Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarodziejka']Ja już popijam :razz:
LittleMy - podpis masz karygodnie dłuuugi, zaraz ci go usuną!

no niedlugo bedzie krotszy bo Nestorka juz tam nie bedzie :) eh zaraz go skroce, tak najchetniej wszystke pieski bym tam umiescila :(

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
To tekst Justyny z tego drugiego wątku :)
Więc ją trzeba pytać o pozwolenie ;)
Ale jest świetny i jak się zgodzi to też podkradnę :evil_lol:

Ależ proszę bardzo! Tylko żeby nie było, Funia naprawdę ma zawsze w swojej torebce-adresówce liścik i rzeczone 2 zł. ;)

Posted

irma napisał(a):
Justyna - ja Cię znam i cieszę się, że pies ma szansę być Twoim psem:lol:

no prosze, jak irma daje referncje to to musi byc najlepszy domek dla naszego Nestora!

ja jednak wina nie otwarlam, zajelam sie bazarkami, przed chwila skonczylam... :roll:
wino otworze jak Nestorek do was wyruszy :)

ps
jak wyglada adresówka, do ktorej 2zl sie miesci? "jakoś" takiej jeszcze nie widziałam :oops:

Posted

a ja dopiero tu trafiłam po raz kolejny , chociaż relacje czytalam regularnie :oops: i welasnym oczom nie wierzę!!!!
Szkoda ze mnie nie było wczesniej jak Boga kocham piłabym i wczorja i dzisiaj :evil_lol:
Justyna - co prawda moej psy mają metalowe blaszki z telefonem i imieniem ale po przeczytaniu tekstu twojej Funi poważnie się zastanawiam nad zmianą opcji i dołożeniem rzeczonego tekstu!:lol: :lol:

kciuki to mało powiedziane - ja już do weekendu nie popuszczę !
Bardzo Was wszystkich pozdrawiam i jestem naprawde szczęśliwa. Załuje ze tylko raz pomogłam i coś tam wpłaciłam dla Nestorka ale to byl akurat taki czas niedobry (za dużo psów :shake: ). eeeeee co tu dużo gadać - sklonuj się Justynka!!!! WIELOKROTNIE!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Adresówka Funi (i sama Funia) wygląda tak:
Jest to taka mini skórzana torebka, zapinana na rzepa, w której idealnie mieści się i liścik, i pieniążek ;). Takie ustrojstwo ma jednak swoje wady, po wyjęciu liściku (a zdarzały się naszemu zwierzu, podczas rozlicznych gigantów i takie sytuacje gdy, w niewyjaśnionych okolicznościach, traciła i liścik, i dwuzłotówkę :sad:) staje się kompletnie bezużyteczna. Dlatego uważam, że wszelakie grawerowane adresówki są jednak praktyczniejsze.

Posted

aaaach - ledwo mi czasu starcza na cokolwiek a watek psa co jeżdził komunikacją przeczytałam cały!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: podstepne kobiety- takie wątki mi podsuwać! mało nie peklam ze smiechu a i żal sie we mnie narodził ze ja tak nigdy o swoich trzech potworach nie pisałam! a jaka swada opowieści - dla mnie bomba!!

Posted

hmm popatrzyłam, poczytalam.. jak chwilkę czasu znajde to chyba sie pojawie na Zwierzyncu ze swoimi opowiesciami...:diabloti: jaka tam super atmosfera .. AŻ MIŁO czytać
żeby nie było.. na dogo tez fajnie..:oops:

Posted

[quote name='Justynak']Adresówka Funi (i sama Funia) wygląda tak:

Alez slodki siersciuszek :loveu: .... a te skrzyzowane lapiny ... po prostu modelka :loveu: :loveu: :loveu:

No to popatrzcie na to :lol: ...
Kasiula lapek nie skrzyzuje .... z wiadomych i ... widocznych wzgledow .... ale tez pozuje pieknie

Ale do glowy mi nie przyszlo, zeby cos tak swietnego w niej umiescic :roll: :lol: !
Nie mowiac juz o tym, ze nie wiedzialam, ze ona taka pojemna ....:lol:

SUPER ! ! ! :multi:

Justynko, bylabys wspaniala opiekunka dla Nestorka. Nie smialam marzyc nawet, ze moglby trafic w takie rece :placz: .....
Wiec jesli po ochlonieciu i przespaniu sie z watpliwosciami ( to bardzo wspaniale i rozsadne ... a nie dzialanie pod wplywem chwili i emocji ) nadal podtrzymujesz chec adopcji Nestorka..... nie pozostaje mi powiedziec ..... do zobaczenia w sobote ! :lol:

Posted

[quote name='Justynak']Decyzja została ostatecznie podjęta!!! Jutro jedziemy po Nestorka!!! :multi:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Narazie widzisz moje wirtualne lzy..... jutro zobaczysz moje zapuchniete oczy i czerwona buraczkawa buziunie :placz: .....
ze wzruszenia trudno sie powstrzymac ! Po prostu nie mozna !
A Ty , Justynko - JESTES ANIOLEM :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ! ! !

