Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 caroolcia napisał(a):cholerka!!!! jak pech to pech!!! wykrakałam - odcieli nam prąd i teraz dopiero włączyli - skandal - tyle godzin forumowych zmarnowane! rozboj w biały dzień:mad: :eviltong: :mdleje::evil_lol::evil_lol: Witanko:p Quote
Donvitow Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Caroolcia ma dzisiaj wolne imieninowe. Nie ma dostępu do netu. I aparatu/ szkoda naprawiać. Za wysoka cena./ Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Donvitow napisał(a):Caroolcia ma dzisiaj wolne imieninowe. Nie ma dostępu do netu. I aparatu/ szkoda naprawiać. Za wysoka cena./ Swoje imieninowe:razz: ? Quote
Donvitow Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No a czyje kiedyś w końcu jest Karoliny .:diabloti: Ja zapomniałem . Jak co roku:oops: Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pytałam, bo w moim kalendarzu nie było.:oops: Karolino, życzę Ci wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, niech omijają Cię kłopoty i zmartwienia, a każdy dzień przynosi spełnienie marzeń i planów.:calus: :buzi: :Rose: Quote
margo001 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Karolinko życzę Ci spełnienia marzeń:calus: :popcorn: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Loona Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Donvitow napisał(a):No a czyje kiedyś w końcu jest Karoliny .:diabloti: Ja zapomniałem . Jak co roku:oops: Typowa męska przypadłość :mad: Wszystkiego naj Karola :laola: Quote
ferraribox Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Karolinko i ja życzę Tobie wszyskiiego co sobie tylko zamarzysz.A przede wszystkim aby Twoje serducho było zawsze tak piękne.Asia Quote
Helga&Ares Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 hihi no to w ten sam dzień imieninki:eviltong: Wszystkiego Najlepszego Karolina:loveu::loveu::cunao::laola::BIG::popcorn::chlup: wiem, że spóźnione, ale dopiero teraz weszłam do Twojego wątku:oops2: Quote
Jagoda1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Przychodzę z kawusią na ciasto, zostało jeszcze...? Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wszystkiego co dobre, spełnienia marzeń, pomyślności, zdrowia, by Twe wspaniałe serduszko pomogło jeszcze nie jednej psiej istotce;):Rose: Quote
ferraribox Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :lol: :lol: :lol: Witamy się:multi: :multi: :multi: Quote
Donvitow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Wszystkiego co dobre, spełnienia marzeń, pomyślności, zdrowia, by Twe wspaniałe serduszko pomogło jeszcze nie jednej psiej istotce;):Rose: Nie ma netu w domu. Odpowie wam z pracy.Dzisiaj pomagała Toniowi:multi: . Dzięki za pozdrowienia w imieniu Córci.:loveu: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wszystkiego dobrego Karolino:multi::multi::multi: nawet nie wiedziałam, ze w lipcu jest Karoliny:oops::oops::oops: za to wiem, ze jest 4 listopada:p Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Donvitow napisał(a):Nie ma netu w domu. Odpowie wam z pracy.Dzisiaj pomagała Toniowi:multi: . Dzięki za pozdrowienia w imieniu Córci.:loveu: :Cool!: :loveu::loveu: Cieszę się ogromnie:p Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Pytałam, bo w moim kalendarzu nie było.:oops: Karolino, życzę Ci wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, niech omijają Cię kłopoty i zmartwienia, a każdy dzień przynosi spełnienie marzeń i planów.:calus: :buzi: :Rose: [quote name='margo001']Karolinko życzę Ci spełnienia marzeń:calus: :popcorn: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: [quote name='evanescence']Wszystkiego co najlepsze [quote name='Loona']Typowa męska przypadłość :mad: Wszystkiego naj Karola :laola: [quote name='Mada&Teodor']Karlino wszystkiego na j naj [quote name='ferraribox']Karolinko i ja życzę Tobie wszyskiiego co sobie tylko zamarzysz.A przede wszystkim aby Twoje serducho było zawsze tak piękne.Asia [quote name='Helga_psiaki']hihi no to w ten sam dzień imieninki:eviltong: Wszystkiego Najlepszego Karolina:loveu::loveu::cunao::laola::BIG::popcorn::chlup: wiem, że spóźnione, ale dopiero teraz weszłam do Twojego wątku:oops2: Bardzo, bardzo wam wszystkim dziękuję za życzonka imieninkowe :loveu: Moja cała familia zapomniała, ale za to na dogowe cioteczki można liczyć:multi: Cmokasy poimieninowe ;) Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Wszystkiego co dobre, spełnienia marzeń, pomyślności, zdrowia, by Twe wspaniałe serduszko pomogło jeszcze nie jednej psiej istotce;):Rose: Z całego serduszka dziekuję :loveu: i będę się strarała jak tylko potrafię :razz: Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Imbir1 napisał(a):Wszystkiego dobrego Karolino:multi::multi::multi: nawet nie wiedziałam, ze w lipcu jest Karoliny:oops::oops::oops: za to wiem, ze jest 4 listopada:p i jeszcze 17 lipca ;) Bardzo dziękujemy za zyczonka ;)))) Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Przychodzę z kawusią na ciasto, zostało jeszcze...? dla ciebie zawsze coś zostanie ;) pozostałe cioteczki również zapraszam, na poczęstunek :eviltong: Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 ...i poniedziałek w pracy przestał być taki wstretny ;) Quote
Recommended Posts