caroolcia Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 a tak bajecznie wygladala sciana domu sasiadów po deszczu przy zachodze słońca - jakby kapała złotem - niestety nie udało mi sie z tego złota nic uszczknąć:eviltong: Quote
Helga&Ares Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 trzeba było misy podkładać:diabloti: Caroolcia widziałaś małą Fibi? chodzi o jej wątek:lol: Quote
caroolcia Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 i potwór pastacy się nad moimi trawkami Quote
Jagoda1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Aparat dostałaś?:razz: Zdjęcia świetne, Dzieciaczki kolorystycznie pasują Wam do wystroju... Już czekam na następne;) ... Quote
Loona Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Koniec rozrabiania :evil_lol: Daj jutro znać jak poszło szkolenie ;) Quote
margo001 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 No wreszcie doczekaliśmy na piękne foteczki:loveu: i czekamy na więcej :cool3: Quote
Martinee Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 http://images24.fotosik.pl/38/185bb140f4387635.jpg kocham tego psiaka Karolina domagam się zebys załozyła klub miłosników Burbona i Bony Quote
Jagoda1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 evanescence napisał(a):http://images24.fotosik.pl/38/185bb140f4387635.jpg kocham tego psiaka Karolina domagam się zebys załozyła klub miłosników Burbona i Bony Nie musi zakładać, odwiedzamy ją przecież;), no, chyba, że jakaś imprezka...:razz: Quote
Jagoda1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 evanescence napisał(a):a jak a gdzie koszulki klubowe itp ?? To nalezy do organizatora, np. - niech poszuka sponsora, np. Donvitowa:evil_lol: ... Quote
Donvitow Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 evanescence napisał(a):Zgadzam się napewno nas zasonsoruje Karolina bedzie miaa net w domu i weeckendy.:lol: Jak ja was zasonsoruję to bedziecie biegać z gołymi tyłeczkami:diabloti: Quote
Loona Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Donvitow napisał(a):Karolina bedzie miaa net w domu i weeckendy.:lol: :multi: :multi: :multi: Donvitow napisał(a):Jak ja was zasonsoruję to bedziecie biegać z gołymi tyłeczkami:diabloti: Jakieś fantazje? :razz: Stado nagich nastolatek (albo trochę wyrośniętych nastolatek :evil_lol:) biegających po trawniku? :evil_lol: Żoną się zajmij :eviltong: Quote
caroolcia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Loona napisał(a)::multi: :multi: :multi: Jakieś fantazje? :razz: Stado nagich nastolatek (albo trochę wyrośniętych nastolatek :evil_lol:) biegających po trawniku? :evil_lol: Żoną się zajmij :eviltong: No wiesz to ten wiek. krysyzik wieku średniego?:diabloti: Quote
caroolcia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 W sobote rano byłam na konikach, pierwszy raz od dłuuuugiego czasu - koniczki super, na szczescie poruty nie zrobiłam i pamiętałam jak się jeżdzi:evil_lol: ale doopka dzisiaj boli, oj boli :p Burbik przeszedł kwalifikacje - zapisuję syneczka na kurs od połowy, bądź końca sierpnia - Pan w szkole, powiedział, że pies nie skończy kursu zanim nie nauczy się wszystkiego (oczywiście dalszy ciąg w jednej cenie) - oj chyba u Pana zostaniemy na zawsze buhahahah :evil_lol: Teraz jesteśmy gościnnie u Vito Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Donvitow napisał(a): Jak ja was zasonsoruję to bedziecie biegać z gołymi tyłeczkami:diabloti: Chciałbyś, co...?:evil_lol: Quote
Loona Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Coś się psom nowa koleżanka do zobaw nie spodobała :evil_lol: Quote
Martinee Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ludzie drodzy o czym wy myslicie co za fantazje . Poznałam dziś karoline jest spoko szkoda ze Burbona nie udało mi się zobaczyc :) Quote
Donvitow Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 evanescence napisał(a):Ludzie drodzy o czym wy myslicie co za fantazje . Poznałam dziś karoline jest spoko szkoda ze Burbona nie udało mi się zobaczyc :) Spoko to są głupie żarty. Koniec z nimi.:angryy: . Sikorki są potrzebne w Gaju:lol: Quote
Martinee Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wiem bez nas jak bez ręki a jutro damy znac czy jedziemy ale chyba nie bo Donia nie ma z kim psa zostawic (ale jestem skromna) ale jak by was nie bylo bylo by nudno a Pani Basia jest strasznie miła jedyna ktora nas chroniła oczywiscie faceci nie wiadomo co robili ;p;p Quote
Recommended Posts