Hala Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dziewczyny, na pewno znajdziemy jakiś tymczasik chociaż dla staruszka - Stasia...:loveu: Mi się imię podoba Quote
Seaside Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 No to mamy konflikt :diabloti: :mad: Nestor czy Staś??:roll: Quote
Seaside Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Kto się zajmie staruszkiem?? :( Quote
Jola_K Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Seaside napisał(a):Kto się zajmie staruszkiem?? :( no kto? no kto? prosimy, Stas/Nestorek prosi... Quote
zuziaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Hala']Dziewczyny, na pewno znajdziemy jakiś tymczasik chociaż dla staruszka - Stasia...:loveu: Mi się imię podoba Helciu - jesli pomozesz w znalezieniu tymczasu, to ... wycofam kandydature imienia NESTOR ... i niech - STAS bedzie. Quote
Jola_K Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='zuziaM']Helciu - jesli pomozesz w znalezieniu tymczasu, to ... wycofam kandydature imienia NESTOR ... i niech - STAS bedzie. jestem za! jestem za! Quote
Seaside Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Staś na "kup psa" Zaraz przechodzę z naszymi bidkami na inne strony :( Quote
Jola_K Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 do gory kudlaczku, moze juz nie dlugo pycholek ci sie rozweseli ;( Quote
zuziaM Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jola_K napisał(a):czy Stas mial dzis gosci? Odwiedze psiaka w srode. Bede w hoteliku. Quote
Jola_K Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 czyli nasz Stas/Nestorek juz w srode zostanie wytulony przez zuzieM :D Quote
Seaside Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 w górę smutasku :( Prosimy o ratunek!!!! Stasiowi/Nestorkowi grozi schronisko :( Straż miejska, która dostarczyłą go do hoteliku (jego i kilka innych psów) - ma je teraz wywieźć :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Jola_K Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 i nic? zadnych widokow na domek przynajmniej tymczasowy? :( nie wyobrazam sobie staruszka w schronisku, teraz jest zrezygnowany, tam zgasnie jeszcze szybciej :placz: :placz: Quote
Jola_K Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Seaside napisał(a):Jolu do schronu go nie damy, jest umowa na niego z Panią Anią!!! a wiec juz umowa go chorni, ufffffffff do gory Nestroku, tymczas zaklepany, teraz domku szukamy ! Quote
Seaside Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 to nie tymczas - tylko hotel z średnimi warunkami :/ Dostałąm wiadomość od ZuziM wczoraj - z małym jest BARDZO ŹLE!!!!!!! łysieje, ledwo się rusza - bardzo pilnie potrzebny jest włąśnie dom tymczasowy :( W hoteliku jest kilkanaście psów.Włąściciele oprócz dachu nad głową i sysematycznego żarcia nie robią zbyt wiele chyba :( Quote
Recommended Posts