MagYa^^ Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 AGGIE ja u siebie mialam rowniez staruszka i 5 sztuk mlodzierzy i szczerze przyznam, ze balam sie o mojego seniora.. ale mlodzierz go respekowala. Z takimi wiekowymi psami nie ma w ogole problemow. Wystarczy cieple poslanko od czasu do czasu wyjsc na bardzo krociutki spacerek i odrobina jedzonka. Moje malutkie kochanie tylko spalo.. Jak mi go brakuje :-(.. Quote
oktawia6 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 niech spokojnie dożyje w swoim nowym domu:placz: Quote
deisunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 hopaj biedna psino na pierwsza niech Cie wypatrzą.... Quote
Tootiki Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Boże, co za zrezygnowany, dojmujący smutek w jego schorowanych oczkach... Maluszku, kochany psiulku, znajdź prędko domek!!! :placz: Czy ktoś pokocha tego bezbronnego psiego staruszka??????? :-( Quote
Zuzaneczka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 po rozmowie z mama widze, ze nie ma wiekszych czas aby pomogla mi gdy bede musiala wyjechac, dlatego niestety musze podtrzymac decyzje, ale pomoc fiannasowa jak najbardziej aktualna Quote
Czarodziejka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Maleństwo staruteńkie i bezbronne..... Quote
Jola_K Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kiedy nadejdzie pora, gdy ktos pokocha Nestora? :( Quote
zuziaM Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Magda, nie dzwonil do mnie jednak nikt z Allegro ( od aukcji losi ) w sprawie Nestorka.....:shake: . Mimo, ze ma teraz spokoj i opieke, to .... nie jest dom..... to tylko hotelik z kilkoma innymi psiakami.... i brakiem czasu tymczasowych opiekunow.... Nestorkowi potrzeba wiecej czulosci, ciepla i milosci .....:-( Quote
zuziaM Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Aggie napisał(a):.. ktoś musiałby być w domu cały czas.. a to niemożliwe....:-( :-( :-( ile jeszcze jesteście na minusie? No wlasnie ..... tak , jak u mnie.....:-( . Zebym chociaz ogrodzenie miala.... Na minusie - 220 zl ( chyba ? ) - rozliczenie Nestorka jest w poscie 20. Quote
Jola_K Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 mam do sprzedania meska, nowa, markowa wode toaletowa Laura Biagiotti "Aqua di Roma" 75ml, oryginalne ze strefy bezclowej, w pudelku ale bez folli (to dar mojego tz'ta dla naszych psiakow :)) sprzedamy je na bazarku lub na allegro, powinny troszke wspomoc Quote
MagYa^^ Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 zuziaM napisał(a):No wlasnie ..... tak , jak u mnie.....:-( . Zebym chociaz ogrodzenie miala.... Na minusie - 220 zl ( chyba ? ) - rozliczenie Nestorka jest w poscie 20. ZuziuM powinno wplynac moja 50,- wiec chociaz o tyle sie zmniejszyl.. :( Wypadly mi troszke niespodziewane koszty na psiaczka, pewien mezczyzna pozucil pod wlasnym domem i sie wyprowadzil.. (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55541 - spojrzcie prosze, moze bedziecie mialy pomysl jak pomoc.) Inaczej wplacilabym jeszcze jakis grosz.. Ale oby do 1-szego.. napewno wpomoge jeszcze. Nestorku tak bardzo chcialabym CIE psiaczku przytulic i powiedziec, ze wszystko bedzie dobrze.. Quote
zuziaM Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 MagYa^^ napisał(a):ZuziuM powinno wplynac moja 50,- wiec chociaz o tyle sie zmniejszyl.. :( .. Wplynely ! Wielkie dzieki ! :loveu: Teraz jestesmy - 160 zl na minusie. Quote
Tootiki Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Domku kochany, gdzie jesteś?????????????????? :-( Quote
Recommended Posts