Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale nawet jak księciunio, to też nie można przesadzać, bo jak się rozbestwi, to same będziemy na takim dywaniku pod łóżkiem spać :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']
a tran to w kapsulkach w aptece.........nie, nie ma już takiego do picia...............:eviltong:

Jak to nie ma...? Z tydzień temu kupiłam Ambrze o smaku cytrynowym w dodatku. :p

[quote name='caroolcia']

Świetne zdjęcie... :loveu:

Posted

[quote name='caroolcia']a teraz ciąg dalszy moich leniwców

a tu jeden chłodniejszy wieczór i Pańciuchna musiała zrobic mumie ;)

A to zbieg okoliczności, ostatnio tak właśnie spała moja Margusia :razz: też robiłam jej fotencje i mam już przygotowane do wrzucenia do swojej galeri :loveu: więc zapraszam do nas :diabloti:

Posted

:-o sniadanko? o 14-ste? zaczynam wierzyć że bardzo ciężko pracujesz.
Moje sniadanko już daleko za mna, ale fundnęłam sobie dzisiaj porcję dla drwala i starczy chyba do jutra :oops: zamiast brzucha balon :megagrin:

Posted

[quote name='caroolcia']a teraz głupawki na trawniku

za nogę go!!!!

ooodddsuń się!!!!!

uwaga - mam łaskotki !!!!

znajdz Bonę! (łapa nad plecami burbaka ;)

kulanko

Na te "głupawki" można gapić sie bez końca. :lol:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Na te "głupawki" można gapić sie bez końca. :lol:

Zdecywdowanie! lepsze niż TV ;))) - szkoda tylko że tego całego chrumkania towarzyszącego zabawom nie mogę tu wrzucić ;)

Posted

:megagrin::megagrin: he he he
nieźle sie Bona .................ukryła:megagrin:
a dzisiaj już czawrtek, więc tylko jeszcze jeden dzień i .................dwa dni woln
ości!!!!!!:bigcool:
Witaj............:loveu::loveu::loveu:

Posted

Loona napisał(a):
A coś Ty takiego zjadła, że aż do jutra wystarczy? Jelenia? :evil_lol:

ło matko - jelonka w zyciu bym nie ruszyła (jak można coś tak miłego zjeść:-o )
Wrąbałam pół ogomniastej bagietki z wędlinka i sosikiem czosnkowym i popiłam maslanką truskawkową ;) :lying: a do dzisiaj i tak nie starczyło - wieczorem był obiadek:evil_lol:
no i już wiadomo dlaczego potem trzeba ostre diety wprowadzać przed wyjściem na publiczną plaże - jeszcze by człowieka za orkę wzieli i na głebiny morza odholowali:megagrin:

Posted

[quote name='BeaC']

:megagrin::megagrin: he he he
nieźle sie Bona .................ukryła:megagrin:
a dzisiaj już czawrtek, więc tylko jeszcze jeden dzień i .................dwa dni wolności!!!!!!:bigcool:
Witaj............:loveu::loveu::loveu:

wytrawny kamuflaż :eviltong:
oj tak czwarteczek i jeszcze jutro i laba:sweetCyb:
mam pomysł:PROXY5: żeby na dogo zbierać podpisy pod petycją :czytaj:o skrócenia tygodnia pracy w proporcjach 4/3 - pracujemy do czwartku a pt-nd free :cool3:
Nasz rzad miewa różne (dyplomatycznie mowiac) dziwne pomysły/projekty, więc może przejdzie :terazpol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Witajcie:multi::multi::multi:

Bona, no co ty, tak z zębami na Burbona, wstydz się:evil_lol:;)

Boniek musi się troszkę opędzać, bo mój hipo potrafi pół bonkowej szyi do gęby włożyć i wgryza się całkiem mocno (ach tym facetom brakuje wyczucia:diabloti: )

Posted

caroolcia napisał(a):
Zdecywdowanie! lepsze niż TV ;))) - szkoda tylko że tego całego chrumkania towarzyszącego zabawom nie mogę tu wrzucić ;)

Od czego wyobraźnia?:razz:
caroolcia napisał(a):
ło matko - jelonka w zyciu bym nie ruszyła (jak można coś tak miłego zjeść:-o )
Wrąbałam pół ogomniastej bagietki z wędlinka i sosikiem czosnkowym i popiłam maslanką truskawkową ;) :lying: a do dzisiaj i tak nie starczyło - wieczorem był obiadek:evil_lol:
no i już wiadomo dlaczego potem trzeba ostre diety wprowadzać przed wyjściem na publiczną plaże - jeszcze by człowieka za orkę wzieli i na głebiny morza odholowali:megagrin:

Nie przesadzaj z orką, raczej wyglądasz jak syrenka, do połowy, oczywiście:evil_lol: .

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Od czego wyobraźnia?:razz:

Nie przesadzaj z orką, raczej wyglądasz jak syrenka, do połowy, oczywiście:evil_lol: .

buhaha tej dolnej :megagrin: :eviltong: