caroolcia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Gosia>>>;3555402 napisał(a):Psiak jest przesłodki:loveu: :loveu: Piękny:) Pozdrawiam Witamy serdecznie! No i dziękujemy :cool3: Quote
caroolcia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 i troszke zdjęć z ostatniego spacerku takie zdjęcia n ajłatwierj zrobić ;) na spacerze za dużo ciekawych rzeczy się dzieje i nie będę pozował! o właśnie takie zdjęcia najczęściej udaje mi się zdrobić... jaki z tego wniosek? najbardziej obfotografowana jest pupka Burbisiowa :diabloti: Quote
caroolcia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 jak woda za płytka to zawsze się można położyć - ku uciesze mojej pani - w błotku a tu wersja z "podwoziem" na czysto ;) a tu z piłeczką, która (ze względu na lenistwo Burbona) została w wodzie (wyłowił i przejął ją na własności po chwili jakis inny piesiaczek ;) ach a jak tęsknimy za taka zieloną trawka, jeszcze troche..., chociaż snieg za oknem.. Quote
Loona Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :multi: Nowe zdjęcia. Figaro też zwykle umyka mi z kadru :evil_lol: Quote
caroolcia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Loona napisał(a)::multi: Nowe zdjęcia. Figaro też zwykle umyka mi z kadru :evil_lol: hi hi hi, a przecież nie będę bigała z wywieszonym jęzorem za dobrym ujęciem (chociaż ni powiem zdarza się..:oops: ale ciiiii:ekmm: ) Quote
caroolcia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Jutro wrzucę coś nowego do galeryjki ;) Quote
Loona Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi hi, a przecież nie będę bigała z wywieszonym jęzorem za dobrym ujęciem (chociaż ni powiem zdarza się..:oops: ale ciiiii:ekmm: ) Tobie łatwiej, masz wysokiego dosyć psa. Ja za zwoim muszę się po podłodze tarzać :p Quote
caroolcia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Loona napisał(a):Tobie łatwiej, masz wysokiego dosyć psa. Ja za zwoim muszę się po podłodze tarzać :p hi hi hi no fakt - tak na to nie patrzyłam - he he he a swoja drogą z chęcią bym to zobaczyła ;)! Quote
caroolcia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Spiący królewicz..... na kanapie "na obwarzanek" na dywanie "na meduzę" na balkoniku na podłodze "pies padnięt" wciśnięty w narożnik Quote
caroolcia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 MOj pies bardzo aktywny jest ;) Quote
Gosia>>> Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='caroolcia']Spiący królewicz..... na kanapie "na obwarzanek" na dywanie "na meduzę" na balkoniku na podłodze "pies padnięt" wciśnięty w narożnik hihi mam w domu takiego samego śpiocha:loveu: Quote
caroolcia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 hi hi Brutusik to ma wyjątkowe umoejetności zawijania w kłebuszek - nie wiadomo gdzie się zaczyna a gdzie kończy - uśmiałam sie z jego foteczek ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 aaaa no nie wytrzymam.... zaplułam monitor :evil_lol: no poprostu booossssko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mada&Teodor Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Słodziaste to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Faktycznie z Burbiś to bardzo aktywny piesek :evil_lol: Quote
margo001 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Miło powitać sharpkową rodzinkę :multi: Caroolcia ucałuj fafelki Burbisiowi od moich zmarszczaków :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Monika_tbg Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 jaki on jest świetny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dzieńdoberek :) przyszłam upomnieć sie o nowe fotyki :) Quote
caroolcia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='margo001']Miło powitać sharpkową rodzinkę :multi: Caroolcia ucałuj fafelki Burbisiowi od moich zmarszczaków :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy za dowiedzinki, my na pewno będziemy waszą rodzinkę pilnie obserować bo są rozkoszaki! Quote
caroolcia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Monika_tbg napisał(a):jaki on jest świetny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuje w imieniu Burbaska :loveu: Quote
caroolcia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dzieńdoberek :) przyszłam upomnieć sie o nowe fotyki :) Ehh niestety u mnie mała przerwa - udzielam się z pracy :diabloti: i w tym tygodniu muszę (przynajmneij od poniedniedziału) zabrać się do pracy! ale na pewno nadrobię ;) Quote
caroolcia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 arystokratka napisał(a):Jak ja kocham Sharpeje :D Ja też ;) i boksiki i wszystkie inny kochane pychole ;) Quote
Recommended Posts