Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że zawsze dają ogłoszenia w gazetach o psach, tylko trzeba poszukać nazw.Może ktoś pomoże...

Mam wystawiać jeszcze rzeczy dla niego?

nie wiem jaka jest jego sytuacja finansowa

Posted

Zobacz w 19 poście, jesteśmy na małym plusie :( ZuziaM założyła za jego leki, a już wkrótce trzeba będzie kupować kolejne dawki :(

Każdy bazarek jest baaaardzo mile widziany :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wracaj na górę a ciotka tak Cię zawiesiła, że jak z koszykami będą do kościoła szli to się na wszystkich patrzysz-słup został po wyborach, nie ma naklejki, że wieszać nie można, a dziś służby porządkowe i tak nie działają i nie zerwą:)

Posted

[quote name='Seaside']Do hoteliku we Lwówku Śląskim Straż Miejska dostarczyłą takie oto biedactwo :placz: :placz: :placz:
najwieksze nieszczescie, jakie od jakiegos czasu znalazło sięw hoteliku ... Staruszek - bardzo powoli sie porusza, ma chore ( wlasciwie - uszkodzone ) oczko.....:-( . Nie wiem, czy widzi ( jesli - tak, to slabiutko ). A jego przednim lapkom zrobilam osobne zdjecie, bo sa jakies dziwne - znieksztalcone - takie X....:shake:

Jest prześliczny :( - postury basseta.

Błągamy o pomoc w znalezieniu domku.
On musiał naprawdę dużo przejść :placz: :placz: :placz:

Tel. 695 555 221

Aktualizacja - piesek po badaniach - 15 lat, chore serduszko, nie widzi, słabo słyszy wet nie daje mu już wiele życia :(
Błagamy - czy on nie zasługuje na pieszczotę dłoni i poczucie bezpieczeństwa na ostatnie miesiące?? Czy musi siedzieć sam w strachu, nie wiedząc kto do niego podchodzi??? :placz: :placz: :placz:

Straszne biedactwo z niego ...

Błągamy o tymczas, ta bidka potrzebuje wygrzać doooopkę na poduchach
:placz: :placz: :placz: :placz:

BĄDŹ WIDOCZNY !

Posted

Ja tu ciastami się obżeram, mój pies rozwalony na kanapie, a Ty tam taki samotny, biedniutki i bardzo chory!! :placz: Eeech, nie tak powinno być..... :shake: