Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Heloł :buzi:
fotki spacerkowe suuuper :iloveyou:

PS. To Twoj tata też śledzi dogomanie ??

Tak śledzi ;)
a jak widac nawet dorzucił swoje trzy grosze ;) Padre głównie odwiedza boksery w potrzebie i inne biedne psiaki, ale jak widać do mnie tez zaglada :multi:

Posted

Loona napisał(a):
To wtedy cała podłoga do mycia łącznie ze ścianami :evil_lol: Mam to samo jak jest błoto a nikt nie wytrze łap Fili :evil_lol:

Właśnie mi Burbon wczoraj zrobił numer na koniec spacerku - puścił się biegiem w pogoni za sarnami prosto przez podmokłe pola, a po szalonej pogoni (przez co doprowadził mnie niemal do zawału serca bo bałam sie że zginie) wpakował się do bajora na środku pola!!!
Po powrocie był prysznic:diabloti: a w międzyczasie mniej więcej połowa błota wyladowała na scianach mojej łazienki:angryy:
Nie wspomnę juz o tym,ze w trakcie kąpania namydlony pies tez mi zdezerterował spod prysznica i wczesniejsze plamy błota na scianach pokryła nowa warstwa - warstwa błota z szamponem:placz:
Oj było ciekawie....

Posted

caroolcia napisał(a):
Właśnie mi Burbon wczoraj zrobił numer na koniec spacerku - puścił się biegiem w pogoni za sarnami prosto przez podmokłe pola, a po szalonej pogoni (przez co doprowadził mnie niemal do zawału serca bo bałam sie że zginie) wpakował się do bajora na środku pola!!!
Po powrocie był prysznic:diabloti: a w międzyczasie mniej więcej połowa błota wyladowała na scianach mojej łazienki:angryy:
Nie wspomnę juz o tym,ze w trakcie kąpania namydlony pies tez mi zdezerterował spod prysznica i wczesniejsze plamy błota na scianach pokryła nowa warstwa - warstwa błota z szamponem:placz:
Oj było ciekawie....

Ekstremalna kąpiel, ale był pretekst do posprzątania łazienki :evil_lol:

Posted

[quote name='Jupi']
właśnie dlatego nie planuje oczka w ogrodzie,
moje chłopaki by z niego nie wychodzili:evil_lol:

hi hi hi nie wspomne już że dla twoich dwóch duużych chłopaków - musielibycie pomyślec już o stawku nie oczku :evil_lol:

Posted

Bunia jest bardzo radosna sunieczką, uwielbia lezeć na kanapie, najchętniej przykryta :razz: bo na razie jest chudzinka, czego te zdjęcia nie oddają.
Stan zdrowia super - byliśmy na przeglądzie, vet był pozytywnie zaskoczony, że takie ma ładne wyniki.

Ze smutnej suni ze schroniska przerodziła się w bokserka domowego. na spacerku enegria ja rozpiera i biega jak gazela ;) Umie chodzic na smyczy i bardzo ładnie i szybko załatwia swoje potrzeby na spacerku, jedynym elementem do dopracowania pozostaje na razie szczekanie na obcych, ale myśle, ze to może być wynik przebywania w schronisku i pewnie da się oduczyć. W domku jest grzeczna (chociaż umie otwierać drzwi), słucha kiedy mówie jej, że ma iść do siebie, albo zejść z kanapy.
W domku nie brudzi, jest nauczona czystosći i "śpiewaniem" bosksiowym mówi, że już dłużej nie wytrzyma i czas na spacerek ;).

Z Burbonem dogaduje się całkiem dobrze, ale najfajniej miałaby w domku, gdzie byłaby jedyna i dopieszczona ;) na pewno z nawiązką odda miłość

Uwielbia sie przytulać i bawić zabawkami, pomimo 8 lat jest Boksikiem pełnym wigoru i skorym do zabawy i spacerków.

Kto da jej kochający domek?

Posted

hi hi własnie przeklejam...:evil_lol:
i trochę "nowych starych" foteczek, których jeszcze nie miałam czasu wrzucić, swoją droga zrobiłam nowe - już krąglejszej lady B. ;), ale aparat oczywiście został w domku (bez karteczki na czole o wszystkim zapominam...:oops: )

ktoś nas śledzi...?!

do skoku..gotowi...

śwecący boczek Buni/Bonki a na pierszwym planie szczurek......

i w szeleczkach jeszcze raz - te czerwone otarcia na mordce pod nochalkiem już prawie całkiem zniknęłu - musiały powstać kiedy biedulka przez kraty wypatrywała ratunku...

smyczowce pospolite

zmeczona po spacerku i szaleństwach z burbonem

błysk w oku :evil_lol: