zuziaM Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Mialam telefon od pani z Czestochowy. Pani powaznie zainteresowana Luckym. Moze dojechac np. do Wroclawia, wiec podalam telefon do p. Ani ( ona czasem jezdzi do Wroclawia, moze sie jakos umowia ). K C I U K I P O T R Z E B N E ! ! ! Quote
Seaside Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Trzymamy moooooooocnoooooooooo!!!!!!!! O Boże to mnie nastraja do doawania ogłoszeń :) Quote
Agata_Emi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 trzymam kciuki ... gdyby był potrzebny transport, to na Śląsku mamy sporo Goldeniarzy więc na pewno dałoby się coś zorganizować w tej kwestii. Słuchajcie, a czy jest możliwość wykastrowania psiaka przed adopcją ? Quote
Seaside Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Agata z nieba nam spadłaś - potrzebny nam na niedzielę transport maluteńkiej suńki z górnego śląska do Krakowa - jakieś 150 km. Czy ktoś mógłby nam pomoć??????/ :( http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44752&page=6 Proszę jeśli tak to zadzwoń do Zuzi 695 555 221. Zuzia nie ma do poniedziałku netu i jeśłi możecie pomóc, jeśli jest jakaś maleńka chociaż szansa na to, to błagam zadzwoń do niej :(( Quote
Agata_Emi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zaraz zapodam temat ludziom z Południa. Podam numer do Zuzi - jak ktoś będzie mógł pomóc, to się do niej odezwie. Quote
Seaside Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 dzięki :loveu: Zuzuia cały czas działa :) Quote
Jola_K Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Goldi w gore! ps udalo sie wczoraj znalezc transport dla terierki :) mam kontakt z osoba ktora zaoferowala pomoc w transporcie suni, w tym momencie pieseczek powinien byc juz u niej na Slasku, jak beda jakies wiesci od niej, napiszemy w watku terierek Quote
zuziaM Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A ja przy okazji zapytam, czy pani sie kontaktowala z p. Ania .... i na czym stanelo. Ostatnio spore zainteresowanie psiakami .... sunia od VV, Plastkiem, Kubusiem, Tosia.... ze wylecialo mi z glowy i zapomnialam zapytac o niego. Quote
Seaside Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 ciekawe co u psiaczka, czy odezwała się ta Pani...... Quote
Seaside Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Zuziu nie wiesz czy są jakieś wiesci od tej pani co się interesowałą naszym przystojniakiem?? Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 to on jeszzce tam siedzi??? Adopcja jakaś przecież sie kroiła... Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 to on jeszzce tam siedzi??? Adopcja jakaś przecież sie kroiła... Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Zuziu, nie mówiła baba czy oddali go już?? Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 no... do nowego domu... bo przecież był odzew. Pani Ania powiedziała, że oddadzą go do najlepszego..... Quote
Agata_Emi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 odezwała sie do mnie Pani zainteresowana Luckym. Miała dużo pytań więc podałam jej numer telefonu z pierwszego wątku, będzie dzwoniła. To wiadomość od Pani Aliny: [SIZE=2]Witam, chciałam zapytać o pieska Lucky z hoteliku w Lwówku Śląskim Mam duży dom i dużą działkę, a więc odpowiednie warunki aby go adoptować, ale mam też dużego psa (bardzo tolerancyjny) i dwójkę dzieci - dosyć małych (5 i 7 lat), ale wielkich rozrabiaków.Czy w takim otoczeniu mógłby Lucy zaistnieć (czy lubi dzieci i czy się ich nie będzie bał). No i najważniejsza kwestia na koniec - mieszkam w Białymstoku, a więc przez całą Polskę po przekątnej od Lwówka. Natomiast najdalej aby go ewentualnie odebrać jestem w stanie dotrzeć do Warszawy, czy byłoby to możliwe? I na koniec w jakim wieku jest piesek i czy nie ma skłonności do uciekania (płot na razie mamy na słowo honoru). Quote
Recommended Posts