Mada&Teodor Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 caroolcia napisał(a):Cześć madzia :loveu: dziękujemy:multi: !!! Witam, witam :) Ostatnio też przeglądałam zdjęcia mojego pisaka jak był taki malutki i aż mi sie łezka w oku zakręciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Strasznie szybko leci ten czas ... :loveu: Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Witam, witam :) Ostatnio też przeglądałam zdjęcia mojego pisaka jak był taki malutki i aż mi sie łezka w oku zakręciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Strasznie szybko leci ten czas ... :loveu: Dokładnie - a ja nie mam zbyt wielu takich foteczek - nie miałam wtedy sprzętu :shake: a wszystkie maluszki są takie śliczne:loveu: Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Herspri napisał(a):jaki słodziutki pysio :loveu: Dziękujemy i serdecznie witamy ;) Quote
Mada&Teodor Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 caroolcia napisał(a):Dokładnie - a ja nie mam zbyt wielu takich foteczek - nie miałam wtedy sprzętu :shake: a wszystkie maluszki są takie śliczne:loveu: To pradwa, wszystkie kluseczki są śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Ja Tedzia tak obfotografowałam jak był mały, że ma album większy od mojego, kiedy ja byłam mała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Mada&Teodor napisał(a):To pradwa, wszystkie kluseczki są śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Ja Tedzia tak obfotografowałam jak był mały, że ma album większy od mojego, kiedy ja byłam mała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: He he normalne (przynajmneij w naszych dogomaniackich kręgach):lol: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='caroolcia']dzień dobry. dzisiaj środa więc już z górki ;)))):multi: a to znalazłam na tel.komie mały Burbik pastwiący się nad kołdrą :eviltong: Łłłłoo losie, jaki szczurek malutki:loveu::mdleje::loveu::mdleje: Quote
Akitka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='caroolcia']dzień dobry. dzisiaj środa więc już z górki ;)))):multi: a to znalazłam na tel.komie mały Burbik pastwiący się nad kołdrą :eviltong: śliczniutki słodziaszek... :loveu: Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Łłłłoo losie, jaki szczurek malutki:loveu::mdleje::loveu::mdleje: Taki był maciupeńki - a chrapał juz jak stary drwal. Pierwszą noc Burbika w domciu mieliśmy nieprzespaną nie dlatego że piszczał, ale tak chrapał i chrumkał niemiłosiernie, że pół nocy ryczeliśmy ze śmiechu:evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 I jeszcze jedno foto - kluseczkowy burbek - tak właśnie sypiał jak był dzidziusiem ;)))) Quote
Akitka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='caroolcia']I jeszcze jedno foto - kluseczkowy burbek - tak właśnie sypiał jak był dzidziusiem ;)))) Ojeju... Jaki kochany brzusio do całowania. :loveu: Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Akitka napisał(a):Ojeju... Jaki kochany brzusio do całowania. :loveu: oj całowalam brzucholek :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='caroolcia']I jeszcze jedno foto - kluseczkowy burbek - tak właśnie sypiał jak był dzidziusiem ;)))) Rany, jaka słodziasta kuleczka :loveu: :loveu: :loveu: i jak smacznie sobie śpi :loveu: Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Rany, jaka słodziasta kuleczka :loveu: :loveu: :loveu: i jak smacznie sobie śpi :loveu: :loveu: :loveu: cały boobik :lol: Quote
Martinee Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jakie super psiaki zapraszam do mnie do galeri w wolnych chwilach Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 evanescence napisał(a):Jakie super psiaki zapraszam do mnie do galeri w wolnych chwilach Dzięki za odwiedziny;) na pewno wpadniemy ;) Quote
Jagoda1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Pierwsze zdjęcia psiaczków są zawsze później b. wzruszające. Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Pierwsze zdjęcia psiaczków są zawsze później b. wzruszające. Oj tak.... a ostatnio kiedy odkryłam dzidziusiowe szeleczki Burbika w rodziców w szufladzie (pasujące treraz juz tylko na yorka) - to sie rozkleiłam :p takie maluteńskie to moje stworzonko było Wiem - jestem psychiczna i powinnam pomyśleć o ludzkich dzieciach (w moim wieku!:angryy: ) - ale co zrobić kiedy wole takie futrzaste...:diabloti: Quote
Donvitow Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 caroolcia napisał(a):Oj tak.... a ostatnio kiedy odkryłam dzidziusiowe szeleczki Burbika w rodziców w szufladzie (pasujące treraz juz tylko na yorka) - to sie rozkleiłam :p takie maluteńskie to moje stworzonko było Wiem - jestem psychiczna i powinnam pomyśleć o ludzkich dzieciach (w moim wieku!:angryy: ) - ale co zrobić kiedy wole takie futrzaste...:diabloti: Tak pomyśl o dzieciach . Bo ja coś dorobię na boku na twoje konto i zamiast synka będziesz miała braciszka.:diabloti: Quote
Loona Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dzieci są złe :diabloti: Z psami dużo mniej problemów :evil_lol: Ja tam wolę stado psów niż jedno dziecko :evil_lol: Quote
Donvitow Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Loona to twoja wina,. Popychasz mnie do cudzoł....a. Ja jestem porządny ale po twoim pośie..... Przy tej leniwej karolinie Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 caroolcia napisał(a):Oj tak.... a ostatnio kiedy odkryłam dzidziusiowe szeleczki Burbika w rodziców w szufladzie (pasujące treraz juz tylko na yorka) - to sie rozkleiłam :p takie maluteńskie to moje stworzonko było Wiem - jestem psychiczna i powinnam pomyśleć o ludzkich dzieciach (w moim wieku!:angryy: ) - ale co zrobić kiedy wole takie futrzaste...:diabloti: Karolina, ja też tak mam:oops: wole futrzaki niż dzieci, co nie znaczy, że jak się przytrafi to porzucę:cool3::evil_lol: Donvitow napisał(a):Loona to twoja wina,. Popychasz mnie do cudzoł....a. Ja jestem porządny ale po twoim pośie..... Przy tej leniwej karolinie hehehe, Karolina, zazdroszczę Ci taty, mój mi nie chce zrobić takiej przyjemności:diabloti: i dotego się jeszcze połamał:cool3::evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Loona napisał(a):Dzieci są złe :diabloti: Z psami dużo mniej problemów :evil_lol: Ja tam wolę stado psów niż jedno dziecko :evil_lol: Mój człowiek!!!! :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Imbir1 napisał(a):Karolina, ja też tak mam:oops: wole futrzaki niż dzieci, co nie znaczy, że jak się przytrafi to porzucę:cool3::evil_lol: hehehe, Karolina, zazdroszczę Ci taty, mój mi nie chce zrobić takiej przyjemności:diabloti: i dotego się jeszcze połamał:cool3::evil_lol: No gdyby się przydarzyło, to już trudno, w końcu na stare lata jakaś rodzina by się przydała:diabloti: tatko na razie tylko na takie rozwiązanie możesz liczyć :eviltong: Quote
Recommended Posts