Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jola_K napisał(a):
czyli nasz Stas/Nestorek juz w srode zostanie wytulony przez zuzieM :D

Wyglaskalam go w piatek i zrobilam zdjecia.

Stan psiaka jest bardzo zly .....:-( ... nie ma sily w ogole chodzic.... spadl nawet z tego podesciku , na ktorym stoi budka.
W ciagu dnia jest na dworze....

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):

łysieje, ledwo się rusza - bardzo pilnie potrzebny jest włąśnie dom tymczasowy :(
W hoteliku jest kilkanaście psów.Włąściciele opróczdachu nad głową i sysematycznego żarcia nie roią zbyt wiele chyba :(

Dokladnie ..... na nim sie roi od pchel ! ! !
Kazalam natychmiast kupic srodek i mu zakropic ! On jest slabiutki, ledwo chodzi, a co dopiero sie podrapac ! ! !

Posted

Seaside napisał(a):
maleństwo w góre :( Gdzie ratunku szukać ?? :(

Matko ! Tutaj nikt juz oprocz nas nie zaglada !:shake:
To najbiedniejszy psiak , jakiego do tej pory mialam okazje ogladac....:placz:

Posted

Seaside napisał(a):
potrzebny banerek :( taki najlepiej jak Sawci, bo dwa mi się wtedy zmieszczą !!
Kto pomoże nam go zrobić??

constancja, *luthien*, rotek, lupe... (chyba dobrze pamietam..)
i inni, chyba w dziale "inne" jest watek grafomaniakow

Posted

Dzieki propozycji pomocy finansowej jednej z dogomaniaczek - psiak bedzie zawieziony w sobote do lekarza.
Postaram sie dowiedziec, ktory z lekarzy moze mu zrobic przeswietlenie i kompleksowe badania.

POTRZEBNE DALSZE FUNDUSZE NA LECZENIE NESTORKA....
PROSIMY O POMOC ! ! ! ! ! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Dziewczyny, ktore zagladaja do naszego rozliczenia wiedza, ze nasza kasa swieci w tej chwili pustkami :shake: .
A w sobote bede musiala dac pare zlotych ( ile zabraknie ) za transport Lunki do domu, wiec tez za wiele nie bede mogla dolozyc do Nedtorka :shake: .

PROSIMY - POMOZCIE ! ! !

Piesio jest poki co odpchlony.
Postaram sie poprosic o porzadny czysty pledzik do jego budki ( wiem, ze Halinka, jak odbierala Plastusia, zostawila kilka zupelnie nowych ).
Kupie tez specjalnie dla niego jakas karme dla seniorow..... mysle, ze taka powinien juz od dawna jesc....

Posted

Przyszlo 100 zl na badania Nestorka .
Dziekujemy :loveu: !

P.S. nie notowalam tej kwoty w rozliczeniu, bo to wylacznie na Nestora pojdzie..... a obawiam sie , ze sporo jeszcze bedzie trzeba dolozyc ...:shake: .

Posted

Gosia (to do ZuziM czyli prywatnie mojej kuzynki odnalezionej na dogo :razz: ) - ja pomoge sfinansowac leczenie Nestorka, podaj mi gdzie wplacac..

ps - mały off - kochana widzialam twojego priv, nie zdazyłam odpisac - odpisze jutro i zadzwonie na pewno!!! wiedziałam podswiadomie, ze nie tylko ja w rodzinie jestem okreslana mianem świrnietej na punkcie zwierzat...:diabloti: