wobie Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :-( nikt nie chce wiekowego pieska?! Nestus nie poddawaj się!!! Quote
Seaside Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 moje ty kochane stworzonko :( I dalej taki sam :( Może chociaż pomoc finansowa, bo leki się kończą :oops: Quote
magda z. Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja w ciągu najbliższych dni z maskotkami ruszę-wystawię je na leki dla niego. Wkleję link jak już to skonstruuję i wystawię:) Quote
Zuzaneczka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wyslemy 100 zl jak tylko przyjdzie stypendium na dniach mam nadzieje:) Quote
Seaside Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Zuzaneczka napisał(a):wyslemy 100 zl jak tylko przyjdzie stypendium na dniach mam nadzieje:) Dziękujemy kochani :) Quote
Ula_czarnuszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Spacerujemy na pierwszą stronę, na dobranoc:p Quote
magda z. Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No to spacerujemy. Właśnie czytałam o aukcjach na allegro na wątku psiaka, którego ma Seaside w podpisie-ale to chyba nas nie dotyczy? Bo numer konta podaję właściciela konta allegro, a potem to do ZuziM wysyłam i w poście 20 było rozliczenie. Chyba wiarygodność jest? Bo nie wiem jakby to inaczej zrobić? Quote
Seaside Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Myślę, że AFN uzurpuje sobie prawo doi aukcji psów które swoje skarpety mają założone.... nie wiem... czytam to cały dzien dzis i wk.... mnie to coraz bardziej:mad: na rzazie mysle ze z naszymi aukcjami wszystko jest ok :p acha, rozmawiałam z Zuzią - nestuś bez zmian........ :( Quote
Jola_K Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Nestorku, na dobranoc pokaz sie wszystkim :( Quote
Zuzaneczka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 chcielismy jutro wyslac 100 zl, prosze wiec o nr konta na ktore mozna robic przelewy na Nestorka, czy na AFN czy jakies prywarne? prosze o mozliwie szybka odp :) Quote
zuziaM Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Nie widzialam wczoraj Nestorka, ale pan powiedzial, ze jest ok. Nie jest gorzej, wiec nie mozemy sie spodziewac, ze nagle nasz staruszek odmlodnieje, wiec nalezy sie cieszyc, ze ma spokoj i nie dolega mu nic wiecej poza tym, o czym juz wiemy. Kupie nowe leki i przesle do hoteliku w przyszlym tygodniu. Bede leki kupowala u swojego doktora, bo tak z nas skory nie zedrze, jak ten ze Lwowka..... Quote
Zuzaneczka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 wlasnie dzis wplacilismy 100 zl na konto ZuziM poszlo prez poczte wiec pewnie dojdzie w okolicach poczatku przyszlego tygodnia, mamy nadzieje ze pieniazki cos pomoga :) Quote
Tootiki Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Nestorku, szukaj swojego domku kochanego, taki Ty biedny, biedny... :-( Quote
Recommended Posts