_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć :) zrobiłam coś dla Ciebie :) bo nie masz banerka i tak sobie pomyslałam ze Ci się przyda :) jak sie nie podoba to wal śmiało :) [COLOR=darkgoldenrod] Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam Was !!! Wyczaiłam Waszą galerię i bardzo mi się spodobała... :lol: Uwielbiam pieski, które mają tyle skóry za dużo... Więcej skóry niż samego pieska... :evil_lol: Oj, chyba będę częściej zaglądac... Mogę??? Quote
Mada&Teodor Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam, przychodze z rewizytą :loveu: Burbonik przesliczny, szczególnie na tych dwóch foteczkach :loveu: A tu tak cudnie wygląda na tele wodnego oczka :loveu: :loveu: :loveu: Super foty :multi: Quote
Loona Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Śliczne zdjęcia :multi: Jak zabierzesz tacie aparat, to od razu wstawiaj fotki na galerię ;) Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 no właśnie na jupisiowej stronie podziwiałam strefe "zamieszek" posłaniowych ;) Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 caroolcia napisał(a):no właśnie na jupisiowej stronie podziwiałam strefe "zamieszek" posłaniowych ;) hi hi hi chętnie, bardzo lubie Burbisia fotografować, a tu jeszcze moge się "pochwalić" he he he. Dogomania uratowała mi honor - znajomi się smiali że wariatka ze mnie bo mój pies to najbardzoej obfotografowany zwierzak a tu na forum widze że to nie prawda :evil_lol: ...musze nadrobić Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi hi chętnie, bardzo lubie Burbisia fotografować, a tu jeszcze moge się "pochwalić" he he he. Dogomania uratowała mi honor - znajomi się smiali że wariatka ze mnie bo mój pies to najbardzoej obfotografowany zwierzak a tu na forum widze że to nie prawda :evil_lol: ...musze nadrobić O rany! mam własny banerek! Bosko! jesteś wielka - ja sama w tym kiedynku nie jestem raczej uzdolniona! No i szczerze nie wiem niestety jak taki banerek wrzucic do podpisu...:-( ale popóbujue może się uda! Bardzo dziękujemy:lol: Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Monika_tbg napisał(a):Witam :cool3: jaki śliczny :loveu: ach dziękujemy bardzo :lol: ! I serdecznie witamy w naszej galeryjce ;) Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Witam Was !!! Wyczaiłam Waszą galerię i bardzo mi się spodobała... :lol: Uwielbiam pieski, które mają tyle skóry za dużo... Więcej skóry niż samego pieska... :evil_lol: Oj, chyba będę częściej zaglądac... Mogę??? Bardzo serdecznie zapraszamy ;) bardzo Lubimy Każde odwiedzinki :lol: Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 a teraz wprawdzie po czasie, ale walentynkowy akcent ;) Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 dziękujemy bardzo :B-fly: !!!! hi hi hi Quote
Loona Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 caroolcia napisał(a):O rany! mam własny banerek! Bosko! jesteś wielka - ja sama w tym kiedynku nie jestem raczej uzdolniona! No i szczerze nie wiem niestety jak taki banerek wrzucic do podpisu...:-( ale popóbujue może się uda! Bardzo dziękujemy:lol: [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43846] i [/ url], bez spacji ;) W razie problemów: http://img128.imageshack.us/img128/4079/odsylacz4rx.gif Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 chyba sie udało hi hi hi hi!!!! Dziękuje pięknie za banerek i porade jak z niego skorzystać ;) Quote
Loona Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 To dla dobra ogółu, żeby wszyscy mogli go zobaczyć ;) Quote
caroolcia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dzieńdoberek :) Witamy serdecznie Quote
Gosia>>> Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Psiak jest przesłodki:loveu: :loveu: Piękny:) Pozdrawiam Quote
caroolcia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 dzień dobry! dzień dobry! eh cos sie dzisiaj nie mogłam na dogomanie dopchać, w końcu zadziałała mi stronka ;) Quote
Recommended Posts