, że nie utzymam go na szelkach).

burbonik najpierw przerażony i strasznie mi go było żal :-( nawet ze strachu chciał chapnąc szkoleniowca kiedy ten chciał mu ta obróżke założyc - a potem ja przez 5 min. walczyłam zeby mu to ubrać - pierwsze ściagniecie (delikatne) Burbonik wpadł w panike i jeszzce bardziej mi było przykro, ale potem szok - zaczał wykonywac wszystkie ćwiczenia jak w zegareczku :-o zero zainteresowania i agresji wobec pozostałych psiakow - takie czary mary i z ropuchy książe :eviltong:

Zostawał na miejscu na siedząco, stojaco, lezaco, robił zwroty, skrety, chodził orzy nodze niczym krowka!!!!

niesamowite....

Posted

caroolcia napisał(a):
A ja dzisiaj świętuje!!!! gigantyczny postęp w sskozleniu Burbika :multi::multi::multi:

szelki Burbika zostały zamienione na obrózkę - łańcuszek zaciskowy (jak facet zobaczył moja reke cała w bandażach - stwierdzil, że nie utzymam go na szelkach).

burbonik najpierw przerażony i strasznie mi go było żal :-( nawet ze strachu chciał chapnąc szkoleniowca kiedy ten chciał mu ta obróżke założyc - a potem ja przez 5 min. walczyłam zeby mu to ubrać - pierwsze ściagniecie (delikatne) Burbonik wpadł w panike i jeszzce bardziej mi było przykro, ale potem szok - zaczał wykonywac wszystkie ćwiczenia jak w zegareczku :-o zero zainteresowania i agresji wobec pozostałych psiakow - takie czary mary i z ropuchy książe :eviltong:

Zostawał na miejscu na siedząco, stojaco, lezaco, robił zwroty, skrety, chodził orzy nodze niczym krowka!!!!

niesamowite....

Brawo:multi::multi::multi:
caroolcia napisał(a):

:roll:
caroolcia napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::drink1:

Zaczęłam się pakować:loveu::loveu::loveu::cool1: