MagYa^^ Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 łzy łzy.. ehh.. smutki ale i zarazem szczescie, ze daliscie mu wielke w te ostatnie dni. Nestuś nie czul sie sam.. Odszedl kochany w gronie najblizszych. Teraz moze byc juz tylko lepiej.. Nic juz nie boli.. Quote
Jola_K Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 kochany Mrowkojadek, dziekuje justynak Quote
Justynak Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cały czas za Tobą tęsknimy Nestorku :-(, zawsze będziesz w naszych sercach. A wiesz, że teraz na śpi Twoim posłanku i je z Twojej miseczki Truśka-Tośka, Twoja hotelowa koleżanka i współtowarzyszka niedoli? Wiem, że to Ty maczałeś w tym pazury ;). Dziękuję Mrówkojadku! :loveu: Quote
Justynak Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Za tydzień minie rok od kiedy Nestorek z nami zamieszkał... a za niecałe dwa tygodnie od kiedy musieliśmy się pożegnać [']. Cały czas pamiętamy o Tobie psinko i tęsknimy... :-( Quote
MagYa^^ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Nestorka chyba pamietaja wszyscy, ktorzy uczestniczyli w jego watku. :candle: Quote
Jola_K Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 wkrotce minie rok, szybko czas leci pamietamy o Nestusiu ciagle mam lzy w oczach, gdy ogladam jego zdjecia :( :candle: Quote
pies? Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Justynak- wiem, jak to jest- nie goi się... pozdr Quote
Seaside Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Pamiętamy i tęsknimy :( ['][']['] Quote
Justynak Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Już dwa lata minęły od czasu kiedy Nestorek pojawił się w naszym życiu i niestety o wiele za szybko z niego odszedł :-(. Choć był z nami zaledwie kilka dni, cały czas o Nim pamiętamy, tęsknimy, wspominamy... :-( Czekaj tam na nas Nestorku-Mrówkojadku... ['] ['] ['] Quote
Recommended Posts