caroolcia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Witamy wszystkich serdecznie i dziękujemy za ciepłe słoweczka dla burbaska ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='caroolcia'] Ale zmarszczek :loveu: mmmmrr...śliczny Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witamy Burbaska, Bonkę, Pańcię i ..Donvitowa:lol: Quote
ferraribox Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :lol: :lol: Witamy B,B :lol: i ich pańcię:lol: :lol: :lol: Quote
caroolcia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 mamy kilka nowych foteczek - w tym Bona dama opalajaca się na leżaczku, tylko zapominam zabrac aparatu do pracy :oops: Może jutro mi sie uda ;) Quote
margo001 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Czekamy czekamy i pozdrawiamy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 co u Was?? kiedy jakieś foteczki szarpkowej mordeczki ??:D Quote
caroolcia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Ostatnio niestety duuuużżżo pracy, trzeba zapracować sobie na wolny weekend majowy...:cool3: Pieseczki zasmakowały w nowym ogórku i skutecznie zadeptuja mi dopiero posiana trawkę:shake: ale co tam maja przynajmnije frajdę - chociaz dzisiaj za oknem buuuuu Miałam telefon w sprawie Bony, Pan chciał dzisiaj albo jutro podjechać i obejrzeć sunieczkę, ale na razie telefon milczy, więc kto wie, może się rozmyślił. Z jednej strony dobrze bo jeszce nie musze się z Bonieczką rozstawać, a z drugiej niedługo maj, a w maju przynajmniej przez dwa tyg nie może być u mnie :-( . rodzice podrzuca mi swoją sunie, dziewczyny się nie lubia, a ja z 3 piesiami to bym już chyba sama jedna na głowę dostała. Jak Bona znajdzie nowy domek to będziemy bardzo szczęśliwi, ale jednocześnie bedzie nam b. smutno i łyso. Burbonik na pewno też będzie tęsknił, bo przepadają za sobą stworki... Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 śliczny jest, fotogeniczny jak fix :loveu: zmartwiony chyba:cool3: , ma tyle zmarszczek na bużi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Burbasek już się matrwi, że Bonusia sobie pójdzie;) . Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Mi się tak w duchu marzy, że może Bonusia zostanie u Was:cool3: :cool3: :cool3: No bo gdzie będzie miała lepiej;) Quote
caroolcia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Wczoraj facet sie nie odezwał... może dzisiaj, może wcale... Madziu, gdybym miała bardziej ustabilizowany tryb zycia (wymagajaca praca) i kogoś w domku do pomocy i gdyby nie to, że rodzice maja psa i koty a podrzucamy sobie na wzajem piesiaki na czas urlopow to bym sie nad tym porzadnie zastanowiła, bo ja już się bardzo do bonieczki przywiązałam i ona do nas chyba też, a Burbon ma taką porcję wybiegania jak nigdy... a ja znowu zapomnialam aparatu... Quote
Loona Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 caroolcia napisał(a):Wczoraj facet sie nie odezwał... może dzisiaj, może wcale... Może to i lepiej, skoro nie zadzwonił znaczy, że nie był pewien. Lepiej żeby dłużej u Ciebie pobyła, niż żeby w nowym domku źle miała :calus: caroolcia napisał(a):a ja znowu zapomnialam aparatu... Nie ładnie :shake: Zapisz sobie w komórce ;) Quote
caroolcia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Loona napisał(a):Może to i lepiej, skoro nie zadzwonił znaczy, że nie był pewien. Lepiej żeby dłużej u Ciebie pobyła, niż żeby w nowym domku źle miała :calus: Nie ładnie :shake: Zapisz sobie w komórce ;) najwazniejszy jest dobry domek, a nie szybko znaleziony... chyba musze zapisać, galopująca skleroza :lol: Quote
apple Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cześć my u Was pierwszy raz! Na razie zapoznajemy się z galeryją! Fajowy! Tyle fałdek do całowania! Quote
caroolcia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dziekujemy za odiwedzinki i oczywiście zapraszamy serdecznie na wirtualne całowanie fałdeczek Burbisiowych :cool3: Quote
caroolcia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 cos znalazlam na kompie ;) Moja piła! a jednak nie... pyszna Bonieczka ;) Quote
Mada&Teodor Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Nie ma to jak dwa psiaki i jedna piłeczka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
apple Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 caroolcia napisał(a):Dziekujemy za odiwedzinki i oczywiście zapraszamy serdecznie na wirtualne całowanie fałdeczek Burbisiowych :cool3: Będziemy zagladać i posyłamy wiecej całusków:loveu: Quote
Loona Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='caroolcia']pyszna Bonieczka ;) Burbon też niczego sobie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 tak na rozweselenie foteczki bony z cieplego weekendu (dzisiaj na rozgrzanie) i na leżaczku - przytulanie co wy na to? Quote
Recommended Posts