zuziaM Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jola_K napisał(a):czyli nasz Stas/Nestorek juz w srode zostanie wytulony przez zuzieM :D Wyglaskalam go w piatek i zrobilam zdjecia. Stan psiaka jest bardzo zly .....:-( ... nie ma sily w ogole chodzic.... spadl nawet z tego podesciku , na ktorym stoi budka. W ciagu dnia jest na dworze.... Quote
zuziaM Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Seaside napisał(a): łysieje, ledwo się rusza - bardzo pilnie potrzebny jest włąśnie dom tymczasowy :( W hoteliku jest kilkanaście psów.Włąściciele opróczdachu nad głową i sysematycznego żarcia nie roią zbyt wiele chyba :( Dokladnie ..... na nim sie roi od pchel ! ! ! Kazalam natychmiast kupic srodek i mu zakropic ! On jest slabiutki, ledwo chodzi, a co dopiero sie podrapac ! ! ! Quote
Seaside Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Boże b- jaka bidka z niego!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Pilnie- pilnie domek potrzebny!!!!!!!!!!!!!!! :placz: Quote
Jola_K Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ale on malutki :( :( :( podnosze, tymczasik dla Nestorka potrzebny! pilne! :placz: :placz: Quote
Seaside Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 maleństwo w góre :( Gdzie ratunku szukać ?? :( Quote
zuziaM Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Seaside napisał(a):maleństwo w góre :( Gdzie ratunku szukać ?? :( Matko ! Tutaj nikt juz oprocz nas nie zaglada !:shake: To najbiedniejszy psiak , jakiego do tej pory mialam okazje ogladac....:placz: Quote
Seaside Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 potrzebny banerek :( taki najlepiej jak Sawci, bo dwa mi się wtedy zmieszczą !! Kto pomoże nam go zrobić?? Quote
zuziaM Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Seaside napisał(a):potrzebny banerek :( taki najlepiej jak Sawci, bo dwa mi się wtedy zmieszczą !! Kto pomoże nam go zrobić?? Ja sobie takie cos zrobilam i pod kazdym swoim postem bede po prostu wklejala, jako taki dodatkowy bannerek ( ale nie w podpisie ). POMOCY ! ! ! ! ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4049312#post4049312 Quote
Jola_K Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Seaside napisał(a):potrzebny banerek :( taki najlepiej jak Sawci, bo dwa mi się wtedy zmieszczą !! Kto pomoże nam go zrobić?? constancja, *luthien*, rotek, lupe... (chyba dobrze pamietam..) i inni, chyba w dziale "inne" jest watek grafomaniakow Quote
diabelkowa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jaaa bede zagladac! co trzeba zrobic temu slodziakowi ?? kurde on tak przypomina mojego logana ubarwienie dlugosc siersc .... moze jakas zrzutka? Quote
Seaside Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 dom potrzebny :( Zrzutka to tylko na hotelik ewentualnie, ale dom bardzo pilnie potrzebny I jeśli mogłąbyś pomóc z allegro :oops: Quote
Seaside Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Mamy banerek od Justysi i Grzesia :loveu: dziękujemy ślicznie :loveu: :loveu: Quote
Jowita Poznań Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Biedny maluszek, dopiero teraz go zauwazylam Biegnij na pierwsza strone kochanie. Zeby sie domek dla niego znalazl :( Quote
zuziaM Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dzieki propozycji pomocy finansowej jednej z dogomaniaczek - psiak bedzie zawieziony w sobote do lekarza. Postaram sie dowiedziec, ktory z lekarzy moze mu zrobic przeswietlenie i kompleksowe badania. POTRZEBNE DALSZE FUNDUSZE NA LECZENIE NESTORKA.... PROSIMY O POMOC ! ! ! ! ! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Dziewczyny, ktore zagladaja do naszego rozliczenia wiedza, ze nasza kasa swieci w tej chwili pustkami :shake: . A w sobote bede musiala dac pare zlotych ( ile zabraknie ) za transport Lunki do domu, wiec tez za wiele nie bede mogla dolozyc do Nedtorka :shake: . PROSIMY - POMOZCIE ! ! ! Piesio jest poki co odpchlony. Postaram sie poprosic o porzadny czysty pledzik do jego budki ( wiem, ze Halinka, jak odbierala Plastusia, zostawila kilka zupelnie nowych ). Kupie tez specjalnie dla niego jakas karme dla seniorow..... mysle, ze taka powinien juz od dawna jesc.... Quote
Seaside Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Dzięki kochana :) Z moich bazarków zaczyna troszkę kasy spływać :) Quote
zuziaM Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Przyszlo 100 zl na badania Nestorka . Dziekujemy :loveu: ! P.S. nie notowalam tej kwoty w rozliczeniu, bo to wylacznie na Nestora pojdzie..... a obawiam sie , ze sporo jeszcze bedzie trzeba dolozyc ...:shake: . Quote
Jola_K Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 widze, ze jest juz banerek, zaraz postaram sie go dodac do swojego podpisu w gore Nestorku! Quote
Jowita Poznań Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ja sobie tez wrzuce banerek z Nestorkiem Quote
Aggie Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Gosia (to do ZuziM czyli prywatnie mojej kuzynki odnalezionej na dogo :razz: ) - ja pomoge sfinansowac leczenie Nestorka, podaj mi gdzie wplacac.. ps - mały off - kochana widzialam twojego priv, nie zdazyłam odpisac - odpisze jutro i zadzwonie na pewno!!! wiedziałam podswiadomie, ze nie tylko ja w rodzinie jestem okreslana mianem świrnietej na punkcie zwierzat...:diabloti: Quote
Seaside Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Ale fajnie :loveu: Kolejny klan rodzinny :loveu: A ja mam Jowitkę - Poznań :loveu: Aggie - dziękujemy :) Quote
Recommended Posts