mshume Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Oto Rico, 6 miesięczny york, którym opiekuję się u mnie na bDT, jednocześnie szukając mu kochającego i odpowiedzialnego domu na zawsze Rico, ma super charakter, jest wesoły, rozbiegany, lgnie do ludzi, dzieci i innych psów, taki typowy psi dzieciak . Jednocześnie jest bardzo bystry. Kradnie moim dzieciom zabawki,zagląda po wszystkich kątach, lubi przytulanki i głaskanie. Jest teraz żywiony karmą Wolfsblut. Rico waży teraz 1,6 kg, wymaga doszczepienia. Rico potrzebuje pracy,6 miesięcy nie był uczony, jak powinien zachowywać się pies:nie umie jeszcze chodzić na smyczy a dopiero nauczył załatwiać się na podkład (sika ja panienka )a koo robi raz na podkład a raz nie Najchętniej widziałabym go w domu z innym przyjaznym psiakiem (bo odgapia psie zachowania ), gdzie nie zostawałby długo sam,bez bardzo małych dzieci (bo jest delikatny) najlepiej w Wwie i okolicach. Zastrzegam sobie wybór domu najlepszego dla Rico. Odbiór osobisty psiaka.Wymagana jest wizyta przedadopcyjna,podpisanie umowy adopcyjnej i zobowiązanie do wykonania kastracji w wyznaczonym terminie. Od przyszłych właścicieli oczekuję zwrotu kosztów transportu tj. 100 zł. Zainteresowanych proszę o PW. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Dzień dobry;) ale słodziak - choć moje serce należy do innej rasy:evil_lol: jaką ma gustowną fryzurkę :D Quote
Majka0010 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 (edited) Ja nadal potwierdzam,że mam domek,który z niecierpliwością czeka na pieska :) Chodź dzieli ich dużo kilometrów :) Państwo zgadzają się na wizyte przedadopcyjną myslę,że forumowiczki z okolic Rzeszowa pomoga i ja przeprowadza. :) Edited April 13, 2012 by Majka0010 Quote
mshume Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 O domu mam za mało informacji, abym z lekkim sercem tak daleko oddała słodziaka... Quote
Majka0010 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Rozumiem :) ale co Pani potrzebuje wiedziec ? Mam pieska w typie yorka i wiem,że o ta rase trzeba bardzo dbac. Mysle ze najlepszym rozwiazaniem byloby przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej . Ja się tym nie mogę zająć bo rozumiem,że potrzeba kogoś bardziej wiarygodnego. :) Quote
mshume Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Wizyty przedadopcyjne dla moich podopiecznych przeprowadzam ja lub moje znajome, a tu to odpada niestety. Plus w grę wchodzi wyłącznie odbiór osobisty. Quote
mshume Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Rico od rana pracuje ;) Przyniósł już paletkę do ping ponga, gazetkę Star Wars i 3 pluszaki :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Nie mów tego głośno, bo mi TZ każe psy uczyć przynoszenia kapcioszków i piwka:evil_lol: Wiesz, zazdroszczę mu troszkę tej bujnej fryzury;) jak to dzięki Tobie to zapisuje się na dt:D Quote
mshume Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Nio, rano kapcie Tadzia i TZ zawsze są w miejscu wiadomym: w budce Rico:p Przepis na bujną fryzurę: szampon plus odżywka IV San Bernard, rekonstruktor Joico plus karma Wolfsblut dzika kaczka (nawet pięknie pachnie, jak pieczony kurak). Nie piszę oczywiście, że polecam Tobie, Skarbie :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Powiem tak - jak gwarantujesz efekty i przygarniesz mnie na miesiąc to jestem w stanie się poświęcić:evil_lol: Quote
mshume Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 przyjeżdżaj , muszę Ci tylko dawkowanie karmy ustalić :eviltong: Quote
dorcia44 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 mshume napisał(a):przyjeżdżaj , muszę Ci tylko dawkowanie karmy ustalić :eviltong: oj mshume ,poczekaj ,sprawdź czy zachowuje czystość w domu :cool3: Quote
mshume Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Kurczę, nie pomyślałam, ale jakby co to i tak dywanów nie mam ;) Rico wczoraj był kąpany po 2 tyg, grzeczny był, troszkę sobie postękiwał tylko, a po suszeniu odstawił takie charce, że płakaliśmy ze śmiechu. Fota maleńtasa z wczoraj, tęsknie patrzy na ogródek w deszczu: Quote
Syla Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Prześliczny ten Ricuś, przecudną ma mordkę i te oczęta jak guziczki...Nie gustuję w yorkach, ale urodziwy jest, co muszę przyznać i się pozachwycać.Z tyłu też cudny... Quote
czarnula Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 ale piękny w sumie mam juz yoreczke..ale drugi moze by nie zaszkodził:razz:..bede myśleć.. czy adpocja jest tylko przewidziana na warszawe? czy inne woj.tez wchodzą w grę?nie wiem czy sie napalać;) Quote
Elza22 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 śliczny jak takie cudeńko szuka domu to świat się kończy Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 dorcia44 napisał(a):oj mshume ,poczekaj ,sprawdź czy zachowuje czystość w domu :cool3: I Ty Dorciu przeciwko mnie?:evil_lol: Ale wiem.. chcesz, żebym do Ciebie przyjechała.. na pewno tak:loveu::diabloti::diabloti: Jak tam przystojniak się miewa?:) Quote
mshume Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Nie, nie ograniczam się do Wwy. Odbiór osobisty psiaka- to mój warunek :) Oczywiście, jeśli domek pozytywnie przejdzie rozmowę :)czarnula napisał(a):ale piękny w sumie mam juz yoreczke..ale drugi moze by nie zaszkodził:razz:..bede myśleć.. czy adpocja jest tylko przewidziana na warszawe? czy inne woj.tez wchodzą w grę?nie wiem czy sie napalać;) Quote
czarnula Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 mshume napisał(a):Nie, nie ograniczam się do Wwy. Odbiór osobisty psiaka- to mój warunek :) Oczywiście, jeśli domek pozytywnie przejdzie rozmowę :) OK:p zobacze co na to moj TZ Quote
dorcia44 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 coś się chyba kroi dla naszego malucha :razz: więc sobie tylko :thumbs:potrzymam. Quote
Recommended Posts