caroolcia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 uwielbiam sie porzadnie pokulać w trawce moment przed głupawką kim ty jestes? a fafki skaczą razem ze mna Quote
caroolcia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 jak już się zacznie głupawka to jest koniec siata - Burbik biega w kóło jak szalony - ze smyczą wygląda jak mały źrebak na lonży ;) Quote
Loona Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Słodki psiak :loveu: Energii mnóstwo i skóry również :lol: Czekam na więcej zdjęć :) Quote
caroolcia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 dziękujemy za odwiedzinki i pochwały, Burbik już się pręzy z dumy ;) Pozdrawiamy i przesyłamy całucha dla Figaro o niesamowitej puszystej kiteczce ;) Quote
Jupi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='caroolcia']podziwiam właśnie jupisowągalerią - niesamowiata i objętościowo i pod względem super foteczek - Jupi boski dzięki bardzo za odwiedzinki:p bardzo słodki jest:loveu: Quote
caroolcia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 my wyprowadzamy Burbisia a Burbis wyprowadza swoja piłeczkę na spacerki - musi być równowaga w przyrodzie Quote
Agnieszka PPP Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ale śliczny :loveu: i boksio też:loveu: :loveu: wspominałaś o boksi Almie-imienniczka mojej Almy.Ciekawe czy szalona była??:evil_lol: Moja to drań straszelny Quote
caroolcia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Mowisz i masz ;) mój kumpel pajączek pieszczotki z Pańcią a co to? duch?brrrrr ;) i z misiaczkiem Quote
caroolcia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 wypusćie mnie na dwór! nie szkodzi że błotko i mokro! ;) nie chcecie mnie wypuścić to poniszcze sobie troszke ;) nie oddam! a nawet więcej-schowam w mojej bazie Quote
caroolcia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 :razz: i zabawy świetlicowe z piłą " class="ipsImage" alt="">" rel="external nofollow noopener">http://images21.fotosik.pl/5/4024c04a2d902db5.jpg uuuu spadła piłeczka:shake: oddaj mi zabaweczke misiak tez fajowy:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 O :loveu:. Nowa galeria na Dogomani się pojawiła :loveu:. Będę ma 1000 % bardzooo często wpadać :loveu:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam :) Twój psiak jest cudowny :loveu: uwielbiam tę rasę :loveu: na pewno będę tu baaardzo często :loveu: Pozdrawiam :) Quote
caroolcia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Jupi'] o jakie fajne posłanko:lol: tylko niestety nie wytrzymało upływu czasu i szaleństw Burbika, ale wy cos wiecie o niszczycielskich zapędach w stosunku do legowicha ;) Quote
caroolcia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Kamcia_14']O :loveu:. Nowa galeria na Dogomani się pojawiła :loveu:. Będę ma 1000 % bardzooo często wpadać :loveu:. ach serdecznie zapraszamy ;) tylko niestety musze się z tatuśkiem aparatem dzielić :shake: , a on jest napalony na fotografowanie swojego oczka wodnego na forum o oczkach:evil_lol: ale postaramy sie uzupełniać ;) Quote
caroolcia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Witam :) Twój psiak jest cudowny :loveu: uwielbiam tę rasę :loveu: na pewno będę tu baaardzo często :loveu: Pozdrawiam :) dziekujemy bardzo - Burbik merda na komplementy ;) i oczywiście zapraszamy! Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='caroolcia']tylko niestety nie wytrzymało upływu czasu i szaleństw Burbika, ale wy cos wiecie o niszczycielskich zapędach w stosunku do legowicha ;) ha, co my wiemy?:evil_lol: Jupi załatwił 3 posłanka, ato ostatnie dzieło Bosarka: przed:lol: i po:diabloti: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 a mówiłam ze bede czesto :D i znowu jestem :):):):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Jupi']ha, co my wiemy?:evil_lol: Jupi załatwił 3 posłanka, ato ostatnie dzieło Bosarka: przed:lol: i po:diabloti: :evil_lol: a co to jest to porozrzucane? ziemia jakas czy co ? Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam :cool3: jaki śliczny :loveu: Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):a co to jest to porozrzucane? ziemia jakas czy co ? wnętrzności posłanka:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jupi napisał(a):wnętrzności posłanka:evil_lol: hehehe no to ładnie Was załatwił :D:D:D:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts