Seaside Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Dla mnie bomba :loveu: Ciekawe jak się dogadaa z właścicielami hoteliku.... Oni traktują go jak swojego.... Quote
Agata_Emi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 to musi być dom idealny, bo wyprawa przez całą Polskę nie może skończyć się porażką Quote
Seaside Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Też tak myślę, i tak pewnie koszty będą :/ Quote
Jola_K Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Agata_Emi napisał(a):to musi być dom idealny, bo wyprawa przez całą Polskę nie może skończyć się porażką dom musi byc idealny, no i Lucky tez musi spelnic kilka warunkow - byc lagodnym dla dzieci - zaakceptowac innego duzego psa - nie uciekac napiszecie jaki jest wynik rozmow? Quote
Agata_Emi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 jak tylko będę coś wiedziała, to dam znać Quote
zuziaM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Agata_Emi napisał(a):jak tylko będę coś wiedziała, to dam znać Alez wielka szkoda, ze wczesniej sie wszystkiego nie udalo ustalic.... przeciez Lunka jechala w sobote z tego hoteliku do Warszawy..... Quote
Agata_Emi Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 narazie cisza, napiszę dzisiaj do zainteresowanej Pani i zapytam co z Luckym Quote
zuziaM Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Agata_Emi napisał(a):narazie cisza, napiszę dzisiaj do zainteresowanej Pani i zapytam co z Luckym Wczoraj zadzwonil do mnie Pan z olsztyna. Podalam telefon do opiekunow do Lwowka, ale nic nie wiem. Quote
Agata_Emi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dostałam dzisiaj maila od tej Pani zainteresowanej Luckym Pani Agato, aby miała Pani orientację odnośnie moich poczynań dot. adopcji pragnę poinformować że na razie niestety jestem zmuszona powstrzymać się od dalszych działań. Nie dzwoniłam do hoteliku żeby nie robić na wyrost nadziei, gdyż moje stanowisko w kwestii adpcji się nie zmieniło, ale muszę zmienić stanowisko męża na ten temat. Ze względu na fakt, iż już wcześniej mieliśmy zaplanowane że kupujemy szczeniaka berneńczyka i w okolicach Wielkanocy będzie on do odbioru ( w najbliższą niedzielę jesteśmy wstępnie umówieni z hodowcą aby go wybrać i zarezerwować), mąż twierdzi, że trzy psy to stanowczo za duży ambaras, a mi ledwo udało się go ugadać aby zgodził się na jednego nowego. Aczkolwiek miom zdaniem jak najbardziej mamy warunki dla 3 psów i udałoby się to pogodzić (duży dom i ogród), a jedynie należałoby zabezpieczyć okres kwarantanny, bo szczniaczek będzie tylko po jednym szczepieniu kiedy do nas przyjdzie. Tak więc na razie usiłuję przekonać mężą do trzeciego psa. Chyba że nie uda nam się wybrać berneńczyka w niedzielę, wówczas będzie prościej. Pozdrawiam Alina Quote
Seaside Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Ciekawe czy dzwonili do właścicieli hoteliku.......:roll: Quote
Agata_Emi Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Seaside napisał(a):Ciekawe czy dzwonili do właścicieli hoteliku.......:roll: nie dzwonili w ogóle: Agata_Emi napisał(a):Nie dzwoniłam do hoteliku żeby nie robić na wyrost nadziei Quote
iwop Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 czy jest ktos co wie co z biednym goldenem? ma juz dom..? Quote
Seaside Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Iwop - Lucky jest cały czas u właścicieli naszego hoteliku dla zwierząt. Znaleźli go zanim na dobre rozpoczeli działąlność. Jest ich pupilem ale ze względu na ilość zwierzaków nie mogą go zatrzymać... Niw wywalą go, szukają mu najlepszego domu z najlepszych :) Quote
Seaside Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Zapomniałyśmy trochę o Tobie przystojniaku :( Quote
zuziaM Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Seaside napisał(a):Zapomniałyśmy trochę o Tobie przystojniaku :( Wiesz, ja to juz bym reki sobie nie dala obciac za to, ze on u nich zostanie do konca..... Po tym, co chcieli zrobic z Trusia :shake: ....... Quote
Sielska Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Taki piesek na łańcuchu? Udało Wam się ustalić coś odnośnie wieku i charakteru pieska? Bo nic nie znalazłam, chyba,że ja ślepa jestem. Pozdarwiam Quote
zuziaM Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Sielska napisał(a):Taki piesek na łańcuchu? Udało Wam się ustalić coś odnośnie wieku i charakteru pieska? Bo nic nie znalazłam, chyba,że ja ślepa jestem. Pozdarwiam Piesio jest lagodny .... to znaczy nie jest agresywny w stosunku do ludzi. Widzialam osobiscie, jak szczekal na innego psiaka, ktory akurat przechodzl obok, ale to wynik uwiazania przy budzie. Normalnie, luzem puszczony z pewnoscia nie jest agresywny do innych psow. Tymbardziej, ze stale sa wokol nowe psy ( to hotelik przeciez ). Taki psiak nie powinien byc na uwiezi ! To psiak domowy, ale oni go w zyciu do domu nie wezma ! ! ! Marnuje sie psina ..... Jesli chodzi o wiek, to u nich jest jakies trzy lata, a byl znaleziony jako mlody, wiec moze miec jakies ok. 4 lata. Quote
Agata_Emi Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Odezwała się dzisiaj do mnie Pani Kasia, która jest zainteresowana adopcją Goldenika. W przyszłym tygodniu Pani Kasia jedzie do hoteliku i ma nadzieję wrócić do domu z piesem Pani Kasia czeka chwilowo na wpuszczenie jej na forum Szansy gdzie mam nadzieję, będzie pisać na bieżąco co się dzieje w tej sprawie. http://www.pomocgoldenom.fora.pl/post8303.html#8303 Quote
Recommended Posts