magda z. Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Potrzebujący kochanej dłoni, która przytuli, pogłaska i sprawi, że będzie chciało się jeszcze żyć................ Quote
Justynak Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Myślałam i wymyśliłam a nawet przekonałam (co nie było szczególnie trudne ;)) Głos Rozsądku, tj. Mojego Konkubenta Własnego!!! Jesteśmy poważnie zainteresowani adopcją Naestora/Stasia!!! W związku z powyższym baaardzo poproszę o kontakt 691-391-691, próbowałam sie już dodzwonić na tel. podany na początku topiku, ale niestety nikt nie odbiera :-( Justyna Kopeć. P.s. Wiem, że nikt mnie tu nie zna, bo jestem jedynie obserwatorem tego forum, ale jeżeli ktoś chciał by mnie "sprawdzić" ;), to zapraszam na forum Wieluńskiego Schroniska , gdzie figuruję, pod tajemniczym i nic nie mówiącym pseudo "Justyna" ;) Co nieco o mnie można przeczytać tu: http://www.wielun.fora.pl/to-moze-ja-sie-przedstawie-t525.html a również i tu: http://www.wielun.fora.pl/funia-czyli-o-psie-ktory-jezdzi-komunikaja-miejska-t526.html Quote
LittleMy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 o ranyyyyy suuuper !! jej, dawno nic tak optymistycznego nie przeczytalam. no dalej, niech ktos zadzwoni szybko !! Quote
Justynak Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Tak! Bardzo poproszę! Albo niech choć odbierze telefon... Ten zwierzak nie ma już za dużo czasu, więc gdybyśmy okazali się "dobrym domem" (a o tym właśnie chciała bym porozmawiać) to szkoda go marnować... Mieszkamy we Wrocławiu, więc prawdopodobnie mogli byśmy pojechać po niego już w sobotę. Bardzo proszę o kontakt! tel. 691-391-691 Quote
Seaside Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: o Boże!!!!!!!!!!!!!! A mnie w domu nie było żeby Justynko do ciebie zadzwonic!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: zaraz spróbuję!!!!!!!!!!!! O matko ty jedyna - napiję się dziś do nieprzytomności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
LittleMy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 dzwon i zanim sie upijesz to napisz jeszcze tu :lol: Quote
Justynak Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No to już jestem po przemiłej rozmowie :loveu:. Jeszcze tylko czekają mnie ostatnie uzgodnienia z moim TZ (który mam nadzieję nie zmieni zdania ;)), dla pewności, jeszcze jedna przespana noc z tym pomysłem i mam nadzieję, że w weekend Nestor już będzie z nami... Trzymajcie za to kciuki! :modla: Quote
LittleMy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: trzymamy ! ale suuper, no normalnie od razu lepiej :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Qrcze jakie ja tu dobre wieści widzę :loveu: :multi: To trzymam mocno kciukiasy, żeby TZ nie zmienił zdania :razz: :evil_lol: i żeby Nestorek w sobotę mógł wreszcie być w swoim domku... :kciuki: Quote
Seaside Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 LittleMy napisał(a):dzwon i zanim sie upijesz to napisz jeszcze tu :lol: Nie zdążyłąm :p jak chwyciłam za telefon zadzwoniła do mnie Zuzia że już jest po rozmowie z Justynką :loveu: :loveu: :loveu: I że rozmowa była przemiła :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Justynko - trzymamy kciuki ale z takim optymizmem że heeeej!!!!! Dobra - to ja otwieram wińsko!!!! Na razie tak delikatnie.... :cool3: Quote
Czarodziejka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ja chyba ze szczęścia zaraz sobie także naleję ;) Lampka wina za zdrówko Nestorka :) Justynko - dziękujemy! Zobaczysz, ile szczęścia da ci to maleństwo :loveu: :placz: :loveu: Quote
Seaside Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Ja wam dobrze radzę - poczytajcie sobie o Funi i jej "dwunożnych" w watkach które Justyna podała wyżej - tarzam się ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Seaside Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Muszę zrobić offa ;) to tekst adresówki Funi (suni Justynki) "Wabię się Funia. Jestem bardzo łagodna i przyjacielska. Mieszkam (i tu dokładny adres), telefon do moich państwa (i tu WSZYSTKIE możliwe telefony). Bardzo proszę do nich zadzwonić, bo prawdopodobnie się zgubiłam. Będę bardzo wdzięczna i moi państwo również. Funia p.s. Jestem zaszczepiona i zaczipowana (i tu nr czipu) p.p.s. Mam przy sobie 2zł na telefon." Ostatni PS jest bomba :lol: Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Seaside świetny tekst :lol: a ten drugi Ps jest na prawdę bombowy :evil_lol: Jak w końcu przekonam rodziców na kolejnego psiaka to sprawie mu/jej adresówkę z Twoim tekstem :evil_lol: Mogę go sobie "pożyczyć"??!! :razz: :oops: Quote
Jola_K Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 klawo jak cholera :multi: to i ja otwieram wino :razz: super, super, superasnie! Nestus czekal i sie doczekal! Justynak, spijcie dobrze i obudzcie sie z ta sama decyzja! (wracam do imageshacka :roll: ) Quote
Seaside Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Justynak'] Wiem, że nikt mnie tu nie zna, bo jestem jedynie obserwatorem tego forum, ale jeżeli ktoś chciał by mnie "sprawdzić" ;), to zapraszam na forum Wieluńskiego Schroniska , gdzie figuruję, pod tajemniczym i nic nie mówiącym pseudo "Justyna" ;) Co nieco o mnie można przeczytać tu: http://www.wielun.fora.pl/to-moze-ja-sie-przedstawie-t525.html a również i tu: http://www.wielun.fora.pl/funia-czyli-o-psie-ktory-jezdzi-komunikaja-miejska-t526.html To tekst Justyny z tego drugiego wątku :) Więc ją trzeba pytać o pozwolenie ;) Ale jest świetny i jak się zgodzi to też podkradnę :evil_lol: Quote
Jola_K Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wszystkie przyjaciolki Nestusia placza dzis ze szczescia nad lampka wina... :placz: :p rany , nie moge sie nacieszyc :multi: Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Oki, dzięki Seaside za wiadomość :lol: to w takim razie JUSTYNKO czy w przyszłości będe mogła podrkaść Twój teks na adresówkę?! :razz: Quote
Czarodziejka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ja już popijam :razz: LittleMy - podpis masz karygodnie dłuuugi, zaraz ci go usuną! Quote
irma Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Justynak']Myślałam i wymyśliłam a nawet przekonałam (co nie było szczególnie trudne ;)) Głos Rozsądku, tj. Mojego Konkubenta Własnego!!! Jesteśmy poważnie zainteresowani adopcją Naestora/Stasia!!! W związku z powyższym baaardzo poproszę o kontakt 691-391-691, próbowałam sie już dodzwonić na tel. podany na początku topiku, ale niestety nikt nie odbiera :-( Justyna Kopeć. P.s. Wiem, że nikt mnie tu nie zna, bo jestem jedynie obserwatorem tego forum, ale jeżeli ktoś chciał by mnie "sprawdzić" ;), to zapraszam na forum Wieluńskiego Schroniska , gdzie figuruję, pod tajemniczym i nic nie mówiącym pseudo "Justyna" ;) Co nieco o mnie można przeczytać tu: http://www.wielun.fora.pl/to-moze-ja-sie-przedstawie-t525.html a również i tu: http://www.wielun.fora.pl/funia-czyli-o-psie-ktory-jezdzi-komunikaja-miejska-t526.html Justyna - ja Cię znam i cieszę się, że pies ma szansę być Twoim psem:lol: Quote
Recommended Posts