Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Ogonki, jak to ogonki, są niestety, tłuste, pewnie stąd te sensacje.
Może spróbujesz z surowymi porcjami rosołowymi kurczaków? Na początek po kawałku...:razz:

troszkę przesadzilismy :oops: ale Burbek wcześniej wciagał ogonki i nic się nie działo. Zostajemy przy chrupkach ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
troszkę przesadzilismy :oops: ale Burbek wcześniej wciagał ogonki i nic się nie działo. Zostajemy przy chrupkach ;)

Tak to bywa - wpatrzone błagalnie ślepska przysłaniają nam rozsądek:evil_lol: .

Posted

Tak to bywa - wpatrzone błagalnie ślepska przysłaniają nam rozsądek:evil_lol: .

a przyznam sie że na kolacje i tak dostały kuraka z rożna :evil_lol: tak te błagalne maslaki psów od miesięcy głodujących, bezpańskich i pokrzywdzonych przez los...hollywood stoi otworem:evil_lol:

Posted

Ja, prawdę mówiąc, jestem prawie ;) nieczuła, ale Mąż nie może się oprzeć ich spojrzeniom i często dorzuca im smakowitości od serca. Ponieważ serce męskie gabarytowo jest duże, bywają kłopoty...:evil_lol:
Na szczęście ma poczucie winy i sprząta z pokorą "skutki".

Posted

Ja, prawdę mówiąc, jestem prawie ;) nieczuła, ale Mąż nie może się oprzeć ich spojrzeniom i często dorzuca im smakowitości od serca. Ponieważ serce męskie gabarytowo jest duże, bywają kłopoty...:evil_lol:
Na szczęście ma poczucie winy i sprząta z pokorą "skutki".

ha to całe szczęście że chociaż poczuwa się do odpowiedzialności:p

Posted

[quote name='caroolcia']cześć przyszła urlopowiczko ;)))))

a to bobikowy uśmiech w tą jesienna pogodę

Qurczę jaka pyszniasta mordzia:loveu: z chęcią bym ą schrupała :evil_lol:

Posted

http://images24.fotosik.pl/9/b98afe7b17165437.jpg

nie wiedziałam że Burbonik ma..............fioletowy jęzorek....miodzio:loveu::loveu:
Żegnam się z toba w żalu na całe 4 tygodnie
Miżnij psiaki ode mnie za uszkami i między fałdkami

Posted

Imbir1 napisał(a):
jaką ma oryginalną "miseczkę":loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzieńdoberek:multi::multi:

dziendoberek Imbirki ;))) i jeszcze można w niej brzucholek zamoczyć ;)

Posted

[quote name='BeaC']http://images24.fotosik.pl/9/b98afe7b17165437.jpg

nie wiedziałam że Burbonik ma..............fioletowy jęzorek....miodzio:loveu::loveu:
Żegnam się z toba w żalu na całe 4 tygodnie
Miżnij psiaki ode mnie za uszkami i między fałdkami

Fioletowy w różowe ciapki :eviltong:
ach mi też przykro że was nie będzie, ale życze wspaniałego odpoczynku i pięknej pogody (cokolwiek to dla ciebie znaczy:evil_lol: ) i oczywiście będziemy (nie)cierpliwie czekac na foto story z wakacji :eviltong:

Posted

Witam, pewnie pławicie się w słodkiej bezczynności...;)

Nie. Sprzątaliśmy w schronisku i wykańczaliśmy kojec dla Tonia. Zmontowaliśmy budę Toniową. Szczeniakom zrobiliśmy słoneczne przedszkole. No i foty wszystkim pieskom w celach marketingowych.:eviltong: .
Każdy sądzi po sobie:eviltong:

Posted

[quote name='Donvitow']Nie. Sprzątaliśmy w schronisku i wykańczaliśmy kojec dla Tonia. Zmontowaliśmy budę Toniową. Szczeniakom zrobiliśmy słoneczne przedszkole. No i foty wszystkim pieskom w celach marketingowych.:eviltong: .
Każdy sądzi po sobie:eviltong:
Super:multi: !

Ja nie wyznaję "dolce far niente"...:razz:
Dziś na wystawie z boksią, jutro do schroniska na spotkanie z boksią, może inne uda się wyprowadzić...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74432

Posted

A jakżeby inaczej...:razz:

Słowo daję:cool3: harcerza.Disiaj też byliśmy u bidek. Są słodkie. A najfajniejsze te niepewne, gryzące.Słonka. Byliśmy z TZ trzy godziny. Mają czysto, wybiegane, granulki a nie pomyje. Jezu mój bokser nie wita mnie tak jak te bidy.

Posted

Znam to, na cześć mojej pierwszej przygarniętej boksi, jest z nami zawsze jedna bida, obok rasowca.
Niestety, mogę wziąć tylko jedną...:shake:

A'propos a co Ty robisz w cudzej galerii, nie możesz sobie założyć? Więzy krwi Cię nie usprawiedliwiają.:evil_lol: