mshume Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Tak, po Rico we wtorek przyjeżdża Rodzinka z Gdańska. :loveu:Jest to domek prowadzący DT dla kociąt. W domu mieszkają 3 koty, mamy nadzieję,że stado się dogada :) Jest to taki dom, jaki sobie wymarzyłam dla mojego pieszczocha, więc proszę trzymać kciuki :) Quote
malvaaa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [h=2][/h] zaproszę na bazarek serduszkowy dla Loli na karmę... http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post18964002 Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Bardzo się cieszę Asiu!:) Trzymam mocno kciuki:multi: Quote
Syla Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 mshume napisał(a):Tak, po Rico we wtorek przyjeżdża Rodzinka z Gdańska. :loveu:Jest to domek prowadzący DT dla kociąt. W domu mieszkają 3 koty, mamy nadzieję,że stado się dogada :) Jest to taki dom, jaki sobie wymarzyłam dla mojego pieszczocha, więc proszę trzymać kciuki :) Bardzo mocno trzymam kciuki.Rico jest wielkości kota, więc chyba z nimi się dogada.... Quote
mshume Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Sylu, Rico to mniej niż 1/3 kota, koty Beaty ważą ok.6 kg ;) Quote
Syla Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 mshume napisał(a):Sylu, Rico to mniej niż 1/3 kota, koty Beaty ważą ok.6 kg ;) Nie mam doświadczenia z kotami, chyba nigdy nie widziałam takiego kolosa, 6 kg kota...Miałam tylko, w zeszłym roku, młodą kicię, której znalazłam domek i w ten sposób nabrałam ochotę, na coś mruczącego, ale starego, z racji tego, że mam stare i chore psy.Tamta kicia, Migotka, to był diabeł wcielony...Kwiatki mi zmasakrowała, tapety i co tylko się dało i nie miałam chwili spokoju, dosłownie latała w powietrzu.Dlatego szukałam starej i ślepej, ale od 2 miesięcy mam na BDT, 13letnią Pusię, z fundacji Szara Przystań.Jest po operacji bioderek, w grudniu i ma niewydolność nerek.Z Fundacji dostaję karmę renal, resztę, czyli żwirek i miłość, ja jej zapewniam.Dokarmiam osiedlowe koty, ale 6 kilowego kota, jak żyję, nigdy nie widziałam.Toż to pół tygrysa.Jutro moja Żabcia ma operację.W przypadku 20 letniego psa, z bardzo chorym sercem i padaczką, to coś poważnego i bardzo się boję.Rico, swoje życie, dopiero zaczyna, na pewno wszystko będzie dobrze, bo to prześliczny piesek.Powodzenia malutki. Quote
jolai alf Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Dopiero tu dotarłam i widzę że Rico będzie już miał kochający domek. Szkoda bo ja mieszkam za daleko i mam 3 psy, czyli odpadła bym w przedbiegach, ale życzę Ricusiowi długich teriekowych latek w szczęśliwej i kochającej rodzince ;) Quote
mshume Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 wiele moich tymczasów poszło do domu z duzym stada w Krakowie :)jolai alf napisał(a):Dopiero tu dotarłam i widzę że Rico będzie już miał kochający domek. Szkoda bo ja mieszkam za daleko i mam 3 psy, czyli odpadła bym w przedbiegach, ale życzę Ricusiowi długich teriekowych latek w szczęśliwej i kochającej rodzince ;) Quote
dorcia44 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Moje koty ważą po 6 kg, a sąsiada kot waży 9 kg ;) Rico to namiastka kota :lol: mój chorowitek najchudszy i najdrobniejszy kot waży troszkę ponad 4 ,a suczki yorkówny 2kg i 3 kg. mocne kciuki za domek :thumbs: Quote
mshume Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Rico dziękuje wszystkim za kciuki :) Kot maine coon mojej siostry waży 10 kg ;) Quote
mshume Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 No i udało się. Dziś Rico pojechał ze swoim Pańciostwem zamieszkać nad Bałtykiem :) Pusto i smutno u nas, ale dla osłody mam świadomość,że piesio świetnie trafił do cudownej Rodziny :loveu: Z koteckami też pax, więc pełen sukces :multi: Quote
moni12 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Asiu Ty i Dorcia macie "ręke" do dobrych domów ,i nie mówie tu o sobie:diabloti:, więc Rico napewno bedzie szczęśliwy. Quote
mshume Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 A ja przy takich okazjach właśnie myślę o Tobie,S. Pirahnii, elince, Asior,Kago,zozolinie i wielu innych :) Quote
Recommended Posts