Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donvitow napisał(a):
Zdjęcia podobno są - miała wam wysłać, ale nie wiem czy ma wasze maile

Jakie miała czy na tym babs. o przepraszam Kobiecym forum nawet Córka zapomniała że jestem FACETEM.:angryy: . Mam fotki. Jak Ci je przesłać uzgodnimy na wątku Gaju.:loveu:

buhahah "cioteczko-wujeczku" :diabloti: pomyliły mi się końcóweczki:evil_lol: :eviltong:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
ale im zrobiłaś wyzerkę:lol: nic im się później nie dzieje? Imbir po takich smakołykach jak ucho czy ogon ma rozwolnienie:cool3:

Przekonam się jak wróce do domku :evil_lol:

Posted

[quote name='Donvitow']Za chwilę się dowiem że tam mają pływać tylko rybki a nie Bońkowski

Za chwilę się dowiem że na tym ogródku się nie sika tylko wychodzi na spacerki.

A to dla evenescence. Fulfiaste bydełko rujnujące moje oczko mimo że wie że nie wolno/ jaka sprytna mina i jak udaje że tylko przypadkiem wpadł na głęboką wodę/

Ale ślicznie:loveu::loveu::loveu:
[quote name='BeaC']http://images23.fotosik.pl/8/0a4605e86409de22.jpg

he he he jakie fajne....................wyglada jakby miał język jaszczura
witaj karola!!!!:errrr::errrr::errrr:
rabotajesz???

Tak samo mi się skojarzyło:evil_lol:

Posted

Rzeczywiście z ogonami wyglądają zagadkowo;) ...

Imbir1 napisał(a):
ale im zrobiłaś wyzerkę:lol: nic im się później nie dzieje? Imbir po takich smakołykach jak ucho czy ogon ma rozwolnienie:cool3:

Ja poprzestaję na surowych porcjach rosołowych kurcząt.:razz:

caroolcia napisał(a):
Przekonam się jak wróce do domku :evil_lol:

No i...sprzątanko było?:evil_lol:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Rzeczywiście z ogonami wyglądają zagadkowo;) ...

Ja poprzestaję na surowych porcjach rosołowych kurcząt.:razz:

No i...sprzątanko było?:evil_lol:

Przekonam się o 17:00 kiedy wpadne do domku :eviltong: ogonki dostały wczoraj wieczorkiem....a ja niestety w pracy (zupełnie nie wiem po co :diabloti: )
Boobik już wcześniej jadł i (odpukać) nic się nie działo, a bońkowski piewszy raz co ś takiego memłał :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']Przekonam się o 17:00 kiedy wpadne do domku :eviltong: ogonki dostały wczoraj wieczorkiem....a ja niestety w pracy (zupełnie nie wiem po co :diabloti: )
Boobik już wcześniej jadł i (odpukać) nic się nie działo, a bońkowski piewszy raz co ś takiego memłał :evil_lol:

Luśka...........też lubi ogonki i inne części ciała...............świnek i różnych takich zwierzaczków:angryy::angryy::angryy:.............
ma go może minutkę??????

Posted

[quote name='BeaC']Luśka...........też lubi ogonki i inne części ciała...............świnek i różnych takich zwierzaczków:angryy::angryy::angryy:.............
ma go może minutkę??????

hi hi hi - no wiesz swoim ziomali wcina? ładne rzeczy :crazyeye: :eviltong:

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
ja Ci Karolina zazdroszczę tych fafelków, tyle do całowania:loveu:
Śliczne psiurki, takie grzeczniutkie:diabloti:

A kto Ci powiedział że grzeczniutkie. Karaolina je rozpuszcza jak dziadowskie bicze.:angryy:

Posted

No i mam za swoje, okazało się że moje maluchy ledwo wytrzymały czekając na powróct Pani z pracyi gnały szybko w krzczki - a kup było chyba 25 :diabloti:
Burbakowi chyba cos na dłużej zaszkodziło - całą noc rozłaziłsię po domku stukając pazurkami w panele i piscał. Jak z małym dzieckiem- nieprzespana noc - dzisiaj wydajna w pracy to ja nie będę

Posted

caroolcia napisał(a):
No i mam za swoje, okazało się że moje maluchy ledwo wytrzymały czekając na powróct Pani z pracyi gnały szybko w krzczki - a kup było chyba 25 :diabloti:
Burbakowi chyba cos na dłużej zaszkodziło - całą noc rozłaziłsię po domku stukając pazurkami w panele i piscał. Jak z małym dzieckiem- nieprzespana noc - dzisiaj wydajna w pracy to ja nie będę

Ogonki, jak to ogonki, są niestety, tłuste, pewnie stąd te sensacje.
Może spróbujesz z surowymi porcjami rosołowymi kurczaków? Na początek po kawałku...:razz: