Seaside Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Dzień dobry Malutki :( Cholera jak mi brakuje tego neta w pracy :angryy: Quote
ewatonieja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Nestor mam nadzieję,że juz niedługo podzieli los 15 letniego Kacpra z Łodzi,który znalazł wspaniały dom Quote
zuziaM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Nie mialam nawet chwilki, zeby do Nestorka zajrzec.....:-( , kiedy odbieralam z hotelu Lusie .... spieszylam sie bardzo do Wroclawia.... Quote
LittleMy Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 mam pytanie, jakie miasto najlpiej wpisywac w ogloszeniach odnosnie Nestorka? Quote
Seaside Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 przebywa w Lwówku Śląskim - 20 km od jeleniej Góry :) Quote
LittleMy Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 no wlasnie, bo pisalam ten Lwowek Slaski, ale moze lepiej bede podawac Jelenia, to moze jakos ludzi bardziej zmobilizuje .. eh... :( Quote
magda z. Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ja też co tydzień do wrocławia jeżdzę, więc mogłabym go zabrać-panowie z busa nie robią problemów, bo ludzi z psiakami już widziałam, a w sumie niewiele ponad godzinę się jedzie, chyba by się nie zmęczył zbytnio. A to już w świadomości ludzi bliżej niż jelenia prawie przy samej granicy. Quote
Jowita Poznań Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kochany psiuniek pilnie potrzebuje domku! Och Nestorku, kanapa by Ci sie przydała. Quote
LittleMy Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 bidulek :-( a jak on z ludzmi zyje? ufny jest, lubi kontakt ? Quote
Seaside Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 LittleMy napisał(a):bidulek :-( a jak on z ludzmi zyje? ufny jest, lubi kontakt ? Z tą ufnością jest kiepsko chyba, tzn bardziej strach. W hoteliku jest za dużo zwierząt żeby właściciele mogli dopieszczać każdego. A jemu trzebaby było poświecić najwięcej uwagi ze względu na ten wzrok i słuch... Jak tu się nie bać jak nie widzisz nie słyszysz.... Tylko w swoim domku, przy maximum miłości, po tym jak już poczuje się bezpieczny będzie można mówić o ufności :( Quote
magda z. Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Taki psiaczek nie zajmuje dużo miejsca, większośc czasu przesypia............ Quote
Recommended Posts