caroolcia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ogonki, jak to ogonki, są niestety, tłuste, pewnie stąd te sensacje. Może spróbujesz z surowymi porcjami rosołowymi kurczaków? Na początek po kawałku...:razz: troszkę przesadzilismy :oops: ale Burbek wcześniej wciagał ogonki i nic się nie działo. Zostajemy przy chrupkach ;) Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 caroolcia napisał(a):troszkę przesadzilismy :oops: ale Burbek wcześniej wciagał ogonki i nic się nie działo. Zostajemy przy chrupkach ;) Tak to bywa - wpatrzone błagalnie ślepska przysłaniają nam rozsądek:evil_lol: . Quote
caroolcia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Tak to bywa - wpatrzone błagalnie ślepska przysłaniają nam rozsądek:evil_lol: . a przyznam sie że na kolacje i tak dostały kuraka z rożna :evil_lol: tak te błagalne maslaki psów od miesięcy głodujących, bezpańskich i pokrzywdzonych przez los...hollywood stoi otworem:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja, prawdę mówiąc, jestem prawie ;) nieczuła, ale Mąż nie może się oprzeć ich spojrzeniom i często dorzuca im smakowitości od serca. Ponieważ serce męskie gabarytowo jest duże, bywają kłopoty...:evil_lol: Na szczęście ma poczucie winy i sprząta z pokorą "skutki". Quote
caroolcia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja, prawdę mówiąc, jestem prawie ;) nieczuła, ale Mąż nie może się oprzeć ich spojrzeniom i często dorzuca im smakowitości od serca. Ponieważ serce męskie gabarytowo jest duże, bywają kłopoty...:evil_lol: Na szczęście ma poczucie winy i sprząta z pokorą "skutki". ha to całe szczęście że chociaż poczuwa się do odpowiedzialności:p Quote
Martinee Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jaki on ma fajny fioletowy język a może tak więcej zdjęc Quote
caroolcia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 czekam kiedy aparat z serwisu wroci.... Quote
margo001 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='caroolcia']cześć przyszła urlopowiczko ;))))) a to bobikowy uśmiech w tą jesienna pogodę Qurczę jaka pyszniasta mordzia:loveu: z chęcią bym ą schrupała :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Cudny Boksiu szuka domku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73951 Quote
caroolcia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 chlip chlip pies stróżujący :eviltong: Quote
Martinee Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Jaki super zdjecia a wody w oczku to już chyba brakuje i trzeba nalawec ;p Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='caroolcia']chlip chlip http://images30.fotosik.pl/10/bd0aa86019964cc7.jpg jaką ma oryginalną "miseczkę":loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzieńdoberek:multi::multi: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 http://images24.fotosik.pl/9/b98afe7b17165437.jpg nie wiedziałam że Burbonik ma..............fioletowy jęzorek....miodzio:loveu::loveu: Żegnam się z toba w żalu na całe 4 tygodnie Miżnij psiaki ode mnie za uszkami i między fałdkami Quote
caroolcia Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a):jaką ma oryginalną "miseczkę":loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzieńdoberek:multi::multi: dziendoberek Imbirki ;))) i jeszcze można w niej brzucholek zamoczyć ;) Quote
caroolcia Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC']http://images24.fotosik.pl/9/b98afe7b17165437.jpg nie wiedziałam że Burbonik ma..............fioletowy jęzorek....miodzio:loveu::loveu: Żegnam się z toba w żalu na całe 4 tygodnie Miżnij psiaki ode mnie za uszkami i między fałdkami Fioletowy w różowe ciapki :eviltong: ach mi też przykro że was nie będzie, ale życze wspaniałego odpoczynku i pięknej pogody (cokolwiek to dla ciebie znaczy:evil_lol: ) i oczywiście będziemy (nie)cierpliwie czekac na foto story z wakacji :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dzis u Was nie byłam, co nie znaczy, że nie tęsknię...:razz: Quote
Jagoda1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witam, pewnie pławicie się w słodkiej bezczynności...;) Quote
Donvitow Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witam, pewnie pławicie się w słodkiej bezczynności...;) Nie. Sprzątaliśmy w schronisku i wykańczaliśmy kojec dla Tonia. Zmontowaliśmy budę Toniową. Szczeniakom zrobiliśmy słoneczne przedszkole. No i foty wszystkim pieskom w celach marketingowych.:eviltong: . Każdy sądzi po sobie:eviltong: Quote
Martinee Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ja to już się zdjec nie moge doczekac tylko je dostane w swoje ręce odrazu dam w obieg po internecie Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Donvitow']Nie. Sprzątaliśmy w schronisku i wykańczaliśmy kojec dla Tonia. Zmontowaliśmy budę Toniową. Szczeniakom zrobiliśmy słoneczne przedszkole. No i foty wszystkim pieskom w celach marketingowych.:eviltong: . Każdy sądzi po sobie:eviltong: Super:multi: ! Ja nie wyznaję "dolce far niente"...:razz: Dziś na wystawie z boksią, jutro do schroniska na spotkanie z boksią, może inne uda się wyprowadzić... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74432 Quote
Donvitow Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Super:multi: ! Ja nie wyznaję "dolce far niente"...:razz: Dziś na wystawie z boksią, jutro do schroniska na spotkanie z boksią, może inne uda się wyprowadzić... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74432 Ja żartowałem.:loveu: Quote
Donvitow Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A jakżeby inaczej...:razz: Słowo daję:cool3: harcerza.Disiaj też byliśmy u bidek. Są słodkie. A najfajniejsze te niepewne, gryzące.Słonka. Byliśmy z TZ trzy godziny. Mają czysto, wybiegane, granulki a nie pomyje. Jezu mój bokser nie wita mnie tak jak te bidy. Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Znam to, na cześć mojej pierwszej przygarniętej boksi, jest z nami zawsze jedna bida, obok rasowca. Niestety, mogę wziąć tylko jedną...:shake: A'propos a co Ty robisz w cudzej galerii, nie możesz sobie założyć? Więzy krwi Cię nie usprawiedliwiają.:evil_lol: Quote
Recommended Posts