Rawa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Asia, ty to masz dobre serce :loveu: A tymczasem... Słoneczko, leć do góry! :laola: Quote
Jola_K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='asiaf1']Czy szukacie mu domu docelowego czy wczesniej mógłby być w hoteliku? Pytam, bo z Zefirka zostało 600 pln z czego mnie jako głównemu spnsorowi, że tak powiem;) przysługuje 300 więc mogłabym przekazać je na Staruszka. Co o tym myślicie? a my na to: :mdleje: :mdleje: :mdleje: DZIEKUJEMY! ! :Rose: :Rose: To duza pomoc dla Nestorka i dla nas. Przebywa on w platnym hoteliku w Lwowku, szukamy dla niego domku tymczasowego lub stalego. zuziaM zabrala go do wterynarza, Nestorek jest juz psim stracem, ma ok. 15lat, nie widzi, ma chore serduszko :placz: dostaje leki Prawdopodobnie m.in. z powodu tego ze nie widzi, jest bardzo wylekniony, przy probie dotyku ploszy sie. Ciagly kontakt z czlowiekiem pomoglby mu sie oswoic. Ciagle szukamy domku na ostatnie jego dni............ :-( Quote
Czarodziejka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Nestorku........ty musisz znaleźć domek! Quote
Tootiki Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Nestusiu!! Do domku tupaj, szybciutko!!!!!!!!!! Quote
Seaside Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Jola_K napisał(a): To duza pomoc dla Nestorka i dla nas. Przebywa on w platnym hoteliku w Lwowku, szukamy dla niego domku tymczasowego lub stalego. zuziaM zabrala go do wterynarza, Nestorek jest juz psim stracem, ma ok. 15lat, nie widzi, ma chore serduszko :placz: dostaje leki Prawdopodobnie m.in. z powodu tego ze nie widzi, jest bardzo wylekniony, przy probie dotyku ploy sie. Ciagly kontakt z czlowiekiem pomoglby mu sie oswoic. Ciagle szukamy domku na ostatnie jego dni............ :-( DOkłądnie, mały jest o tyle bezpieczny że żadne psy go nie neipokoją, w hoteliku ma dach nad głową i jedzonko. Oprócz tego, ze nie widzi nie słyszy też :( Chore serduszko, stawy, kamień w nerkach :placz: :placz: :placz: :placz: Leczenie ok. 300 zł miesięcznie :( w 20 poście jest rozliczenie.. byłybyśmy bardzo bardzo wdzięczne :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Tootiki Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Na dobranoc Nestorek wędruje do góry..................... Quote
asiaf1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 CZy Nestor ma swoją skarpetkę? Chciałam napisać do AFN żeby przelali na jego konto. Quote
Seaside Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Na AFN mamy ogólną skarpetkę "psy z JG" sstamtąd AFN przelewa ZuziM, a ona już odpowiednio to wykorzysta :) Np na Nestorka włąśnie :) dziękujemy :) Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 dzis piekna pogoda, mam nadzieje ze Nestorek ma slonce na podescie i sie wyyyyygrzeeeeeeewa leniwie :) Quote
Czarodziejka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ....by się nie wygrzewał w taki dzień ;) Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nestorek idzie na popoludniowy spacerek po pierwszej stronie a u mnie pora na kawke :kaffee_2: Quote
Pianka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Seaside napisał(a):Na AFN mamy ogólną skarpetkę "psy z JG" sstamtąd AFN przelewa ZuziM, a ona już odpowiednio to wykorzysta :) Np na Nestorka włąśnie :) dziękujemy :) To ja napisze prośbe o przelanie na "Psy z JG":p Quote
asiaf1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pianka napisał(a):To ja napisze prośbe o przelanie na "Psy z JG":p już to zrobiłam:lol: Quote
Pianka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 asiaf1 napisał(a):już to zrobiłam:lol: A ja poprosiłam o przeniesienie reszty na Momusa:evil_lol: Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 i jak minal dzien Nestorkowi? byl ktos w odwiedziny? Quote
Ula_czarnuszka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 To może przedwieczorny spacerek na pierwszą stronę:p Quote
Recommended Posts