Jagoda1 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Pozdrawiamy galeryjkę i Pańcię... A link do labka?:razz: Quote
caroolcia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Pozdrawiamy galeryjkę i Pańcię... A link do labka?:razz: Galeryjka i Pańcia dziękują :loveu: link do labka :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showth...21#post6530621 mam tez w podpisie :cool3: Quote
caroolcia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 ferraribox napisał(a):Ferraroboksiki witają K&B&B:loveu: Wiatmy serdecznie farrari boksiki :multi: Quote
caroolcia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 evanescence napisał(a):Witam serdecznie Cześć ;) a co ty taka bojowa??? (av) Quote
Helga&Ares Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 caroolcia napisał(a):Cześć ;) a co ty taka bojowa??? (av) to na szpryna:diabloti: Quote
BeaC Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 weszłam i do ciebie straszny mam upał wiec sie wlokę powoli............... http://fotozrzut.pl/zdjecia/89226e5c02.jpg burbik ma takie fajne fałdki, ze ta młoda ma za co ciagnąć................ .................dobrze, ze Kropka to nie bulterier:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='BeaC']weszłam i do ciebie straszny mam upał wiec sie wlokę powoli............... http://fotozrzut.pl/zdjecia/89226e5c02.jpg burbik ma takie fajne fałdki, ze ta młoda ma za co ciagnąć................ .................dobrze, ze Kropka to nie bulterier:diabloti::diabloti::diabloti: eee Burbek gruboskórny facio - nie robi to na nim wrażenia :eviltong: Quote
Martinee Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Helga_psiaki']to na szpryna:diabloti: i nie tylko Quote
Helga&Ares Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 evanescence napisał(a):i nie tylko :diabloti: i na mnie też:shock: :chaos: chyba lepiej od razu:flaming: Quote
Mada&Teodor Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wpadam powiedzieć "Heloł" w to piękne i słoneczne popołudnie :bigcool: Quote
caroolcia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Heloł Madziu :multi: ty nie wpadaj tylko mi Tedzia prosze obfocić bo wielbicielki się stęskniły :razz: Quote
Mada&Teodor Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 caroolcia napisał(a):Heloł Madziu :multi: ty nie wpadaj tylko mi Tedzia prosze obfocić bo wielbicielki się stęskniły :razz: Specjalnie dziś na Twoje życzenie, wieczorkiem będą fotki Tedzia ;) Zadowolona ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Burbiniasty ma fajne nowe szeleczki :loveu: Quote
caroolcia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Specjalnie dziś na Twoje życzenie, wieczorkiem będą fotki Tedzia ;) Zadowolona ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Burbiniasty ma fajne nowe szeleczki :loveu: Rewelacja :multi: czekam, czekam!!!!! Quote
caroolcia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Nawet nie wiedzie jak się wczoraj na wieczornym spacerku wkurzyłam (dypolomatycznie określone):angryy: !!!! Jakiś idiota otoczył swoje durne pole kukurydzy drutem pod prądem, przy czym drut jest cieńki, na wysokości ok. 40 cm i kompletnie nie ma oznaczenia, że płynie w nim prad!!!!!!! Skandal :mad: Moj biedny Burbasek wpadł na niego bokiem i musiało biedacto zaboleć - odskoczył ze straszliwym piskiem i wydarł do przodu przerażony. Przez chwile chodził jak pijany :shake: Całe szczeście że napięcie nie było duże i skończyło się tak, bo inaczej dorwałabym tego durnego chłopa i własnoręcznie ukatrupiła...grrrrr... Burbik został otoczony troskliwą opieką i wkładałam mu same pyszności do faflunka na pocieszenie (Boniek oczywiście też się załapał:cool3: ) i dzisiaj już całkiem dobrze - ale nadal jestem zła!!!! Muszę poszukać przepisów nt temat i jeżeli coś jest nie tak zrobie chryję, a co! Mściwy skorpion ze mnie w końcu, więc muszę się wywiazać z charakterystyki horoskopowej:eviltong: Quote
caroolcia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Poranny spacerek bardziej przyjemny :p Spotkaliśmy dwie sarenki ,przebiegły psiekom przed nosami - a te oczywiście nie zauważyły sierotki:eviltong: widoczek: Quote
caroolcia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 i jeszcze Bonieczka z ukochnym ogródkowym patolem :razz: Quote
Mada&Teodor Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 caroolcia napisał(a):Nawet nie wiedzie jak się wczoraj na wieczornym spacerku wkurzyłam (dypolomatycznie określone):angryy: !!!! Jakiś idiota otoczył swoje durne pole kukurydzy drutem pod prądem, przy czym drut jest cieńki, na wysokości ok. 40 cm i kompletnie nie ma oznaczenia, że płynie w nim prad!!!!!!! Skandal :mad: Moj biedny Burbasek wpadł na niego bokiem i musiało biedacto zaboleć - odskoczył ze straszliwym piskiem i wydarł do przodu przerażony. Przez chwile chodził jak pijany :shake: Całe szczeście że napięcie nie było duże i skończyło się tak, bo inaczej dorwałabym tego durnego chłopa i własnoręcznie ukatrupiła...grrrrr... Burbik został otoczony troskliwą opieką i wkładałam mu same pyszności do faflunka na pocieszenie (Boniek oczywiście też się załapał:cool3: ) i dzisiaj już całkiem dobrze - ale nadal jestem zła!!!! Muszę poszukać przepisów nt temat i jeżeli coś jest nie tak zrobie chryję, a co! Mściwy skorpion ze mnie w końcu, więc muszę się wywiazać z charakterystyki horoskopowej:eviltong: Wcale się nie dziwię, że się wkurzyłaś :shake: :shake: :shake: Sama jak dorwałaby właściciela tego pola kukurydzy to bym mu tyłek porządnie skopała :mad: :mad: :mad: Najważniejsze, że Burbonkowi nic poważnego się nie stało! Quote
Martinee Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 caroolcia napisał(a):Nawet nie wiedzie jak się wczoraj na wieczornym spacerku wkurzyłam (dypolomatycznie określone):angryy: !!!! Jakiś idiota otoczył swoje durne pole kukurydzy drutem pod prądem, przy czym drut jest cieńki, na wysokości ok. 40 cm i kompletnie nie ma oznaczenia, że płynie w nim prad!!!!!!! Skandal :mad: Moj biedny Burbasek wpadł na niego bokiem i musiało biedacto zaboleć - odskoczył ze straszliwym piskiem i wydarł do przodu przerażony. Przez chwile chodził jak pijany :shake: Całe szczeście że napięcie nie było duże i skończyło się tak, bo inaczej dorwałabym tego durnego chłopa i własnoręcznie ukatrupiła...grrrrr... Burbik został otoczony troskliwą opieką i wkładałam mu same pyszności do faflunka na pocieszenie (Boniek oczywiście też się załapał:cool3: ) i dzisiaj już całkiem dobrze - ale nadal jestem zła!!!! Muszę poszukać przepisów nt temat i jeżeli coś jest nie tak zrobie chryję, a co! Mściwy skorpion ze mnie w końcu, więc muszę się wywiazać z charakterystyki horoskopowej:eviltong: Wiem co przezywa twoj biedny Burbik bo moj Miszka też się nadział na taki płot i nie tylko on boli to jak nie wiem co Quote
Rybka_39 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witam:multi: ojej biedny Burbonik:-(, co za kretyn z tego kto rozstawi ten drut:mad: Quote
ferraribox Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witaj pieskowa rodzinko! Burbonik pod prądem:shake: a to pech. Za to poranny spacerek z sarenkami udany:lol: A jeśli chodzi o Burbonika to już nie będzie kradł kukurydzy:evil_lol: :evil_lol: ;) POZDRAWIAM:loveu: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 caroolcia napisał(a):Nawet nie wiedzie jak się wczoraj na wieczornym spacerku wkurzyłam (dypolomatycznie określone):angryy: !!!! Jakiś idiota otoczył swoje durne pole kukurydzy drutem pod prądem, przy czym drut jest cieńki, na wysokości ok. 40 cm i kompletnie nie ma oznaczenia, że płynie w nim prad!!!!!!! Skandal :mad: Moj biedny Burbasek wpadł na niego bokiem i musiało biedacto zaboleć - odskoczył ze straszliwym piskiem i wydarł do przodu przerażony. Przez chwile chodził jak pijany :shake: Całe szczeście że napięcie nie było duże i skończyło się tak, bo inaczej dorwałabym tego durnego chłopa i własnoręcznie ukatrupiła...grrrrr... Burbik został otoczony troskliwą opieką i wkładałam mu same pyszności do faflunka na pocieszenie (Boniek oczywiście też się załapał:cool3: ) i dzisiaj już całkiem dobrze - ale nadal jestem zła!!!! Muszę poszukać przepisów nt temat i jeżeli coś jest nie tak zrobie chryję, a co! Mściwy skorpion ze mnie w końcu, więc muszę się wywiazać z charakterystyki horoskopowej:eviltong: Biedny Burbonik:shake::shake::shake: Ja bym nie podarowała:shake: Quote
Recommended Posts