caroolcia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 i jeszcze http://www.allegro.pl/item205036886_okulary_doggles_dla_psa_ice_trendy_cool_xs.html buhahah, jak mozna piecholowi taką krzywde robić??? Quote
BeaC Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='caroolcia']i jeszcze http://www.allegro.pl/item205036886_okulary_doggles_dla_psa_ice_trendy_cool_xs.html buhahah, jak mozna piecholowi taką krzywde robić??? [quote name='caroolcia']Zobaczcie tylko czego ludzie nie wymyślą........ http://www.allegro.pl/item201439135_first_class3_wozek_dla_psa_niemieckiej_firmy_dogi_.html buhahahahahahaha se chyba sprawie wózek dla...............lalki-Luśki........... tylko czy wagowo wytrzyma :diabloti::diabloti::diabloti:i twarzowe łokularki................ nie moge.............:-? Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 za takie gadżety do TOZ-u bym podała :evil_lol: Burbona i Bone jeszzce łańcuchami bym musiała do takie wózeczka przywiązac, a już nie wspomnę co by o mnie psy pomyślały :stupid: Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 No to papa czas do domciu sie zwijać i zabrać potwory na siusianko :seeyeah: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='caroolcia']Zobaczcie tylko czego ludzie nie wymyślą........ http://www.allegro.pl/item201439135_first_class3_wozek_dla_psa_niemieckiej_firmy_dogi_.html Bomba:cool2::cool2::cool2::evil_lol: Quote
ferraribox Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 WITANKO!!!!!!!!!!Zaległości nadrobiłam.Fajne te Twoje rudzielce:lol: Quote
BeaC Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 wpadłam sie do Cie przywitać z rana:lol::loveu::loveu: nie wiem jak u Ciebie ale u mnie upał od 7..................rano masakra:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam multum roboty, a jeszcze wczoraj zabrali mi drukarke, bo mi tak papier zacinała.......................nie mam już sprzetu do pracy....... dobrze że mam JESZCZE neta:-o:cool1: Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='BeaC']wpadłam sie do Cie przywitać z rana:lol::loveu::loveu: nie wiem jak u Ciebie ale u mnie upał od 7..................rano masakra:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam multum roboty, a jeszcze wczoraj zabrali mi drukarke, bo mi tak papier zacinała.......................nie mam już sprzetu do pracy....... dobrze że mam JESZCZE neta:-o:cool1: uhhh to całe szczeście, że net zostawili, brak twojej osoby na dogo byłby stratą niepowetowaną ;) upał jak cholerka!!!! na szczescie mamy od zeszłego roku klimę i da sie jakoś przeżyć... biedne sa tylko potwory w tych futrach, ale zrobiłam im wczoraj niespodziewankę i na popołudniowy spacerek zabrałam nad jeziorko - prawie z wody nie wychodziły. burbek się nawet w wodzie wysiusiał :errrr: a jak nie ma sprzetu do pracy, to do domciu!!!!!:evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Dzieńdoberek :loveu: Upał, upał, ale za to weekendzik za pasem (jeszcze 18 minutek pracy:multi: ) i przynajmniej na grilika i pifko na słoneczku pogoda przednia!!!!! Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 caroolcia napisał(a):Dzieńdoberek :loveu: Upał, upał, ale za to weekendzik za pasem (jeszcze 18 minutek pracy:multi: ) i przynajmniej na grilika i pifko na słoneczku pogoda przednia!!!!! Oo tak, dlategóż jutro się na taki wypadzik za miasto wybieram:p:p Quote
caroolcia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Ehhh wszystko co dobre szybko się konczy i znowu poniedziałek i tydzień od początku...byle do środy, a potem już z górki :razz: Quote
caroolcia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Figaro tragicznie odszedł 15.06.2007 - biegaj malutki po zielonych łąkach za tęczowym mostem. Loonka łaczymi się z Tobą w smutku:-( Quote
BeaC Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 wpadłam...się przywitać apieprz nadal narazie:loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Witamy bardzo gorąco :loveu: ...ale jescze 2 tyg i konie czerwca :razz: Quote
Jagoda1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witajcie, rude śliczności! Dziś, nareszcie, trochę chmurek... Quote
caroolcia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 No dokładnie ale coś tych chmurek nie pada ;( Ale co tam dla pieseczkow taka temperatura zdecydowanie lepsza. w sobotę kiedy się też troszkę po burzach ochłodziło moje rudzielce wariowały bitą godzinę na ogródku. takie harce odchodziły, że tylko siedziałam, ogladałam ich wygłupy i śmiałam się w głos, ach szkoda, że nie miałam wtedy aparatu... Quote
Donvitow Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73737 Quote
caroolcia Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Wciełam ci się tatko na Gajowy wątek ;) Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 dzień dobry. dzisiaj środa więc już z górki ;)))):multi: a to znalazłam na tel.komie mały Burbik pastwiący się nad kołdrą :eviltong: Quote
Mada&Teodor Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='caroolcia']dzień dobry. dzisiaj środa więc już z górki ;)))):multi: a to znalazłam na tel.komie mały Burbik pastwiący się nad kołdrą :eviltong: Rany, jaki słodziasty maluszek :loveu: :loveu: :loveu: CUDOWNY !!! Quote
caroolcia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Rany, jaki słodziasty maluszek :loveu: :loveu: :loveu: CUDOWNY !!! Cześć madzia :loveu: dziękujemy:multi: !!! Quote
Recommended Posts