Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika_tbg napisał(a):
Witam:cool3: :cool3:

Cześć ;)
W weekendzik wybieram się do rodziców, więc może uda mi się wrzucić jakieś nowe szarpkowo - boksikowe foteczki ;)
Pozdrawiam

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

foteczki z odwiedzin u donvito
maksik i w tyle zakochany Burba

burbonik w żółtych okularach ;)

i z bliska ;)

nie raź mnie tą lampą!!!!

to mój ładniejszy profil ;)

a może en face...

ale co tam prawdziwą moją chlubą jest nos - tropi suczki :razz: i jedzonko :diabloti:

Posted

a to "kadra" donvitow ( i moje do niedawna):
cioteczka boksinka

kicia czarna albo dusia ;) bo przemyka jak taki duszek ;)

i kicia klementynka ;)

to zwierzaki, które odwiedzamy z Burbisiem u moich rodziców

Posted

i na koniec...tylko powyżej 18 roku życia :diabloti:
amory na kanapie ;) (tzw. gra wstępna :)
najpierw trzeba sprawdzić towarek :razz:

jak wszystko gra, można brać sie do roboty

i....

jeśli są jakieś wątpliwości można jeszcze kandydatkę wcześniej umyć ;)

albo sobie podarować i znaleść inna kanapę...:shake:

Posted

Loona napisał(a):
Kurcze, jaki on jest koffany z tym ubrankiem cztery numery za dużym :loveu: Moje file mają tylko o dwa numery ;)

hmmmm, ale gdyby tak ich futerko na Burbaska przymierzyć to też 4 nuery za dużo ;)
Są piękne i ogromne!

Posted

caroolcia napisał(a):
hmmmm, ale gdyby tak ich futerko na Burbaska przymierzyć to też 4 nuery za dużo ;)
Są piękne i ogromne!

A gdyby założyć na Figara? :roflt: Burbek jakiś wybredny co do kobiet widzę :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
A gdyby założyć na Figara? :roflt: Burbek jakiś wybredny co do kobiet widzę :evil_lol:

on wręcz przeciwnie tylko maksi już przestała być zainteresowana i tylko mu swoje ząbki pokazywała przy próbie amorów, wiec biedaczek musiał obejść sie smakiem ;)...spóźnił się o jakiś tydzień hi hi hi

a gdby założyć na Figarka...hmmm myślę, że musiałabyś się sporo naszukać, żeby mu całuska w nochalek dać ;)

Posted

caroolcia napisał(a):
on wręcz przeciwnie tylko maksi już przestała być zainteresowana i tylko mu swoje ząbki pokazywała przy próbie amorów, wiec biedaczek musiał obejść sie smakiem ;)...spóźnił się o jakiś tydzień

Przeżyje ;) Burbek ma rodowód?

Posted

Loona napisał(a):
Przeżyje ;) Burbek ma rodowód?

nie nie ma, więć można powiedzieć że jest kundelkiem ;)
Ale tak nie mowie, żeby biedaczka nie obrazić :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
A planujecie kastarcję?

Zdjęcia słodkie :loveu: Tata się nie burzy na wchodzenie do oczka? :evil_lol:

oj burzy, burzy, bo zrzuca kamyki i jeszcze latem tam się kładzie, żeby brzuchol ochłodzić ;)
Ale sybki go polubiły i jak wchodzi to do niego podpływają ;)

czy planujemy kastracje....?
najpierw chciałam Burbisia rozmnożyć (ja akurat nie jależe do fanatyków rodowodów) z szarpkówną koleżanki, ale po tym jak się naczytałam ile psiaków jest w schroniku i nie chcianych to doszłam do wniosku, że tego nie zrobie. Poza tym szarpki - z rodowodem czy bez mają czesto sporo "kosztownych" problemów zdrowotnych i bez sensu gdyby ktoś kupił bo bez rodowodu - czytaj tani, a potem, gdyby okazało się że do weta trzeba jeździć i mase forsy zostawiać to by do schroniska trafił biedaczek. Ja sama na początku w Burbaska sporo zainwestowałam, bo co chwile mieliśmy jakieś nieszcześćia (alergie, pogryzienia, wypadniete gruczoły w oczku, podszywanie powiek, itd).
A teraz zastanawiam się nad kastracją, ale tylko dlatego, żeby mi kiedyś mały wariat za jakąś suczką nie uciekł i się nie zgubił. Myśle, że mogłoby to również jego charakterek trochę utemperować i pozwolić na łatwiejsze wyszkolenie (pozbawienie tendencji do dominacji). Musze się jednak najpierw oczytać jakie są za i przeci i jakie ew skutki kastracji, żeby nie zaszkodzić chłopaczkowi....

Posted

Zdjęcia słodkie :loveu: Tata się nie burzy na wchodzenie do oczka? :evil_lol:[/quote

Po wizycie Burbika dokonuę drobnych napraw a przewidując kąpiele z jednej strony oczka zrobiłem"pancerne" wypłycenie. Ale z oczka przez taras do salonu jest z 5 m. Lepiej pytaj co Mama jak szarpek wpadnie do domu a zapomni sie otrzepać/ latem bardzo często/

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Heloł :buzi:
fotki spacerkowe suuuper :iloveyou:

PS. To Twoj tata też śledzi dogomanie ??

Tak !