Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

W lipcu wybieramy się do Wielkiej Idy(Słowacja).
http://www.dogfestival.sk/

Mam jeszcze dwa wolne miejsca. Zapraszam, pierwszy termin do 20 kwietnia. Dwie wystawy kosztują 40euro.
Jedziemy z Warszawy prze Rzeszów, na wszystkie dni.

Pozdrawiam
Dorota

Edited by Quirk
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karkakarka napisał(a):
A wybiera się ktoś ze śląska?

My jedziemy z Białegostoku, ale trasę pokazuje nam przez Rzeszów... w sumie moglibyśmy kogos zabrać komu po drodze, raczej będzie miejsce dla osoby z małym psem.

Posted

Quirk napisał(a):
A dlaczego "brrry"? coś tam było nie tak?
Ja jadę pierwszy raz.

Poczytaj zeszłoroczne relacje z wystawy: okolica STRASZNA ! Przejeżdża się przez dzielnicę cygańskiej biedoty , stada gołych brudnych dzieci się mija, rudery w których mieszkają i jeszcze potem sporo pałętających się cyganiątek ( nie gołych już :) ) po terenie wystawy . Sam teren też nieciekawy : w jakimś niby-parku, teren błotnisty, ziemia czarna, mało miejsca na namioty . Generalnie wystawić się i szybko stamtąd spadać !

Posted

jovi napisał(a):
Poczytaj zeszłoroczne relacje z wystawy: okolica STRASZNA ! Przejeżdża się przez dzielnicę cygańskiej biedoty , stada gołych brudnych dzieci się mija, rudery w których mieszkają i jeszcze potem sporo pałętających się cyganiątek ( nie gołych już :) ) po terenie wystawy . Sam teren też nieciekawy : w jakimś niby-parku, teren błotnisty, ziemia czarna, mało miejsca na namioty . Generalnie wystawić się i szybko stamtąd spadać !

A na stronie organizatora teren wystawy tak przyciąga ;).

Posted

Jesteśmy już zapłaceni, jutro wysyłam zgłoszenie. Noclegi mamy w Koszycach.

Faktycznie na stronie organizatora wygląda to zachęcająco.

Posted (edited)

Błyskotka napisał(a):
A na stronie organizatora teren wystawy tak przyciąga ;).

na stronie organizatora wygląda to super :)
Czy da się zgłosić jakoś przez internet? czy trzeba wysyłać pocztą?

Edited by Marchewkowy
Posted

A ja wciąż nie mogę się doczekać poprawy obsady sędziowskiej bo mam w oba dni tego samego sędziego , zgłosiłam im to, mają poprawić, ale jakoś nadal nic, a termin mija wrrr !

Posted

Ja planuje się wybrać (no nie mam za bardzo wyboru ;) ).
Służę transportem (nocleg w trakcie poszukiwań, ale już mamy z przyjaciółmi fantastyczne miejsce na oku - dużo zieleni i tylko kilkanaście km od Wielkiej Idy) - jadę ze Śląska przez Krk itd. (I grupa FCI). jak coś to: cynamonowo@gmail.com

Co do terenu samej wystawy, to miejsce ciekawe, dużo zieleni dość obszerne ringi, ale poza nieco ciasnawo; może jedynie widownia w 50% "zaskakująca", ale naszej ekipy nie spotkał żaden niemiły incydent.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...