Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tak bajecznie wygladala sciana domu sasiadów po deszczu przy zachodze słońca - jakby kapała złotem - niestety nie udało mi sie z tego złota nic uszczknąć:eviltong:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evanescence napisał(a):
Zgadzam się napewno nas zasonsoruje

Karolina bedzie miaa net w domu i weeckendy.:lol:
Jak ja was zasonsoruję to bedziecie biegać z gołymi tyłeczkami:diabloti:

Posted

Donvitow napisał(a):
Karolina bedzie miaa net w domu i weeckendy.:lol:

:multi: :multi: :multi:
Donvitow napisał(a):
Jak ja was zasonsoruję to bedziecie biegać z gołymi tyłeczkami:diabloti:

Jakieś fantazje? :razz: Stado nagich nastolatek (albo trochę wyrośniętych nastolatek :evil_lol:) biegających po trawniku? :evil_lol: Żoną się zajmij :eviltong:

Posted

Loona napisał(a):
:multi: :multi: :multi:

Jakieś fantazje? :razz: Stado nagich nastolatek (albo trochę wyrośniętych nastolatek :evil_lol:) biegających po trawniku? :evil_lol: Żoną się zajmij :eviltong:

No wiesz to ten wiek. krysyzik wieku średniego?:diabloti:

Posted

W sobote rano byłam na konikach, pierwszy raz od dłuuuugiego czasu - koniczki super, na szczescie poruty nie zrobiłam i pamiętałam jak się jeżdzi:evil_lol: ale doopka dzisiaj boli, oj boli :p
Burbik przeszedł kwalifikacje - zapisuję syneczka na kurs od połowy, bądź końca sierpnia - Pan w szkole, powiedział, że pies nie skończy kursu zanim nie nauczy się wszystkiego (oczywiście dalszy ciąg w jednej cenie) - oj chyba u Pana zostaniemy na zawsze buhahahah :evil_lol:

Teraz jesteśmy gościnnie u Vito

Posted

evanescence napisał(a):
Ludzie drodzy o czym wy myslicie co za fantazje . Poznałam dziś karoline jest spoko szkoda ze Burbona nie udało mi się zobaczyc :)

Spoko to są głupie żarty. Koniec z nimi.:angryy: . Sikorki są potrzebne w Gaju:lol:

Posted

Wiem bez nas jak bez ręki a jutro damy znac czy jedziemy ale chyba nie bo Donia nie ma z kim psa zostawic (ale jestem skromna) ale jak by was nie bylo bylo by nudno a Pani Basia jest strasznie miła jedyna ktora nas chroniła oczywiscie faceci nie wiadomo co robili ;p;p