caroolcia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Monika_tbg napisał(a):Witam:cool3: :cool3: Cześć ;) W weekendzik wybieram się do rodziców, więc może uda mi się wrzucić jakieś nowe szarpkowo - boksikowe foteczki ;) Pozdrawiam Quote
caroolcia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 foteczki z odwiedzin u donvito maksik i w tyle zakochany Burba burbonik w żółtych okularach ;) i z bliska ;) nie raź mnie tą lampą!!!! to mój ładniejszy profil ;) a może en face... ale co tam prawdziwą moją chlubą jest nos - tropi suczki :razz: i jedzonko :diabloti: Quote
caroolcia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 a to "kadra" donvitow ( i moje do niedawna): cioteczka boksinka kicia czarna albo dusia ;) bo przemyka jak taki duszek ;) i kicia klementynka ;) to zwierzaki, które odwiedzamy z Burbisiem u moich rodziców Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kurcze, jaki on jest koffany z tym ubrankiem cztery numery za dużym :loveu: Moje file mają tylko o dwa numery ;) Quote
caroolcia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 i na koniec...tylko powyżej 18 roku życia :diabloti: amory na kanapie ;) (tzw. gra wstępna :) najpierw trzeba sprawdzić towarek :razz: jak wszystko gra, można brać sie do roboty i.... jeśli są jakieś wątpliwości można jeszcze kandydatkę wcześniej umyć ;) albo sobie podarować i znaleść inna kanapę...:shake: Quote
caroolcia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Loona napisał(a):Kurcze, jaki on jest koffany z tym ubrankiem cztery numery za dużym :loveu: Moje file mają tylko o dwa numery ;) hmmmm, ale gdyby tak ich futerko na Burbaska przymierzyć to też 4 nuery za dużo ;) Są piękne i ogromne! Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 caroolcia napisał(a):hmmmm, ale gdyby tak ich futerko na Burbaska przymierzyć to też 4 nuery za dużo ;) Są piękne i ogromne! A gdyby założyć na Figara? :roflt: Burbek jakiś wybredny co do kobiet widzę :evil_lol: Quote
caroolcia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Loona napisał(a):A gdyby założyć na Figara? :roflt: Burbek jakiś wybredny co do kobiet widzę :evil_lol: on wręcz przeciwnie tylko maksi już przestała być zainteresowana i tylko mu swoje ząbki pokazywała przy próbie amorów, wiec biedaczek musiał obejść sie smakiem ;)...spóźnił się o jakiś tydzień hi hi hi a gdby założyć na Figarka...hmmm myślę, że musiałabyś się sporo naszukać, żeby mu całuska w nochalek dać ;) Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 caroolcia napisał(a):on wręcz przeciwnie tylko maksi już przestała być zainteresowana i tylko mu swoje ząbki pokazywała przy próbie amorów, wiec biedaczek musiał obejść sie smakiem ;)...spóźnił się o jakiś tydzień Przeżyje ;) Burbek ma rodowód? Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Burbiś :loveu: on jest boski... a jego zmarszczki nieziemskie :loveu: Quote
caroolcia Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Loona napisał(a):Przeżyje ;) Burbek ma rodowód? nie nie ma, więć można powiedzieć że jest kundelkiem ;) Ale tak nie mowie, żeby biedaczka nie obrazić :evil_lol: Quote
caroolcia Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Burbiś :loveu: on jest boski... a jego zmarszczki nieziemskie :loveu: To jedyny typ zmarszczek, który może się podobać :eviltong: Quote
caroolcia Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 i dzisiejsze foteczki ze spacerku pędzę czym tu pachnie... trochę wody dla ochłody ;) Quote
caroolcia Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 wykończył mnie ten spacerek ;) a po spacerku trzeba uzupełnić zapasy wody :diabloti: i porokoszować się nadchodzącą wiosną... o potem pognąć przed siebie ;) Quote
Loona Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A planujecie kastarcję? Zdjęcia słodkie :loveu: Tata się nie burzy na wchodzenie do oczka? :evil_lol: Quote
Donvitow Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Loona napisał(a):A planujecie kastarcję? Zdjęcia słodkie :loveu: Tata się nie burzy na wchodzenie do oczka? :evil_lol: oj burzy, burzy, bo zrzuca kamyki i jeszcze latem tam się kładzie, żeby brzuchol ochłodzić ;) Ale sybki go polubiły i jak wchodzi to do niego podpływają ;) czy planujemy kastracje....? najpierw chciałam Burbisia rozmnożyć (ja akurat nie jależe do fanatyków rodowodów) z szarpkówną koleżanki, ale po tym jak się naczytałam ile psiaków jest w schroniku i nie chcianych to doszłam do wniosku, że tego nie zrobie. Poza tym szarpki - z rodowodem czy bez mają czesto sporo "kosztownych" problemów zdrowotnych i bez sensu gdyby ktoś kupił bo bez rodowodu - czytaj tani, a potem, gdyby okazało się że do weta trzeba jeździć i mase forsy zostawiać to by do schroniska trafił biedaczek. Ja sama na początku w Burbaska sporo zainwestowałam, bo co chwile mieliśmy jakieś nieszcześćia (alergie, pogryzienia, wypadniete gruczoły w oczku, podszywanie powiek, itd). A teraz zastanawiam się nad kastracją, ale tylko dlatego, żeby mi kiedyś mały wariat za jakąś suczką nie uciekł i się nie zgubił. Myśle, że mogłoby to również jego charakterek trochę utemperować i pozwolić na łatwiejsze wyszkolenie (pozbawienie tendencji do dominacji). Musze się jednak najpierw oczytać jakie są za i przeci i jakie ew skutki kastracji, żeby nie zaszkodzić chłopaczkowi.... Quote
Loona Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Nowe konto? :razz: Ja kastrata nie posiadam, ale jeśli ucieka to pewnie by pomogło :) Quote
Donvitow Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 upsss, jestem na rodzicowym kompie i nie zauważył że padre ma automatyczne logowanie hi hi hi Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Heloł :buzi: fotki spacerkowe suuuper :iloveyou: PS. To Twoj tata też śledzi dogomanie ?? Quote
Donvitow Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Zdjęcia słodkie :loveu: Tata się nie burzy na wchodzenie do oczka? :evil_lol:[/quote Po wizycie Burbika dokonuę drobnych napraw a przewidując kąpiele z jednej strony oczka zrobiłem"pancerne" wypłycenie. Ale z oczka przez taras do salonu jest z 5 m. Lepiej pytaj co Mama jak szarpek wpadnie do domu a zapomni sie otrzepać/ latem bardzo często/ _ChiQuiTa_ napisał(a):Heloł :buzi: fotki spacerkowe suuuper :iloveyou: PS. To Twoj tata też śledzi dogomanie ?? Tak ! Quote
Loona Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To wtedy cała podłoga do mycia łącznie ze ścianami :evil_lol: Mam to samo jak jest błoto a nikt nie wytrze łap Fili :evil_lol: Quote
Monika_tbg Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 przyszłam się przywitać :) i lece dalej :) Quote
Recommended Posts