caroolcia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='evanescence']Tu zawsze taka miła atmosfera przyszłam z kawką sobie pogadac i poplotkowac. Jak to mówią kawa z rana jak śmietana Witamy serdecznie ;) Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wybieram kawusię ciepłą w filiżance, na mrożoną przyjdę w upały, za ciasteczko, dziękuję... Quote
caroolcia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 a tak szczerze to teraz największą ochotę mam na Quote
margo001 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 O widzę że tu same pyszności :loveu: :loveu: :loveu: mniam mniam:loveu: Quote
caroolcia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Juz brzuszek napełniony w domku pysznym obiadkiem i z powrotem w pracy :shake: Quote
Loona Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Karolino, gdzie Ty pracujesz, że od szóstej do niewiemktórej siedzisz w pracy :crazyeye: A tak tu sobie zaglądam i aż zgłodniałam :oops: Quote
ferraribox Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cześć zapracowana Karolino:loveu: .Lizanko od moich boksi:eviltong: :eviltong: :eviltong: . Mizianko dla B&B:multi: :multi: :multi: Quote
caroolcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 madzia i medor napisał(a):O tej porze w pracy:crazyeye::crazyeye: Tez uważam że to skandal:mad: Quote
caroolcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Loona napisał(a):Karolino, gdzie Ty pracujesz, że od szóstej do niewiemktórej siedzisz w pracy :crazyeye: A tak tu sobie zaglądam i aż zgłodniałam :oops: w firmie, która jak inne wyzykują pracownika - jest termin i tyle, życie prywatne?a co to?:cool1: :roll: ale ogólnie można jakoś przeżyć ;) przynajmniej mam dogo w pracy:multi: Quote
caroolcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 ferraribox napisał(a):Cześć zapracowana Karolino:loveu: .Lizanko od moich boksi:eviltong: :eviltong: :eviltong: . Mizianko dla B&B:multi: :multi: :multi: Ach dziękumemy!!!! Lizanko boksiowe zawsze bardzo mile widziane:loveu: Quote
caroolcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Dobrej nocy, Karolino, i B B... Dzień dobry!!!! Bonieczka miała wygodną nockę - był u nas donvitow i pozwollił spać z nim pod kołderką:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 caroolcia napisał(a):Dzień dobry!!!! Bonieczka miała wygodną nockę - był u nas donvitow i pozwollił spać z nim pod kołderką:evil_lol: Donvitow to zmarzlak, hi hi hi:evil_lol: ! Witamy!!! Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='caroolcia'] przynajmniej mam dogo w pracy:multi: I to jest najważniejsze:evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 madzia i medor napisał(a):I to jest najważniejsze:evil_lol::evil_lol: cholerka!!!! jak pech to pech!!! wykrakałam - odcieli nam prąd i teraz dopiero włączyli - skandal - tyle godzin forumowych zmarnowane! rozboj w biały dzień:mad: :eviltong: Quote
caroolcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Donvitow to zmarzlak, hi hi hi:evil_lol: ! Witamy!!! hi hi hi a Bonieczka to niełży kaloryferek i jeszcze milutki w dotyku. :lol: Quote
Donvitow Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Donvitow to zmarzlak, hi hi hi:evil_lol: ! Witamy!!! Ja spałem na kołdrze a Bona pod. Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Donvitow napisał(a):Ja spałem na kołdrze a Bona pod. Wyrzuciła... hi hi hi:evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Wyrzuciła... hi hi hi:evil_lol: :oops: :oops: :oops: Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Donvitow napisał(a)::oops: :oops: :oops: Miałam rację:evil_lol: ... Pozdrawiamy... Quote
Helga&Ares Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 hihi... to ci dopiero...:evil_lol: donvitow to ma Wieeelkie serducho dzięki za Tajgunie Quote
Helga&Ares Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a i w wolnych chwilach zapraszamy do nas są nowe fotki:evil_lol: ale czy chociaż ładne?:oops::oops: sama oceń:D Quote
Recommended Posts