wiesia75 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Tutaj nikt Cie nie znajdzie. hopsamy do gory Quote
wobie Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Pomóżmy mu w tym bólu osamotnieniu. Hopaj na pierwszą stronkę hop Quote
jusstyna85 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 z bazarku mam na razie 43 zł, będzie więcej troche...przydają się chociaż pieniążki? Quote
MagYa^^ Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Czy malutek ma skarpete na AF? Napiszcie prosze jakie ponosicie koszty jesli o Nestorka chodzi. Quote
BasiaD Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Do góry słoneczko, pokazuj się ciotkom, niech inensywnie Ci wyszukają domek! Quote
MagYa^^ Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 kochani chcialabym zasilic konto Nestorka, podpowiedzcie, czy wplacac na to samo konto na ktore wplacalo sie dla Lunki? :oops: Quote
Seaside Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 MagYa^^ napisał(a):kochani chcialabym zasilic konto Nestorka, podpowiedzcie, czy wplacac na to samo konto na ktore wplacalo sie dla Lunki? :oops: Dokłądnie tak :) - dziękujemy ci ślicznie, miesięcznie trochę to będzie wynosiło :-( Quote
MagYa^^ Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 nie dziekowac! ;) (skromny przelew poszedl) ja mam slabosc do takich dziadeczkow, do niedawna mialam jeszcze mojego 17nastolatka.. wygladal podobnie, oczka tez mial chore :( i takie schodzone lapki.. Takie psy naprawde nie wymagaja zbyt wiele. Pieniąse nie zalatwiaja nic.. najpotrzebniejszy jest czlowiek i cieple serdunio. Quote
diabelkowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 podnosze zeby dobryc zlowiek mogl znalesc kochanego Quote
deisunia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dopóki nie trafiłam na dogo nie miałam pojęcia jak smutny jest los psich staruszków:placz: :placz: :placz: sama mam prawie pietnastoletnia psinę, więc los takich psiaków jest mi szczególnie bliski. w tej chwili niestety nie mogę pomoć:-(, więc chociaz podniosę i juz wstawiam banerek w swój podpis hopaj psino na pierwszą Quote
Czarodziejka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Śliczny staruszek tak bardzo czeka.... Quote
diabelkowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 poodnosze niech ktos zobaczy ta sliczna mordke!! Quote
MagYa^^ Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dziadek w gore w goreee.... wiem, ze nie masz sily! Ale jesli chcesz domek to wszyscy musza Cie widziec!!! Quote
gamoń Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Moze ten tekst na allegro trafi do ludzi o wielkim sercu.:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: JA CZEKAM NA CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem stareńki jestem ślepawy jestem maleńki i troszkę przygłuchawy:shake: W zamian za spokojną starość mych wykrzywionych reumatyzmem łapek (na pewno Ci nie zwieję) Posiwiałej mordki (dodam, ze szalenie pociesznej) bezzębnego pyszczka (napewno nie poobgryzam Ci butów) nie mogę zaoferować Ci nic!!!!!!!!!!!!!!! co miałoby jakąkolwiek wartość!!! Tylko mą miłość,miłość I świadomość że pozwolisz mi kiedyś odejść z godnością!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja odwdzięczę się miłością bez granic. od teraz i na wieki,wieków NESTEOR Życzę ci Nestorku -ANIOŁA Quote
MagYa^^ Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 gamoń :-( jakie to prawdziwe... NESTORKU.. kto da Ci psinko ostoje na ostatnie lata? Quote
Aggie Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 och cholera, ja nie miałabym obiekcji zeby go wziąc na te ostatnie miesiące ale moje mlode psy nie dałyby mu żyć.. ktoś musiałby być w domu cały czas.. a to niemożliwe....:-( :-( :-( ile jeszcze jesteście na minusie? Quote
Recommended Posts