Justynak Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Wyprawka Nestorowa już prawie naszykowana. Nowa obróżka zwykła i przeciwpchelna kupiona, prywatna, osobista miseczka również. Smycz oraz adresówkę psi senior otrzyma od Funi (jej zapasowe). W pogotowiu są też szelki (również zakupione kiedyś dla suczycy, ale na nią ciut za duże) oraz szczotka (może a nóż się szczotkowanie ogonowi spodoba? :razz: ). Za posłanie na razie będzie robił kocyk, bo nie chcemy nic kupować w ciemno, zobaczymy się, poznamy trochę, to wtedy coś się godnego naszego seniora dobierze ;). Jutro jeszcze tylko trochę suchej karmy dla old boy-ów dokupimy i będziemy gotowi żeby przyjąć, w naszych progach, nowego domownika!!!:multi: Quote
Seaside Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Justynak napisał(a):Wyprawka Nestorowa już prawie naszykowana. Nowa obróżka zwykła i przeciwpchelna kupiona, prywatna, osobista miseczka również. Smycz oraz adresówkę psi senior otrzyma od Funi (jej zapasowe). W pogotowiu są też szelki (również zakupione kiedyś dla suczycy, ale na nią ciut za duże) oraz szczotka (może a nóż się szczotkowanie ogonowi spodoba? :razz: ). Za posłanie na razie będzie robił kocyk, bo nie chcemy nic kupować w ciemno, zobaczymy się, poznamy trochę, to wtedy coś się godnego naszego seniora dobierze ;). Jutro jeszcze tylko trochę suchej karmy dla old boy-ów dokupimy i będziemy gotowi żeby przyjąć, w naszych progach, nowego domownika!!!:multi: Dziś Czarodziejka na wątku Foczki chce mnie śmiechem wykończyć, a wy Justynko płączem z radości.... Jak nic trzeba dziś drugą butlę wińska otworzyć ( w alkoholizm wpadnę z tej radości :roll: ) Nestor i szeleczki, i obróżka przeciwpchelna, i swój włąsny kocyk..... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Czarodziejka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Seaside, a po wczorajszym dobrze się czujesz? Szczerze się troskam ;) Quote
Seaside Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 całkiem nieźle, wpadła koleżanka i razem z TZetem obróciliśmy butlę wina. Co to butelka na trzech :roll: Oni oczywiście całkowicie nie rozumieli mojej szalonej radości :angryy: Quote
Czarodziejka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mój tz za każdym razem, kiedy widzi kolejną sucz przytarganą ze schrona głośno wzdycha. Wie, że już brzydszej nie było. A on pragnie rasowego psa z rodowodem, wyszkolonego, któremu nie śmierdzi z pyska i który swym widokiem olśniewa. Że niby Focz nie olśniewa :mad: Nikt nie przejdzie obok niej obojętnie ;) Quote
Reno2001 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 MagYa^^ napisał(a):Dziaduś i dalej nic...? :( smutne to zycie... Jak to nic :crazyeye: ?? Przecież jedzie do domu :loveu: :loveu: :loveu: ! Smutki precz od Nestorka !!!! Quote
Jowita Poznań Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ło matyldo!!!!!! nie zagladałam przez 1,5 dnia do Nestorka a tu takie informacje!!!! I co za radosc! Justynko - wielki calus dla Was za serduszko. Nestorek bedzie głaskany i kochany :loveu: :loveu: :loveu: o tym przeciez marzylismy :) Pozdrawiam! Seaside---> Ty wstreciulo- czemu nie dlalas mi znac ze Nestorek jedzie do domku. Wiesz ze ja z Maja to na dogo jestem tylko na pol gwizdka :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Jola_K Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Nestorek nawet nie przypuszcza ze jego los sie odmieni pewnie na poczatku bedzie wylękniony, ale na pewno wkrotce zmieni sie nie dopoznania :) jak nasz Kamuś/Bismarck i Kropeczka :) (Tami własnie wkleiła zdjecia swoich suniek, sa cudne :) ) Jowitka, zapraszamy na bazarki z ozdobami do włosków dla dziewczynek, Majunia maleńka ale może akurat coś wybierzesz ;) ) Quote
MagYa^^ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :multi::multi::multi: ..to ja przepraszam za to co wyzej napisalam :cool3: hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
LittleMy Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 to juz dzis, to juz dzis :multi::multi::multi: Quote
magda z. Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dziadziuś otrzyma kochający domek na jesień swego życia-oby długą:loveu: Quote
Jola_K Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Seaside']Nestor i szeleczki, i obróżka przeciwpchelna, i swój włąsny kocyk..... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: i miseczki i własna rodzina :placz: :placz: :placz: Quote
Seaside Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Jowitko wybacz mi ale ja po zmianie pracy jak ogłupiała łażę :oops: Zauważyłaś, że ostatnio po 2 dniach chyba ci na smsa odpisałam :oops: :splat: To już dzis, to już dziś!!!!!!!!!!!!!:mdleje: :mdleje: :mdleje: Siedzę jak na szpilach, nie wiel o której się umówili, głupia nie spytałam Gosi.... Na razie czekam w miarę cierpliwie, ale potem to chyba zadzwonie!!!!!! :laola: Quote
Jola_K Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 jak juz sie dowiesz, to pisz tu szybciutko :) ja do Gosi przed chwila pisalam, pytajac o sunie od VV, ale tez nie zapytalam o to, o ktorej przeprowadzka Nestorka :oops: Quote
Seaside Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Gosia napisała tylko "POJECHALI" Mam nadzieję, że z Nestim ;) Zaraz dowiem się wiecej :) Quote
Seaside Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Gosia chyba prowadzi bo napisała krótko " TO ANIOŁY!!!" :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Czy ja w końcu przestanę ryczeć jak włażę na ten wątek???? :oops: :oops: :oops: A i zrobili zdjęcia Tosi i suni od VV :loveu: Dziękujemy :) Justynko jak znajdziesz chwilkę proszę poprzesyłaj mi je na jagodabaran@poczta.fm to pouzupełniam topiki :loveu: :loveu: Boże ja chcę więcej wieści!!!! Ciekawe jak Nestuś na powitanie się zachowywał, czy już kocha Justynkę i Jańcia?? Jak tam podróż?? Dobrze się czuł?? Serduszko za mocno nie pikało?? To dla niego niedobrze.. Ale w Waszych rękach już mu będzie najlepiej :loveu: Kurde znów ryczę.... Starzeję się czy jak?? Oblewać chyba nie wypada w południe :roll: To idę robić obiad w oczekiwaniu na wiadomości..... Quote
Jola_K Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Anioły są wśród nas :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: nie wysiedzę, jak długo potrwa podróż? czy dzis Justyna znajdzie chwilkę by napisac? usycham............ Quote
lupe Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 O jeju !!!! aż z wrażenia zaniemówiłam :multi: :multi: :multi: :multi: ogromnei się cieszę !!!!!!! Quote
Seaside Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 myślę, że 1,5 godz do 2 będą jechać.... Ja już nie mogę :oops: Quote
LittleMy Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 a ja nie moge nic robic bo co chwila to przerywam i zagladam tu czy sa jakies nowe wiesci :) i juz wszystkim naopowiadalam naokolo, mama tez sie cieszy, a reszta mnie nie rozumie ;) Quote
Seaside Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 LittleMy napisał(a):a ja nie moge nic robic bo co chwila to przerywam i zagladam tu czy sa jakies nowe wiesci :) i juz wszystkim naopowiadalam naokolo, mama tez sie cieszy, a reszta mnie nie rozumie ;) To tak jak u mnie - wszystko dziś na raty. Obrałam ziemniaki i już jestem, teraz ide robić sałatkę i znów przyjdę :evil_lol: A Damian bije kotlety i patrzy się na mnie jak na wariata (już się przyzwyczaiłam ;)) Quote
Jowita Poznań Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 no to przyjezdzamy do Was na obiadek- bedzie smaczny ;) :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
LittleMy Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 a ja usiluje napisac prace semestralna... eh ale losy Nestorka sa znacznie ciekawsze ! Juz chce wiadomosci ! i zdjecia ! i jak najdluzsze relacje ! :loveu: Quote
Recommended Posts