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Seaside pewnie jeszcze odsypia tę jedną lampkę wina, co to ją wczoraj wydoiła za domek Nestorka ;)

Nieeee !
Seaside nie ma dostepu do netu teraz w pracy, ale juz mi nabuuuczala :placz: w sluchawke , ze .... szczesliwa, bardzo szczesliwa i bardzo, bardzo szczesliwa .... i ze w ogole, to jest okropnie szczesliwa :placz: ! ! !
A Justyna jest najkochansza w swiecie :loveu: !

Posted

Seaside chyba teraz w ciagu dnia dostepu do netu nie ma (zmiana pracy, o ile sie nie myle).
Wiec tylko z domu zaglada wieczorami.
Ale mysle ze i tak jest na biezaco, nie mogła "usiedziec" czekajac na wiadomosc, jaka justynak decyzje podjela i od rana kontaktowala sie z zuziaM :)

jejku, ja nadal ciesze sie jak dziacko... :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Fotki będą????
Z nowego domku???
No ba! Ma się rozumieć, że będą! Tutaj też postaram się kilka wstawić, ale podejżewam, że większość "niusów" z nowego życia Nestorka będzie jednak na wieluniowym forum zwierzowym http://www.wielun.fora.pl/ :oops:, bo prawdę mówiąc na dogo czuję się trochę jak mieszkaniec Opola (mam nadzieję, że nikt nie poczuje sie tym porównaniem urażony, Opole to miasto w którym sie urodziłam i bardzo je lubię), którego wywieźli do Tokio ;) . Strasznie tu duuuużo wszystkiego i trochę się w tym gąszczu gubię :look3:

Posted

[quote name='Justynak']No ba! Ma się rozumieć, że będą! Tutaj też postaram się kilka wstawić, ale podejżewam, że większość "niusów" z nowego życia Nestorka będzie jednak na wieluniowym forum zwierzowym http://www.wielun.fora.pl/ :oops:, bo prawdę mówiąc na dogo czuję się trochę jak mieszkaniec Opola (mam nadzieję, że nikt nie poczuje sie tym porównaniem urażony, Opole to miasto w którym sie urodziłam i bardzo je lubię), którego wywieźli do Tokio ;) . Strasznie tu duuuużo wszystkiego i trochę się w tym gąszczu gubię :look3:

Rozumiemy... i poniewaz z Opolem nic wspolnego nie mam, to .... nie czuje sie urazona ;) :lol: !
A fotki .... bedziemy przeklejac z forum wielunieckiego - do nas !
Nie ma sprawy ! Byle byly .....:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: .

Nowe leki na stawy dla Nestorka zamowione i odbiore je we wtorek.
Wysle do Ciebie natychmiast.
Pan w hoteliku powiedzial mi dzisiaj, ze Nestorkowi dzisiaj troche oczko zaropialo. Przemyje je rumiankiem. Juz tak raz bylo i przeszlo zaraz.
No i Panstwo w hoteliku czekaja na nas w sobote.

Posted

Jak dla mnie to ta adopcja powinna zasługować na nazwę Adopcji Tygodnia lub nawet miesiąca.
Justynko, strasznie Ci dziękujemy za tak trafną decyzję :loveu: .

Nestorku Twoja Pancia jest super :laola:
Dziś:drink1: !!!

Posted

kochani - dla mnie to jest ADOPCJA ROKU!!!!!!!!!!!!!

:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Od rana jak na szpilkach w pracy siedziałam i jak dostałąm smsa od Zuzi to mało próbówek nie pobiłam ( w lab pracuję) i od razu zadzwoniłam!!!

Ryczeć mi się chce na samą cudowną myśl że Nestorek będzie czuł się bezpiecznie - nie widząc, nie słysząc, aleczuj`ac pieszczotę kochanej, znajomej dłoni!!!!!

tylko proszę mi go przytulać duużoooooooooo!!!

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

To jest jeden z najlepszych dni ostatnio a co chwilę mi jakoś tak głos drży...
:placz: :loveu: :placz: :loveu: :placz: :loveu::placz: :loveu: :placz: :loveu: :placz: :loveu: