LittleMy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Czarodziejka']Ja już popijam :razz: LittleMy - podpis masz karygodnie dłuuugi, zaraz ci go usuną! no niedlugo bedzie krotszy bo Nestorka juz tam nie bedzie :) eh zaraz go skroce, tak najchetniej wszystke pieski bym tam umiescila :( Quote
Justynak Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Seaside napisał(a):To tekst Justyny z tego drugiego wątku :) Więc ją trzeba pytać o pozwolenie ;) Ale jest świetny i jak się zgodzi to też podkradnę :evil_lol: Ależ proszę bardzo! Tylko żeby nie było, Funia naprawdę ma zawsze w swojej torebce-adresówce liścik i rzeczone 2 zł. ;) Quote
Jola_K Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 irma napisał(a):Justyna - ja Cię znam i cieszę się, że pies ma szansę być Twoim psem:lol: no prosze, jak irma daje referncje to to musi byc najlepszy domek dla naszego Nestora! ja jednak wina nie otwarlam, zajelam sie bazarkami, przed chwila skonczylam... :roll: wino otworze jak Nestorek do was wyruszy :) ps jak wyglada adresówka, do ktorej 2zl sie miesci? "jakoś" takiej jeszcze nie widziałam :oops: Quote
Aggie Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 a ja dopiero tu trafiłam po raz kolejny , chociaż relacje czytalam regularnie :oops: i welasnym oczom nie wierzę!!!! Szkoda ze mnie nie było wczesniej jak Boga kocham piłabym i wczorja i dzisiaj :evil_lol: Justyna - co prawda moej psy mają metalowe blaszki z telefonem i imieniem ale po przeczytaniu tekstu twojej Funi poważnie się zastanawiam nad zmianą opcji i dołożeniem rzeczonego tekstu!:lol: :lol: kciuki to mało powiedziane - ja już do weekendu nie popuszczę ! Bardzo Was wszystkich pozdrawiam i jestem naprawde szczęśliwa. Załuje ze tylko raz pomogłam i coś tam wpłaciłam dla Nestorka ale to byl akurat taki czas niedobry (za dużo psów :shake: ). eeeeee co tu dużo gadać - sklonuj się Justynka!!!! WIELOKROTNIE!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Justynak Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Adresówka Funi (i sama Funia) wygląda tak: Jest to taka mini skórzana torebka, zapinana na rzepa, w której idealnie mieści się i liścik, i pieniążek ;). Takie ustrojstwo ma jednak swoje wady, po wyjęciu liściku (a zdarzały się naszemu zwierzu, podczas rozlicznych gigantów i takie sytuacje gdy, w niewyjaśnionych okolicznościach, traciła i liścik, i dwuzłotówkę :sad:) staje się kompletnie bezużyteczna. Dlatego uważam, że wszelakie grawerowane adresówki są jednak praktyczniejsze. Quote
Aggie Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 aaaach - ledwo mi czasu starcza na cokolwiek a watek psa co jeżdził komunikacją przeczytałam cały!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: podstepne kobiety- takie wątki mi podsuwać! mało nie peklam ze smiechu a i żal sie we mnie narodził ze ja tak nigdy o swoich trzech potworach nie pisałam! a jaka swada opowieści - dla mnie bomba!! Quote
Aggie Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 hmm popatrzyłam, poczytalam.. jak chwilkę czasu znajde to chyba sie pojawie na Zwierzyncu ze swoimi opowiesciami...:diabloti: jaka tam super atmosfera .. AŻ MIŁO czytać żeby nie było.. na dogo tez fajnie..:oops: Quote
LittleMy Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 jest rano, mam nadzieje, ze nowi przyszli wlasciciele obudzili sie jeszcze bardziej zdeterminowani zeby Nestorka zabrac :cool3: Quote
zuziaM Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Justynak']Adresówka Funi (i sama Funia) wygląda tak: Alez slodki siersciuszek :loveu: .... a te skrzyzowane lapiny ... po prostu modelka :loveu: :loveu: :loveu: No to popatrzcie na to :lol: ... Kasiula lapek nie skrzyzuje .... z wiadomych i ... widocznych wzgledow .... ale tez pozuje pieknie Ale do glowy mi nie przyszlo, zeby cos tak swietnego w niej umiescic :roll: :lol: ! Nie mowiac juz o tym, ze nie wiedzialam, ze ona taka pojemna ....:lol: SUPER ! ! ! :multi: Justynko, bylabys wspaniala opiekunka dla Nestorka. Nie smialam marzyc nawet, ze moglby trafic w takie rece :placz: ..... Wiec jesli po ochlonieciu i przespaniu sie z watpliwosciami ( to bardzo wspaniale i rozsadne ... a nie dzialanie pod wplywem chwili i emocji ) nadal podtrzymujesz chec adopcji Nestorka..... nie pozostaje mi powiedziec ..... do zobaczenia w sobote ! :lol: Quote
Justynak Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Decyzja została ostatecznie podjęta!!! Jutro jedziemy po Nestorka!!! :multi: Quote
LittleMy Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: hurrrrraaaa wreszcie sie malutki doczekal !! ale bedzie mu dobrze, jejku... super :loveu::loveu: Quote
zuziaM Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Justynak']Decyzja została ostatecznie podjęta!!! Jutro jedziemy po Nestorka!!! :multi: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Narazie widzisz moje wirtualne lzy..... jutro zobaczysz moje zapuchniete oczy i czerwona buraczkawa buziunie :placz: ..... ze wzruszenia trudno sie powstrzymac ! Po prostu nie mozna ! A Ty , Justynko - JESTES ANIOLEM :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ! ! ! Quote
gamoń Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Justynko w swoim i Nestorka imieniu bardzo Ci dziękuję.:lol: Jestes super!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jola_K Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 i ja dziekuje :) ogromnie, ogromnie sie ciesze :multi::multi: Nestroku dostałes gwiazdkę z nieba! Quote
magda z. Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Czarodziejka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Seaside pewnie jeszcze odsypia tę jedną lampkę wina, co to ją wczoraj wydoiła za domek Nestorka ;) Fotki będą???? Z nowego domku??? Quote
zuziaM Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Czarodziejka napisał(a):Seaside pewnie jeszcze odsypia tę jedną lampkę wina, co to ją wczoraj wydoiła za domek Nestorka ;) Nieeee ! Seaside nie ma dostepu do netu teraz w pracy, ale juz mi nabuuuczala :placz: w sluchawke , ze .... szczesliwa, bardzo szczesliwa i bardzo, bardzo szczesliwa .... i ze w ogole, to jest okropnie szczesliwa :placz: ! ! ! A Justyna jest najkochansza w swiecie :loveu: ! Quote
Jola_K Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Seaside chyba teraz w ciagu dnia dostepu do netu nie ma (zmiana pracy, o ile sie nie myle). Wiec tylko z domu zaglada wieczorami. Ale mysle ze i tak jest na biezaco, nie mogła "usiedziec" czekajac na wiadomosc, jaka justynak decyzje podjela i od rana kontaktowala sie z zuziaM :) jejku, ja nadal ciesze sie jak dziacko... :multi: :multi: :multi: Quote
Jola_K Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 zuziaM, no to sie zdublowałyśmy :) :) :) potwierdziłas moje przypuszczenia, ze JAgoda juz wszystko od ciebie wyciagneła ;) wiedziałam :) Quote
Justynak Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Czarodziejka']Fotki będą???? Z nowego domku??? No ba! Ma się rozumieć, że będą! Tutaj też postaram się kilka wstawić, ale podejżewam, że większość "niusów" z nowego życia Nestorka będzie jednak na wieluniowym forum zwierzowym http://www.wielun.fora.pl/ :oops:, bo prawdę mówiąc na dogo czuję się trochę jak mieszkaniec Opola (mam nadzieję, że nikt nie poczuje sie tym porównaniem urażony, Opole to miasto w którym sie urodziłam i bardzo je lubię), którego wywieźli do Tokio ;) . Strasznie tu duuuużo wszystkiego i trochę się w tym gąszczu gubię :look3: Quote
Jola_K Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 nie przejmuj sie, jesli tylko wiadomosci będą w necie na pewno je odnajdziemy :diabloti: Quote
wiesia75 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Bardzo sie ciesze W koncu i tobie sie udalo :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: A to sa moje lzy, ale lzy szczescia Quote
zuziaM Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Justynak']No ba! Ma się rozumieć, że będą! Tutaj też postaram się kilka wstawić, ale podejżewam, że większość "niusów" z nowego życia Nestorka będzie jednak na wieluniowym forum zwierzowym http://www.wielun.fora.pl/ :oops:, bo prawdę mówiąc na dogo czuję się trochę jak mieszkaniec Opola (mam nadzieję, że nikt nie poczuje sie tym porównaniem urażony, Opole to miasto w którym sie urodziłam i bardzo je lubię), którego wywieźli do Tokio ;) . Strasznie tu duuuużo wszystkiego i trochę się w tym gąszczu gubię :look3: Rozumiemy... i poniewaz z Opolem nic wspolnego nie mam, to .... nie czuje sie urazona ;) :lol: ! A fotki .... bedziemy przeklejac z forum wielunieckiego - do nas ! Nie ma sprawy ! Byle byly .....:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: . Nowe leki na stawy dla Nestorka zamowione i odbiore je we wtorek. Wysle do Ciebie natychmiast. Pan w hoteliku powiedzial mi dzisiaj, ze Nestorkowi dzisiaj troche oczko zaropialo. Przemyje je rumiankiem. Juz tak raz bylo i przeszlo zaraz. No i Panstwo w hoteliku czekaja na nas w sobote. Quote
Reno2001 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Jak dla mnie to ta adopcja powinna zasługować na nazwę Adopcji Tygodnia lub nawet miesiąca. Justynko, strasznie Ci dziękujemy za tak trafną decyzję :loveu: . Nestorku Twoja Pancia jest super :laola: Dziś:drink1: !!! Quote
Seaside Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 kochani - dla mnie to jest ADOPCJA ROKU!!!!!!!!!!!!! :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Od rana jak na szpilkach w pracy siedziałam i jak dostałąm smsa od Zuzi to mało próbówek nie pobiłam ( w lab pracuję) i od razu zadzwoniłam!!! Ryczeć mi się chce na samą cudowną myśl że Nestorek będzie czuł się bezpiecznie - nie widząc, nie słysząc, aleczuj`ac pieszczotę kochanej, znajomej dłoni!!!!! tylko proszę mi go przytulać duużoooooooooo!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To jest jeden z najlepszych dni ostatnio a co chwilę mi jakoś tak głos drży... :placz: :loveu: :placz: :loveu: :placz: :loveu::placz: :loveu: :placz: :loveu: :placz: :loveu: Quote
Recommended Posts