Loona Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ale nawet jak księciunio, to też nie można przesadzać, bo jak się rozbestwi, to same będziemy na takim dywaniku pod łóżkiem spać :evil_lol: Quote
Akitka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='BeaC'] a tran to w kapsulkach w aptece.........nie, nie ma już takiego do picia...............:eviltong: Jak to nie ma...? Z tydzień temu kupiłam Ambrze o smaku cytrynowym w dodatku. :p [quote name='caroolcia'] Świetne zdjęcie... :loveu: Quote
margo001 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='caroolcia']a teraz ciąg dalszy moich leniwców a tu jeden chłodniejszy wieczór i Pańciuchna musiała zrobic mumie ;) A to zbieg okoliczności, ostatnio tak właśnie spała moja Margusia :razz: też robiłam jej fotencje i mam już przygotowane do wrzucenia do swojej galeri :loveu: więc zapraszam do nas :diabloti: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 już pędzę ;) Tak tak nawet księciunia nie można dopieszczać bez końca, bo źle to się może skończyć :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 caroolcia napisał(a): Tak tak nawet księciunia nie można dopieszczać bez końca, bo źle to się może skończyć :evil_lol: Czasem w życiu, trzeba trochę zaryzykować ;) Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 a teraz głupawki na trawniku za nogę go!!!! ooodddsuń się!!!!! uwaga - mam łaskotki !!!! znajdz Bonę! (łapa nad plecami burbaka ;) kulanko Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='caroolcia']a teraz głupawki na trawniku Bona: "zjem Ci nogę, bo obiadu mi dziś mało dali"... :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 .....przerwa na śniadanko i przyszłam sie przywitac:multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 :-o sniadanko? o 14-ste? zaczynam wierzyć że bardzo ciężko pracujesz. Moje sniadanko już daleko za mna, ale fundnęłam sobie dzisiaj porcję dla drwala i starczy chyba do jutra :oops: zamiast brzucha balon :megagrin: Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='caroolcia']a teraz głupawki na trawniku Hi hi, rewelka:p Quote
Jagoda1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='caroolcia']a teraz głupawki na trawniku za nogę go!!!! ooodddsuń się!!!!! uwaga - mam łaskotki !!!! znajdz Bonę! (łapa nad plecami burbaka ;) kulanko Na te "głupawki" można gapić sie bez końca. :lol: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Na te "głupawki" można gapić sie bez końca. :lol: Zdecywdowanie! lepsze niż TV ;))) - szkoda tylko że tego całego chrumkania towarzyszącego zabawom nie mogę tu wrzucić ;) Quote
Loona Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A coś Ty takiego zjadła, że aż do jutra wystarczy? Jelenia? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witajcie:multi::multi::multi: Bona, no co ty, tak z zębami na Burbona, wstydz się:evil_lol:;) Quote
BeaC Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :megagrin::megagrin: he he he nieźle sie Bona .................ukryła:megagrin: a dzisiaj już czawrtek, więc tylko jeszcze jeden dzień i .................dwa dni wolności!!!!!!:bigcool: Witaj............:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Loona napisał(a):A coś Ty takiego zjadła, że aż do jutra wystarczy? Jelenia? :evil_lol: ło matko - jelonka w zyciu bym nie ruszyła (jak można coś tak miłego zjeść:-o ) Wrąbałam pół ogomniastej bagietki z wędlinka i sosikiem czosnkowym i popiłam maslanką truskawkową ;) :lying: a do dzisiaj i tak nie starczyło - wieczorem był obiadek:evil_lol: no i już wiadomo dlaczego potem trzeba ostre diety wprowadzać przed wyjściem na publiczną plaże - jeszcze by człowieka za orkę wzieli i na głebiny morza odholowali:megagrin: Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='BeaC'] :megagrin::megagrin: he he he nieźle sie Bona .................ukryła:megagrin: a dzisiaj już czawrtek, więc tylko jeszcze jeden dzień i .................dwa dni wolności!!!!!!:bigcool: Witaj............:loveu::loveu::loveu: wytrawny kamuflaż :eviltong: oj tak czwarteczek i jeszcze jutro i laba:sweetCyb: mam pomysł:PROXY5: żeby na dogo zbierać podpisy pod petycją :czytaj:o skrócenia tygodnia pracy w proporcjach 4/3 - pracujemy do czwartku a pt-nd free :cool3: Nasz rzad miewa różne (dyplomatycznie mowiac) dziwne pomysły/projekty, więc może przejdzie :terazpol: Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Imbir1 napisał(a):Witajcie:multi::multi::multi: Bona, no co ty, tak z zębami na Burbona, wstydz się:evil_lol:;) Boniek musi się troszkę opędzać, bo mój hipo potrafi pół bonkowej szyi do gęby włożyć i wgryza się całkiem mocno (ach tym facetom brakuje wyczucia:diabloti: ) Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam z gorącego rana:razz: cześć :loveu: gorąco.....to fakt :cool3: Quote
Jagoda1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 caroolcia napisał(a):Zdecywdowanie! lepsze niż TV ;))) - szkoda tylko że tego całego chrumkania towarzyszącego zabawom nie mogę tu wrzucić ;) Od czego wyobraźnia?:razz: caroolcia napisał(a):ło matko - jelonka w zyciu bym nie ruszyła (jak można coś tak miłego zjeść:-o ) Wrąbałam pół ogomniastej bagietki z wędlinka i sosikiem czosnkowym i popiłam maslanką truskawkową ;) :lying: a do dzisiaj i tak nie starczyło - wieczorem był obiadek:evil_lol: no i już wiadomo dlaczego potem trzeba ostre diety wprowadzać przed wyjściem na publiczną plaże - jeszcze by człowieka za orkę wzieli i na głebiny morza odholowali:megagrin: Nie przesadzaj z orką, raczej wyglądasz jak syrenka, do połowy, oczywiście:evil_lol: . Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Od czego wyobraźnia?:razz: Nie przesadzaj z orką, raczej wyglądasz jak syrenka, do połowy, oczywiście:evil_lol: . buhaha tej dolnej :megagrin: :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 caroolcia napisał(a):buhaha tej dolnej :megagrin: :eviltong: Napisałam..."do połowy"...:mad: Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Napisałam..."do połowy"...:mad: już dobrze, kończę ten kontrowersyjny temat :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Zobaczcie tylko czego ludzie nie wymyślą........ http://www.allegro.pl/item201439135_first_class3_wozek_dla_psa_niemieckiej_firmy_dogi_.html Quote
Recommended Posts