Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten piesek został znaleziony jakiś czas temu przez włąścicieli hoteliku, w którym trzymamy nasze bidki.

Znaleźli go w lesie z prawie już poderżniętym gardłem :angryy: :angryy: :angryy:
Wisiał na drucie kolczastym :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Nie mamy zdjęć z tego okresu - może i dobrze :(
Właściciele hoteliku cudownie się nim zajeli (zresztą tak jak wszystkimi bidami) Dużo przeszedł, niesamowicie cierpiał :(
Długo nie mógł wydobyć z siebie głosu, teraz już szczeka nawet :)
wygląda teraz tak

Niestety musi być przy budzie niezależnie od woli naszych Państwa - w hoteliku jest przepsienie, i są straszne bidy które muszą zajmować cieplejsze kojce, a on już lepiej się czuje i ma futerko... :( Dochodzą nowe, bo Straż Miejska dostarcza im znajdki. Każde wolne miejsce jest na wagę złota. Jest bardzo przytulaśny i szuka kontaktu z człowiekiem

Państwo bardzo go pokochali i powiedzieli, że oddadzą tylko w najlepsze ręce na świecie!!!!!!!!!!
Proasimy o pomoc w szukamiu domku!!!!!!!
Tego najlepszego.!!!!!

Tel 0695 555 221

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prześlij mi zdjęcie na maila (bo jakoś nie widzę- zresztą będzie mi łatwiej) to wstawię go na labradory;) Przydałyby się też dokładniejsze informacje typu: ile latek, jaki do psów, kotów, dzieci (jeśli jest możliwość sprawdzić), czy musi mieć dużo ruchu, czy wystarczy kilka zwykłych spacerów, co je (tzn. co dostaje w hoteliku) itp. itd.

Posted

Jutro zadzwonię do hoteliku 0 dziś za późno i pogadam z Panią Anią o Goldim, kurcze spytam też jak go zazwali :)
Na pewno to bardzo przytulaśny psiak i baaaaaaaardzo spragniony kontaktu z człowiekiemm :)
Dziewczyny dzięki wielkie za pomoc - on strasznie się do niego przywiązali, ale ze względu na działalność jaką prowadzą (hotelik) nie mogą sobie pozwolić na sentymenty :(

a ty masz wpitol:mad:
Wiesz, że pomogę i nie piszesz ba! dzwonić mogłaś!!!

Aga a tobie kobieto mało problemów? Tymczas zalatwiłaś widzę dla swojej znajdki :multi: TZ szczęśliwy już ?? ;)

Posted

bardzo chcieli go zatrzymać, bardzo, ale Aga oni mają teraz takie zapsienie i takie bidy nowe ze szok. Dwoimy się i troimy i tylko ostatnio Omarowi - wyżłowi udało nam się znaleźć dom.
A od straży miejskiej napływają ciągle nowe
Pani Ania powiedziała, że to wszystko kosztem jego się dzieje :(
Sama widzisz, przy budce ostatnio musi stać. Jego doleczyli, a są takie bidulki że muszą być w środku
Więc stwierdzili że zamiast krzywdzić psa w ten sposób znajdą mu najlepszy dom na świecie.
On się strasznie pieszczot domaga i zasługuje na domek w którym będzie miziany na kanapce od rana do wieczora.....

Posted

Koperek napisał(a):
Prześlij mi zdjęcie na maila (bo jakoś nie widzę- zresztą będzie mi łatwiej) to wstawię go na labradory;) Przydałyby się też dokładniejsze informacje typu: ile latek, jaki do psów, kotów, dzieci (jeśli jest możliwość sprawdzić), czy musi mieć dużo ruchu, czy wystarczy kilka zwykłych spacerów, co je (tzn. co dostaje w hoteliku) itp. itd.

Koperek mam twojego maila w skrznce PW, a nie działa mi :( moj panel wogóle mi nie działa :placz:
Wstaw proszę tu maila jak możesz :)
O... albo na mapie dogo poszukam :D

Posted

agnieszka30 napisał(a):

Właśnie Jagoda...oni mi napominali, że owszem znaleźli go w takim stanie, ale mają go dla...siebie....nie rozumiem...

Dokladnie - byl ich.... dopoki sie nie pojawilysmy ... MY ... i nasze biedy schroniskowe .
Teraz panstwo juz nie maja zupelnie czasu na zajecie sie tym slodziakiem i ... stoi caly czas przy budce.
A wiadomo przeciez ogolnie, ze takie pieski ... nie nadaja sie zupelnie do tego :shake: .
Dziekujemy bardzo za ogloszenie naszego psiunka !

Posted

[quote name='Seaside']Koperek mam twojego maila w skrznce PW, a nie działa mi :( moj panel wogóle mi nie działa :placz:
Wstaw proszę tu maila jak możesz :)
O... albo na mapie dogo poszukam :D

Piesio juz ma ALLEGRO ! Dziekujemy, Tengusia :lol: !

Posted

[quote name='agnieszka30']uszy do góry dziewczyny, na pewno znajdzie domek

No to jeszcze jedno zdjatko .... wczoraj tak duzo bylo nowych tematow do rozwijania, ze wstawilam tylko czesc zdjec.

I nie wiem, jak Wy, ale ja jestem strasznie smutna, jak widze .... takiego psiaczka ... na lancuchu :-( .