caroolcia Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Loona']To wtedy cała podłoga do mycia łącznie ze ścianami :evil_lol: To jeszcze pół biedy - gorsze marudzenie mamki ;) Quote
caroolcia Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Heloł :buzi: fotki spacerkowe suuuper :iloveyou: PS. To Twoj tata też śledzi dogomanie ?? Tak śledzi ;) a jak widac nawet dorzucił swoje trzy grosze ;) Padre głównie odwiedza boksery w potrzebie i inne biedne psiaki, ale jak widać do mnie tez zaglada :multi: Quote
caroolcia Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Loona napisał(a):To wtedy cała podłoga do mycia łącznie ze ścianami :evil_lol: Mam to samo jak jest błoto a nikt nie wytrze łap Fili :evil_lol: Właśnie mi Burbon wczoraj zrobił numer na koniec spacerku - puścił się biegiem w pogoni za sarnami prosto przez podmokłe pola, a po szalonej pogoni (przez co doprowadził mnie niemal do zawału serca bo bałam sie że zginie) wpakował się do bajora na środku pola!!! Po powrocie był prysznic:diabloti: a w międzyczasie mniej więcej połowa błota wyladowała na scianach mojej łazienki:angryy: Nie wspomnę juz o tym,ze w trakcie kąpania namydlony pies tez mi zdezerterował spod prysznica i wczesniejsze plamy błota na scianach pokryła nowa warstwa - warstwa błota z szamponem:placz: Oj było ciekawie.... Quote
Jupi Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 właśnie dlatego nie planuje oczka w ogrodzie, moje chłopaki by z niego nie wychodzili:evil_lol: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 caroolcia napisał(a):Właśnie mi Burbon wczoraj zrobił numer na koniec spacerku - puścił się biegiem w pogoni za sarnami prosto przez podmokłe pola, a po szalonej pogoni (przez co doprowadził mnie niemal do zawału serca bo bałam sie że zginie) wpakował się do bajora na środku pola!!! Po powrocie był prysznic:diabloti: a w międzyczasie mniej więcej połowa błota wyladowała na scianach mojej łazienki:angryy: Nie wspomnę juz o tym,ze w trakcie kąpania namydlony pies tez mi zdezerterował spod prysznica i wczesniejsze plamy błota na scianach pokryła nowa warstwa - warstwa błota z szamponem:placz: Oj było ciekawie.... Ekstremalna kąpiel, ale był pretekst do posprzątania łazienki :evil_lol: Quote
caroolcia Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Jupi'] właśnie dlatego nie planuje oczka w ogrodzie, moje chłopaki by z niego nie wychodzili:evil_lol: hi hi hi nie wspomne już że dla twoich dwóch duużych chłopaków - musielibycie pomyślec już o stawku nie oczku :evil_lol: Quote
Donvitow Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 W imieniu Caroolci zapraszam w poniedziałek. Oj będzie niespodzianka i Fooooootki.!!!!!!! Quote
caroolcia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 przy wejściu do domku tymczasowego i pierwsze spotkanie z burbonikiem Quote
caroolcia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Bunia jest bardzo radosna sunieczką, uwielbia lezeć na kanapie, najchętniej przykryta :razz: bo na razie jest chudzinka, czego te zdjęcia nie oddają. Stan zdrowia super - byliśmy na przeglądzie, vet był pozytywnie zaskoczony, że takie ma ładne wyniki. Ze smutnej suni ze schroniska przerodziła się w bokserka domowego. na spacerku enegria ja rozpiera i biega jak gazela ;) Umie chodzic na smyczy i bardzo ładnie i szybko załatwia swoje potrzeby na spacerku, jedynym elementem do dopracowania pozostaje na razie szczekanie na obcych, ale myśle, ze to może być wynik przebywania w schronisku i pewnie da się oduczyć. W domku jest grzeczna (chociaż umie otwierać drzwi), słucha kiedy mówie jej, że ma iść do siebie, albo zejść z kanapy. W domku nie brudzi, jest nauczona czystosći i "śpiewaniem" bosksiowym mówi, że już dłużej nie wytrzyma i czas na spacerek ;). Z Burbonem dogaduje się całkiem dobrze, ale najfajniej miałaby w domku, gdzie byłaby jedyna i dopieszczona ;) na pewno z nawiązką odda miłość Uwielbia sie przytulać i bawić zabawkami, pomimo 8 lat jest Boksikiem pełnym wigoru i skorym do zabawy i spacerków. Kto da jej kochający domek? Quote
caroolcia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 i w nowych szeleczkach ;) i w posłanku burbonowym ;) Quote
caroolcia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 a taki ze mnie kanapowiec drap mnie po brzuszku Quote
Medorowa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Sliczne pieski:p I ten na stałe, i ten na tymczasie;) :loveu: Quote
caroolcia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 hi hi własnie przeklejam...:evil_lol: i trochę "nowych starych" foteczek, których jeszcze nie miałam czasu wrzucić, swoją droga zrobiłam nowe - już krąglejszej lady B. ;), ale aparat oczywiście został w domku (bez karteczki na czole o wszystkim zapominam...:oops: ) ktoś nas śledzi...?! do skoku..gotowi... śwecący boczek Buni/Bonki a na pierszwym planie szczurek...... i w szeleczkach jeszcze raz - te czerwone otarcia na mordce pod nochalkiem już prawie całkiem zniknęłu - musiały powstać kiedy biedulka przez kraty wypatrywała ratunku... smyczowce pospolite zmeczona po spacerku i szaleństwach z burbonem błysk w oku :evil_lol: Quote
Loona Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Super zdjęcia :) Powinnaś zmienić tytuł galerii i dołączyć Bunię ;) Quote
Mada&Teodor Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='caroolcia'] Superaśna foteczka :loveu: :loveu: :loveu: Miło popatrzeć na Burbona jak się chłopak leni :) Quote
caroolcia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Loona napisał(a):Super zdjęcia :) Powinnaś zmienić tytuł galerii i dołączyć Bunię ;) Święta racja! :evil_lol: Quote
Donvitow Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 I uśmiechnij się do banerkoznawczyni o wstawienie Bony do banerka.:lol: Quote
Recommended Posts