magda z. Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Od wczoraj jest na allegro, wisi na tablicach i w sklepach w b-cu, ale może coś bardziej ogólnego by się przydało? Quote
jusstyna85 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wiem, że zawsze dają ogłoszenia w gazetach o psach, tylko trzeba poszukać nazw.Może ktoś pomoże... Mam wystawiać jeszcze rzeczy dla niego? nie wiem jaka jest jego sytuacja finansowa Quote
Seaside Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Zobacz w 19 poście, jesteśmy na małym plusie :( ZuziaM założyła za jego leki, a już wkrótce trzeba będzie kupować kolejne dawki :( Każdy bazarek jest baaaardzo mile widziany :loveu: :loveu: :loveu: Quote
magda z. Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Niuniek biegniew do góry. Ja te maskotki wystawię na dniach na allegro:) Quote
Seaside Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 kochany :( Z głowy mi wyjść nie możesz :( Quote
magda z. Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wracaj na górę a ciotka tak Cię zawiesiła, że jak z koszykami będą do kościoła szli to się na wszystkich patrzysz-słup został po wyborach, nie ma naklejki, że wieszać nie można, a dziś służby porządkowe i tak nie działają i nie zerwą:) Quote
Seaside Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Oby zobaczyli :( Ciocie- - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!! :loveu: I tobie też kudłaczku : Quote
pies? Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Seaside']Do hoteliku we Lwówku Śląskim Straż Miejska dostarczyłą takie oto biedactwo :placz: :placz: :placz: najwieksze nieszczescie, jakie od jakiegos czasu znalazło sięw hoteliku ... Staruszek - bardzo powoli sie porusza, ma chore ( wlasciwie - uszkodzone ) oczko.....:-( . Nie wiem, czy widzi ( jesli - tak, to slabiutko ). A jego przednim lapkom zrobilam osobne zdjecie, bo sa jakies dziwne - znieksztalcone - takie X....:shake: Jest prześliczny :( - postury basseta. Błągamy o pomoc w znalezieniu domku. On musiał naprawdę dużo przejść :placz: :placz: :placz: Tel. 695 555 221 Aktualizacja - piesek po badaniach - 15 lat, chore serduszko, nie widzi, słabo słyszy wet nie daje mu już wiele życia :( Błagamy - czy on nie zasługuje na pieszczotę dłoni i poczucie bezpieczeństwa na ostatnie miesiące?? Czy musi siedzieć sam w strachu, nie wiedząc kto do niego podchodzi??? :placz: :placz: :placz: Straszne biedactwo z niego ... Błągamy o tymczas, ta bidka potrzebuje wygrzać doooopkę na poduchach :placz: :placz: :placz: :placz: BĄDŹ WIDOCZNY ! Quote
oktawia6 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Prośba o czułych opiekunów dla tego staruszka-niech pozna ciepło:-( Quote
MagYa^^ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 staruszku pokaz sie.. nie wiem czy cos to da.. ale wiedz, ze jestesmy z TOBA! Quote
Tootiki Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ja tu ciastami się obżeram, mój pies rozwalony na kanapie, a Ty tam taki samotny, biedniutki i bardzo chory!! :placz: Eeech, nie tak powinno być..... :shake: Quote
Tootiki Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 I jeszcze na dobranoc Cię Psinku podrzucę :roll: Quote
Recommended Posts