caroolcia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Donvitow napisał(a):Zdjęcia podobno są - miała wam wysłać, ale nie wiem czy ma wasze maile Jakie miała czy na tym babs. o przepraszam Kobiecym forum nawet Córka zapomniała że jestem FACETEM.:angryy: . Mam fotki. Jak Ci je przesłać uzgodnimy na wątku Gaju.:loveu: buhahah "cioteczko-wujeczku" :diabloti: pomyliły mi się końcóweczki:evil_lol: :eviltong: Quote
Martinee Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 nastepne załuz gg nowy numer i wszytko i napewno bedzie ok a w razie problemów i pytan można pisac na POCZTE Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 a to Burbis wcinający wczoraj ogonek (blehhh) :eviltong: Quote
Imbirka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ale im zrobiłaś wyzerkę:lol: nic im się później nie dzieje? Imbir po takich smakołykach jak ucho czy ogon ma rozwolnienie:cool3: Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 http://images23.fotosik.pl/8/0a4605e86409de22.jpg he he he jakie fajne....................wyglada jakby miał język jaszczura witaj karola!!!!:errrr::errrr::errrr: rabotajesz??? Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Imbir1 napisał(a):ale im zrobiłaś wyzerkę:lol: nic im się później nie dzieje? Imbir po takich smakołykach jak ucho czy ogon ma rozwolnienie:cool3: Przekonam się jak wróce do domku :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC']http://images23.fotosik.pl/8/0a4605e86409de22.jpg he he he jakie fajne....................wyglada jakby miał język jaszczura witaj karola!!!!:errrr::errrr::errrr: rabotajesz??? nie kcem, ale muszem....terminy gonią, a nie mam ochoty na nadgodziny :shake: ale właśnie robię sobie przerwe na :sg168: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Donvitow']Za chwilę się dowiem że tam mają pływać tylko rybki a nie Bońkowski Za chwilę się dowiem że na tym ogródku się nie sika tylko wychodzi na spacerki. A to dla evenescence. Fulfiaste bydełko rujnujące moje oczko mimo że wie że nie wolno/ jaka sprytna mina i jak udaje że tylko przypadkiem wpadł na głęboką wodę/ Ale ślicznie:loveu::loveu::loveu: [quote name='BeaC']http://images23.fotosik.pl/8/0a4605e86409de22.jpg he he he jakie fajne....................wyglada jakby miał język jaszczura witaj karola!!!!:errrr::errrr::errrr: rabotajesz??? Tak samo mi się skojarzyło:evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale ślicznie:loveu::loveu::loveu: Tak samo mi się skojarzyło:evil_lol: hi hi hi - na sczęście nia ma u nas takich jaszczurów :eviltong: Quote
Martinee Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ale śliczny piesek , a jak apetycznie je te ogonki Quote
Jagoda1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Rzeczywiście z ogonami wyglądają zagadkowo;) ... Imbir1 napisał(a):ale im zrobiłaś wyzerkę:lol: nic im się później nie dzieje? Imbir po takich smakołykach jak ucho czy ogon ma rozwolnienie:cool3: Ja poprzestaję na surowych porcjach rosołowych kurcząt.:razz: caroolcia napisał(a):Przekonam się jak wróce do domku :evil_lol: No i...sprzątanko było?:evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 i jeszcze moje śpiące królewny (oj Burbek by się obraził:eviltong: ) Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Rzeczywiście z ogonami wyglądają zagadkowo;) ... Ja poprzestaję na surowych porcjach rosołowych kurcząt.:razz: No i...sprzątanko było?:evil_lol: Przekonam się o 17:00 kiedy wpadne do domku :eviltong: ogonki dostały wczoraj wieczorkiem....a ja niestety w pracy (zupełnie nie wiem po co :diabloti: ) Boobik już wcześniej jadł i (odpukać) nic się nie działo, a bońkowski piewszy raz co ś takiego memłał :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='caroolcia']Przekonam się o 17:00 kiedy wpadne do domku :eviltong: ogonki dostały wczoraj wieczorkiem....a ja niestety w pracy (zupełnie nie wiem po co :diabloti: ) Boobik już wcześniej jadł i (odpukać) nic się nie działo, a bońkowski piewszy raz co ś takiego memłał :evil_lol: Luśka...........też lubi ogonki i inne części ciała...............świnek i różnych takich zwierzaczków:angryy::angryy::angryy:............. ma go może minutkę?????? Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC']Luśka...........też lubi ogonki i inne części ciała...............świnek i różnych takich zwierzaczków:angryy::angryy::angryy:............. ma go może minutkę?????? hi hi hi - no wiesz swoim ziomali wcina? ładne rzeczy :crazyeye: :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ja Ci Karolina zazdroszczę tych fafelków, tyle do całowania:loveu: Śliczne psiurki, takie grzeczniutkie:diabloti: Quote
Donvitow Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Helga_psiaki napisał(a):ja Ci Karolina zazdroszczę tych fafelków, tyle do całowania:loveu: Śliczne psiurki, takie grzeczniutkie:diabloti: A kto Ci powiedział że grzeczniutkie. Karaolina je rozpuszcza jak dziadowskie bicze.:angryy: Quote
Martinee Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Napewno nie tak jak ja moje , Boje Pakal robi co mu się zewnie podoba a Tekilce wszyscy usługują wiec juz nie mow ze az tak je rozpusciła bo mnie nikt nie pobije Quote
caroolcia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 No i mam za swoje, okazało się że moje maluchy ledwo wytrzymały czekając na powróct Pani z pracyi gnały szybko w krzczki - a kup było chyba 25 :diabloti: Burbakowi chyba cos na dłużej zaszkodziło - całą noc rozłaziłsię po domku stukając pazurkami w panele i piscał. Jak z małym dzieckiem- nieprzespana noc - dzisiaj wydajna w pracy to ja nie będę Quote
Martinee Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 biedactwo ja to mam jeszcze tak dobrze, ze nie musze wychodzic na spacery Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 no nareszcie mogłam coś napisać............... witaj!!!!!! a psiaczki jak??? lepiej już???? Quote
caroolcia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 cześć przyszła urlopowiczko ;))))) a to bobikowy uśmiech w tą jesienna pogodę Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 caroolcia napisał(a):No i mam za swoje, okazało się że moje maluchy ledwo wytrzymały czekając na powróct Pani z pracyi gnały szybko w krzczki - a kup było chyba 25 :diabloti: Burbakowi chyba cos na dłużej zaszkodziło - całą noc rozłaziłsię po domku stukając pazurkami w panele i piscał. Jak z małym dzieckiem- nieprzespana noc - dzisiaj wydajna w pracy to ja nie będę Ogonki, jak to ogonki, są niestety, tłuste, pewnie stąd te sensacje. Może spróbujesz z surowymi porcjami rosołowymi kurczaków? Na początek po kawałku...:razz: Quote
Recommended Posts