Seaside Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Jak mnie wkurzają te znikające posty :angryy: Nestorku w górę :( Quote
LittleMy Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 112 osob juz go na allegro zobaczylo i dalej nic :( Quote
LittleMy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 do gory Nestorku, na sama gore! a co u niego, jak znosi te lekarstwa? a jak on zyje z innymi pieskami w ogole? Quote
magda z. Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Brykaj mały na górę! A z allegro to tak jest, suńka od vilasowej ma za każdym razem ok 800 wejść i nic z tego nie wychodzi, teraz 3 raz już ją wystawiłam. Jak mi się uda to w najbliższym czasie odwiedzę psiaki i foty nowe porobię:) Quote
Seaside Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Nestorek do zwierzaków ok - ma z nimi niewielki kontakt bo nie widzi i by go potratowały. Troszkę ich w hoteliku jest. Energiczne są bo spragnione człowieka, wiec dla Nestorka to niezbyt dobrze on potrzebuje spokoju :( :( Quote
LittleMy Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 jutro sie konczy allegro, wiec je wznowie, gdzie jeszcze go umiescic? Quote
Jola_K Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 dzieki za allegro ogloszenia trzeba umieszczac gdze tylko to mozliwe im wiecej osob zobaczy ogloszenie, tym wieksza szansa na dom Quote
ewatonieja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Nestor prosi o miłośc i dom na swoje ostatnie lata!!! Quote
toyota Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ewatonieja napisał(a):Nestor prosi o miłośc i dom na swoje ostatnie lata!!! Wypatrzyłam tego pieska na allegro.Zakochałam się w nim , ale nie mogę go wziąć :-( , bo mam już psa-w dodatku nietowarzyskiego podhalana. Ale bardzo chciałabym mu jakoś pomóc. Czy starcza funduszy na jego leczenie i utrzymanie , o ile się orientuję to przebywa on w hotelu ? Jesli potrzebny byłby transport do nowego domku to mogłabym pomóc. Quote
LittleMy Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 fajnie, ze chcialabys pomoc :) a moze popytaj wsrod znajomych, pokaz im zdjecia .. moze ktos bedzie mogl ? Quote
BosiaB_86 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 W górę Nestorku HOOOOOP!! :laola: Gdzie ten twój domek sie zapodział?! :-( Quote
Seaside Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 LittleMy napisał(a):Nestorek wznowiony. a jakies plakaty gdzies ma? Plakaty były rozwieszane w Bolesłąwcu i w Jeleniej Górze. Chyba trzeba wznowić, bo takie rzeczy mają to do siebie że szybko znikają :/ Quote
Seaside Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 toyota napisał(a):Wypatrzyłam tego pieska na allegro.Zakochałam się w nim , ale nie mogę go wziąć :-( , bo mam już psa-w dodatku nietowarzyskiego podhalana. Ale bardzo chciałabym mu jakoś pomóc. Czy starcza funduszy na jego leczenie i utrzymanie , o ile się orientuję to przebywa on w hotelu ? Jesli potrzebny byłby transport do nowego domku to mogłabym pomóc. Toyota wielkie dzięki za chęć pomocy :loveu: Najważniejsze to pomóc nam rozgłaszać Nestorka wszędzie gdzie się da :( Quote
LittleMy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 up up, jejku biedny on tam tak czeka ciagle... chociaz i tak dobrze, ze jest w hoteliku a nie schronisku... ma tam staly kontakt z czlowiekiem? Quote
Recommended Posts