Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mialam telefon od pani z Czestochowy.
Pani powaznie zainteresowana Luckym.
Moze dojechac np. do Wroclawia, wiec podalam telefon do p. Ani ( ona czasem jezdzi do Wroclawia, moze sie jakos umowia ).
K C I U K I P O T R Z E B N E ! ! !

Posted

trzymam kciuki ... gdyby był potrzebny transport, to na Śląsku mamy sporo Goldeniarzy więc na pewno dałoby się coś zorganizować w tej kwestii.
Słuchajcie, a czy jest możliwość wykastrowania psiaka przed adopcją ?

Posted

Agata z nieba nam spadłaś - potrzebny nam na niedzielę transport maluteńkiej suńki z górnego śląska do Krakowa - jakieś 150 km. Czy ktoś mógłby nam pomoć??????/ :(
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44752&page=6
Proszę jeśli tak to zadzwoń do Zuzi 695 555 221.
Zuzia nie ma do poniedziałku netu i jeśłi możecie pomóc, jeśli jest jakaś maleńka chociaż szansa na to, to błagam zadzwoń do niej :((

Posted

Goldi w gore!

ps
udalo sie wczoraj znalezc transport dla terierki :)
mam kontakt z osoba ktora zaoferowala pomoc w transporcie suni, w tym momencie pieseczek powinien byc juz u niej na Slasku, jak beda jakies wiesci od niej, napiszemy w watku terierek

Posted

A ja przy okazji zapytam, czy pani sie kontaktowala z p. Ania .... i na czym stanelo.
Ostatnio spore zainteresowanie psiakami .... sunia od VV, Plastkiem, Kubusiem, Tosia.... ze wylecialo mi z glowy i zapomnialam zapytac o niego.

Posted

odezwała sie do mnie Pani zainteresowana Luckym. Miała dużo pytań więc podałam jej numer telefonu z pierwszego wątku, będzie dzwoniła.

To wiadomość od Pani Aliny:
[SIZE=2]Witam,
chciałam zapytać o pieska Lucky z hoteliku w Lwówku Śląskim
Mam duży dom i dużą działkę, a więc odpowiednie warunki aby go adoptować, ale mam też dużego psa (bardzo tolerancyjny) i dwójkę dzieci - dosyć małych (5 i 7 lat), ale wielkich rozrabiaków.Czy w takim otoczeniu mógłby Lucy zaistnieć (czy lubi dzieci i czy się ich nie będzie bał). No i najważniejsza kwestia na koniec - mieszkam w Białymstoku, a więc przez całą Polskę po przekątnej od Lwówka. Natomiast najdalej aby go
ewentualnie odebrać jestem w stanie dotrzeć do Warszawy, czy byłoby to możliwe? I na koniec w jakim wieku jest piesek i czy nie ma skłonności do uciekania (płot na razie mamy na słowo honoru).