BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nestorku biedny :-( gdzie ten twój domek?? :placz: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Melduję się w wątku Nestora. Banerek w podpisie już umieściłam;) Niestety w kwestii domku nic mi do głowy nie przychodzi :shake: Natomiast mogę pomagać w utrzymywaniu tematu wysoko i skarbonkę też mogę troche zasilić:razz: Quote
Seaside Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Ula_czarnuszka napisał(a):Melduję się w wątku Nestora. Banerek w podpisie już umieściłam;) Niestety w kwestii domku nic mi do głowy nie przychodzi :shake: Natomiast mogę pomagać w utrzymywaniu tematu wysoko i skarbonkę też mogę troche zasilić:razz: O Marinko, jak dobrze że z nami jesteś - jakoś tak lepiej się człowiekowi na sercu robi - tyle energii wniosłaś na wątku Hooki'ego. Nie wspominając o Sawie :loveu: :loveu: :loveu: Nestorku mój ty kochany biedaku :(- kiedy nadejdzie Twój dzień?.... :( Quote
Ula_czarnuszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Seaside napisał(a):O Marinko, jak dobrze że z nami jesteś - jakoś tak lepiej się człowiekowi na sercu robi - tyle energii wniosłaś na wątku Hooki'ego. Nie wspominając o Sawie :loveu: :loveu: :loveu: Nestorku mój ty kochany biedaku :(- kiedy nadejdzie Twój dzień?.... :( Jeśli tylko będę mogła pomóc:oops: Qurcze, punkt zaczepienia potrzebny, a potem już akcję się rozkręci:evil_lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witamy porannie i spacerujemy na pierwsza stronę.. Quote
Jowita Poznań Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 kochany starowinku kiedy bedziesz w swoim domku Quote
MagYa^^ Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witaj Psisko! Spacerkiem zapraszam na gore, stamtad najlepiej Cie widac. Quote
Jowita Poznań Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 zalożyłam dla Nestorka aukcje http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56212 Quote
Seaside Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Jowita Poznań napisał(a):zalożyłam dla Nestorka aukcje http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56212 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
karcia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 jejus jaka bida ;( chociaz kto moze neich pojdzie i z nim posiedzi z godzinke i potuli mocno ;( Quote
Tootiki Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja bym bardzo chciała go przytulić, ale jestem tak daleko od niego... :placz: Quote
BosiaB_86 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 karcia napisał(a):jejus jaka bida ;( chociaz kto moze neich pojdzie i z nim posiedzi z godzinke i potuli mocno ;( pomysł popieram :razz: i bardzo żałuje, że sama nie mogę tego zrobić bo jest tak daleko :( Quote
Recommended Posts