Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio niestety duuuużżżo pracy, trzeba zapracować sobie na wolny weekend majowy...:cool3:

Pieseczki zasmakowały w nowym ogórku i skutecznie zadeptuja mi dopiero posiana trawkę:shake: ale co tam maja przynajmnije frajdę - chociaz dzisiaj za oknem buuuuu

Miałam telefon w sprawie Bony, Pan chciał dzisiaj albo jutro podjechać i obejrzeć sunieczkę, ale na razie telefon milczy, więc kto wie, może się rozmyślił.
Z jednej strony dobrze bo jeszce nie musze się z Bonieczką rozstawać, a z drugiej niedługo maj, a w maju przynajmniej przez dwa tyg nie może być u mnie :-( . rodzice podrzuca mi swoją sunie, dziewczyny się nie lubia, a ja z 3 piesiami to bym już chyba sama jedna na głowę dostała.

Jak Bona znajdzie nowy domek to będziemy bardzo szczęśliwi, ale jednocześnie bedzie nam b. smutno i łyso. Burbonik na pewno też będzie tęsknił, bo przepadają za sobą stworki...

Posted

Wczoraj facet sie nie odezwał... może dzisiaj, może wcale...
Madziu, gdybym miała bardziej ustabilizowany tryb zycia (wymagajaca praca) i kogoś w domku do pomocy i gdyby nie to, że rodzice maja psa i koty a podrzucamy sobie na wzajem piesiaki na czas urlopow to bym sie nad tym porzadnie zastanowiła, bo ja już się bardzo do bonieczki przywiązałam i ona do nas chyba też, a Burbon ma taką porcję wybiegania jak nigdy...

a ja znowu zapomnialam aparatu...

Posted

caroolcia napisał(a):
Wczoraj facet sie nie odezwał... może dzisiaj, może wcale...

Może to i lepiej, skoro nie zadzwonił znaczy, że nie był pewien. Lepiej żeby dłużej u Ciebie pobyła, niż żeby w nowym domku źle miała :calus:
caroolcia napisał(a):
a ja znowu zapomnialam aparatu...

Nie ładnie :shake: Zapisz sobie w komórce ;)

Posted

Loona napisał(a):
Może to i lepiej, skoro nie zadzwonił znaczy, że nie był pewien. Lepiej żeby dłużej u Ciebie pobyła, niż żeby w nowym domku źle miała :calus:

Nie ładnie :shake: Zapisz sobie w komórce ;)

najwazniejszy jest dobry domek, a nie szybko znaleziony...

chyba musze zapisać, galopująca skleroza :lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
Dziekujemy za odiwedzinki i oczywiście zapraszamy serdecznie na wirtualne całowanie fałdeczek Burbisiowych :cool3:

Będziemy zagladać i posyłamy wiecej całusków:loveu: