Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyprawka Nestorowa już prawie naszykowana. Nowa obróżka zwykła i przeciwpchelna kupiona, prywatna, osobista miseczka również. Smycz oraz adresówkę psi senior otrzyma od Funi (jej zapasowe). W pogotowiu są też szelki (również zakupione kiedyś dla suczycy, ale na nią ciut za duże) oraz szczotka (może a nóż się szczotkowanie ogonowi spodoba? :razz: ). Za posłanie na razie będzie robił kocyk, bo nie chcemy nic kupować w ciemno, zobaczymy się, poznamy trochę, to wtedy coś się godnego naszego seniora dobierze ;). Jutro jeszcze tylko trochę suchej karmy dla old boy-ów dokupimy i będziemy gotowi żeby przyjąć, w naszych progach, nowego domownika!!!:multi:

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynak napisał(a):
Wyprawka Nestorowa już prawie naszykowana. Nowa obróżka zwykła i przeciwpchelna kupiona, prywatna, osobista miseczka również. Smycz oraz adresówkę psi senior otrzyma od Funi (jej zapasowe). W pogotowiu są też szelki (również zakupione kiedyś dla suczycy, ale na nią ciut za duże) oraz szczotka (może a nóż się szczotkowanie ogonowi spodoba? :razz: ). Za posłanie na razie będzie robił kocyk, bo nie chcemy nic kupować w ciemno, zobaczymy się, poznamy trochę, to wtedy coś się godnego naszego seniora dobierze ;). Jutro jeszcze tylko trochę suchej karmy dla old boy-ów dokupimy i będziemy gotowi żeby przyjąć, w naszych progach, nowego domownika!!!:multi:

Dziś Czarodziejka na wątku Foczki chce mnie śmiechem wykończyć, a wy Justynko płączem z radości.... Jak nic trzeba dziś drugą butlę wińska otworzyć ( w alkoholizm wpadnę z tej radości :roll: )

Nestor i szeleczki, i obróżka przeciwpchelna, i swój włąsny kocyk..... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

całkiem nieźle, wpadła koleżanka i razem z TZetem obróciliśmy butlę wina. Co to butelka na trzech :roll:

Oni oczywiście całkowicie nie rozumieli mojej szalonej radości :angryy:

Posted

Mój tz za każdym razem, kiedy widzi kolejną sucz przytarganą ze schrona głośno wzdycha. Wie, że już brzydszej nie było. A on pragnie rasowego psa z rodowodem, wyszkolonego, któremu nie śmierdzi z pyska i który swym widokiem olśniewa. Że niby Focz nie olśniewa :mad: Nikt nie przejdzie obok niej obojętnie ;)

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Dziaduś i dalej nic...? :( smutne to zycie...

Jak to nic :crazyeye: ??

Przecież jedzie do domu :loveu: :loveu: :loveu: !
Smutki precz od Nestorka !!!!

Posted

ło matyldo!!!!!!

nie zagladałam przez 1,5 dnia do Nestorka a tu takie informacje!!!!
I co za radosc!

Justynko - wielki calus dla Was za serduszko. Nestorek bedzie głaskany i kochany :loveu: :loveu: :loveu:

o tym przeciez marzylismy :)

Pozdrawiam!

Seaside---> Ty wstreciulo- czemu nie dlalas mi znac ze Nestorek jedzie do domku. Wiesz ze ja z Maja to na dogo jestem tylko na pol gwizdka :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Nestorek nawet nie przypuszcza ze jego los sie odmieni
pewnie na poczatku bedzie wylękniony, ale na pewno wkrotce zmieni sie nie dopoznania :)
jak nasz Kamuś/Bismarck i Kropeczka :) (Tami własnie wkleiła zdjecia swoich suniek, sa cudne :) )

Jowitka, zapraszamy na bazarki z ozdobami do włosków dla dziewczynek, Majunia maleńka ale może akurat coś wybierzesz ;) )

Posted

[quote name='Seaside']Nestor i szeleczki, i obróżka przeciwpchelna, i swój włąsny kocyk..... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
i miseczki i własna rodzina :placz: :placz: :placz:

Posted

Jowitko wybacz mi ale ja po zmianie pracy jak ogłupiała łażę :oops:
Zauważyłaś, że ostatnio po 2 dniach chyba ci na smsa odpisałam :oops: :splat:

To już dzis, to już dziś!!!!!!!!!!!!!:mdleje: :mdleje: :mdleje:
Siedzę jak na szpilach, nie wiel o której się umówili, głupia nie spytałam Gosi....
Na razie czekam w miarę cierpliwie, ale potem to chyba zadzwonie!!!!!!
:laola:

Posted

jak juz sie dowiesz, to pisz tu szybciutko :)

ja do Gosi przed chwila pisalam, pytajac o sunie od VV, ale tez nie zapytalam o to, o ktorej przeprowadzka Nestorka :oops:

Posted

Gosia chyba prowadzi bo napisała krótko " TO ANIOŁY!!!"
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Czy ja w końcu przestanę ryczeć jak włażę na ten wątek???? :oops: :oops: :oops:

A i zrobili zdjęcia Tosi i suni od VV :loveu: Dziękujemy :)
Justynko jak znajdziesz chwilkę proszę poprzesyłaj mi je na jagodabaran@poczta.fm to pouzupełniam topiki :loveu: :loveu:

Boże ja chcę więcej wieści!!!!
Ciekawe jak Nestuś na powitanie się zachowywał, czy już kocha Justynkę i Jańcia?? Jak tam podróż?? Dobrze się czuł?? Serduszko za mocno nie pikało?? To dla niego niedobrze.. Ale w Waszych rękach już mu będzie najlepiej :loveu:

Kurde znów ryczę.... Starzeję się czy jak?? Oblewać chyba nie wypada w południe :roll: To idę robić obiad w oczekiwaniu na wiadomości.....

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Anioły są wśród nas

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

nie wysiedzę, jak długo potrwa podróż? czy dzis Justyna znajdzie chwilkę by napisac? usycham............

Posted

a ja nie moge nic robic bo co chwila to przerywam i zagladam tu czy sa jakies nowe wiesci :)
i juz wszystkim naopowiadalam naokolo, mama tez sie cieszy, a reszta mnie nie rozumie ;)

Posted

LittleMy napisał(a):
a ja nie moge nic robic bo co chwila to przerywam i zagladam tu czy sa jakies nowe wiesci :)
i juz wszystkim naopowiadalam naokolo, mama tez sie cieszy, a reszta mnie nie rozumie ;)

To tak jak u mnie - wszystko dziś na raty. Obrałam ziemniaki i już jestem, teraz ide robić sałatkę i znów przyjdę :evil_lol:
A Damian bije kotlety i patrzy się na mnie jak na wariata (już się przyzwyczaiłam ;))