Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caroolcia napisał(a):
Cześć madzia :loveu: dziękujemy:multi: !!!

Witam, witam :)
Ostatnio też przeglądałam zdjęcia mojego pisaka jak był taki malutki i aż mi sie łezka w oku zakręciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Strasznie szybko leci ten czas ... :loveu:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Witam, witam :)
Ostatnio też przeglądałam zdjęcia mojego pisaka jak był taki malutki i aż mi sie łezka w oku zakręciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Strasznie szybko leci ten czas ... :loveu:

Dokładnie - a ja nie mam zbyt wielu takich foteczek - nie miałam wtedy sprzętu :shake: a wszystkie maluszki są takie śliczne:loveu:

Posted

caroolcia napisał(a):
Dokładnie - a ja nie mam zbyt wielu takich foteczek - nie miałam wtedy sprzętu :shake: a wszystkie maluszki są takie śliczne:loveu:

To pradwa, wszystkie kluseczki są śliczne :loveu: :loveu: :loveu:
Ja Tedzia tak obfotografowałam jak był mały, że ma album większy od mojego, kiedy ja byłam mała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
To pradwa, wszystkie kluseczki są śliczne :loveu: :loveu: :loveu:
Ja Tedzia tak obfotografowałam jak był mały, że ma album większy od mojego, kiedy ja byłam mała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

He he normalne (przynajmneij w naszych dogomaniackich kręgach):lol:

Posted

[quote name='caroolcia']dzień dobry. dzisiaj środa więc już z górki ;)))):multi:

a to znalazłam na tel.komie

mały Burbik pastwiący się nad kołdrą :eviltong:
Łłłłoo losie, jaki szczurek malutki:loveu::mdleje::loveu::mdleje:

Posted

[quote name='caroolcia']dzień dobry. dzisiaj środa więc już z górki ;)))):multi:

a to znalazłam na tel.komie

mały Burbik pastwiący się nad kołdrą :eviltong:

śliczniutki słodziaszek... :loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Łłłłoo losie, jaki szczurek malutki:loveu::mdleje::loveu::mdleje:

Taki był maciupeńki - a chrapał juz jak stary drwal. Pierwszą noc Burbika w domciu mieliśmy nieprzespaną nie dlatego że piszczał, ale tak chrapał i chrumkał niemiłosiernie, że pół nocy ryczeliśmy ze śmiechu:evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']I jeszcze jedno foto - kluseczkowy burbek - tak właśnie sypiał jak był dzidziusiem ;))))

Ojeju... Jaki kochany brzusio do całowania. :loveu:

Posted

[quote name='caroolcia']I jeszcze jedno foto - kluseczkowy burbek - tak właśnie sypiał jak był dzidziusiem ;))))

Rany, jaka słodziasta kuleczka :loveu: :loveu: :loveu: i jak smacznie sobie śpi :loveu:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Pierwsze zdjęcia psiaczków są zawsze później b. wzruszające.

Oj tak.... a ostatnio kiedy odkryłam dzidziusiowe szeleczki Burbika w rodziców w szufladzie (pasujące treraz juz tylko na yorka) - to sie rozkleiłam :p takie maluteńskie to moje stworzonko było
Wiem - jestem psychiczna i powinnam pomyśleć o ludzkich dzieciach (w moim wieku!:angryy: ) - ale co zrobić kiedy wole takie futrzaste...:diabloti:

Posted

caroolcia napisał(a):
Oj tak.... a ostatnio kiedy odkryłam dzidziusiowe szeleczki Burbika w rodziców w szufladzie (pasujące treraz juz tylko na yorka) - to sie rozkleiłam :p takie maluteńskie to moje stworzonko było
Wiem - jestem psychiczna i powinnam pomyśleć o ludzkich dzieciach (w moim wieku!:angryy: ) - ale co zrobić kiedy wole takie futrzaste...:diabloti:

Tak pomyśl o dzieciach . Bo ja coś dorobię na boku na twoje konto i zamiast synka będziesz miała braciszka.:diabloti:

Posted

caroolcia napisał(a):

Karolina, ja też tak mam:oops: wole futrzaki niż dzieci, co nie znaczy, że jak się przytrafi to porzucę:cool3::evil_lol:
Donvitow napisał(a):
Loona to twoja wina,. Popychasz mnie do cudzoł....a. Ja jestem porządny ale po twoim pośie..... Przy tej leniwej karolinie

hehehe, Karolina, zazdroszczę Ci taty, mój mi nie chce zrobić takiej przyjemności:diabloti: i dotego się jeszcze połamał:cool3::evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Dzieci są złe :diabloti: Z psami dużo mniej problemów :evil_lol: Ja tam wolę stado psów niż jedno dziecko :evil_lol:

Mój człowiek!!!! :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Karolina, ja też tak mam:oops: wole futrzaki niż dzieci, co nie znaczy, że jak się przytrafi to porzucę:cool3::evil_lol:

hehehe, Karolina, zazdroszczę Ci taty, mój mi nie chce zrobić takiej przyjemności:diabloti: i dotego się jeszcze połamał:cool3::evil_lol:

No gdyby się przydarzyło, to już trudno, w końcu na stare lata jakaś rodzina by się przydała:diabloti:
tatko na razie tylko na takie rozwiązanie możesz liczyć :eviltong: