Seaside Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ten piesek został znaleziony jakiś czas temu przez włąścicieli hoteliku, w którym trzymamy nasze bidki. Znaleźli go w lesie z prawie już poderżniętym gardłem :angryy: :angryy: :angryy: Wisiał na drucie kolczastym :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie mamy zdjęć z tego okresu - może i dobrze :( Właściciele hoteliku cudownie się nim zajeli (zresztą tak jak wszystkimi bidami) Dużo przeszedł, niesamowicie cierpiał :( Długo nie mógł wydobyć z siebie głosu, teraz już szczeka nawet :) wygląda teraz tak Niestety musi być przy budzie niezależnie od woli naszych Państwa - w hoteliku jest przepsienie, i są straszne bidy które muszą zajmować cieplejsze kojce, a on już lepiej się czuje i ma futerko... :( Dochodzą nowe, bo Straż Miejska dostarcza im znajdki. Każde wolne miejsce jest na wagę złota. Jest bardzo przytulaśny i szuka kontaktu z człowiekiem Państwo bardzo go pokochali i powiedzieli, że oddadzą tylko w najlepsze ręce na świecie!!!!!!!!!! Proasimy o pomoc w szukamiu domku!!!!!!! Tego najlepszego.!!!!! Tel 0695 555 221 Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Czy może ktoś pomóc i allegro mu wystawić???? Albo na labradorach?? Bardzo prosimy!!!!!!!!!!!! Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 POMOOOOOOOOCYYYYYY!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 nikt nam nie pomoże?? :placz: :placz: Quote
Koperek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Prześlij mi zdjęcie na maila (bo jakoś nie widzę- zresztą będzie mi łatwiej) to wstawię go na labradory;) Przydałyby się też dokładniejsze informacje typu: ile latek, jaki do psów, kotów, dzieci (jeśli jest możliwość sprawdzić), czy musi mieć dużo ruchu, czy wystarczy kilka zwykłych spacerów, co je (tzn. co dostaje w hoteliku) itp. itd. Quote
Tengusia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ojczulek mnie zabije za te wszystkie aukcje wystawiane na jego konto :mad: ale co tam dam sobie rady wkoncu on wazy tylko 100kg a ja 46kg :evil_lol: A oto i aukcja goldenka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=166640114 I na pierwsza strone hoooooops :multi: Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 zaraz pewnie odezwie się Agata, ma wątek na szansie... W jakim wieku jest pies mniej więcej? Jaki jest stan jego zdrowia obecnie? piszcie, piszcie..... Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tzn piesek ma wątek, nie Agatka.... kochana Agatko, umieścisz ładnie zdjęcia??? Ja nie umiem:oops: Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Seaside napisał(a):nikt nam nie pomoże?? :placz: :placz: a ty masz wpitol:mad: Wiesz, że pomogę i nie piszesz ba! dzwonić mogłaś!!! Quote
Agata_Emi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 się robi, psiak ma już wątek na Szansie http://www.pomocgoldenom.fora.pl/posting.php?mode=reply&t=221 Czy wiecie w jakim wieku jest psiak? Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Jutro zadzwonię do hoteliku 0 dziś za późno i pogadam z Panią Anią o Goldim, kurcze spytam też jak go zazwali :) Na pewno to bardzo przytulaśny psiak i baaaaaaaardzo spragniony kontaktu z człowiekiemm :) Dziewczyny dzięki wielkie za pomoc - on strasznie się do niego przywiązali, ale ze względu na działalność jaką prowadzą (hotelik) nie mogą sobie pozwolić na sentymenty :( a ty masz wpitol:mad: Wiesz, że pomogę i nie piszesz ba! dzwonić mogłaś!!! Aga a tobie kobieto mało problemów? Tymczas zalatwiłaś widzę dla swojej znajdki :multi: TZ szczęśliwy już ?? ;) Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 mam go w nosie... Właśnie Jagoda...oni mi napominali, że owszem znaleźli go w takim stanie, ale mają go dla...siebie....nie rozumiem... Quote
Seaside Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 bardzo chcieli go zatrzymać, bardzo, ale Aga oni mają teraz takie zapsienie i takie bidy nowe ze szok. Dwoimy się i troimy i tylko ostatnio Omarowi - wyżłowi udało nam się znaleźć dom. A od straży miejskiej napływają ciągle nowe Pani Ania powiedziała, że to wszystko kosztem jego się dzieje :( Sama widzisz, przy budce ostatnio musi stać. Jego doleczyli, a są takie bidulki że muszą być w środku Więc stwierdzili że zamiast krzywdzić psa w ten sposób znajdą mu najlepszy dom na świecie. On się strasznie pieszczot domaga i zasługuje na domek w którym będzie miziany na kanapce od rana do wieczora..... Quote
Seaside Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Koperek napisał(a):Prześlij mi zdjęcie na maila (bo jakoś nie widzę- zresztą będzie mi łatwiej) to wstawię go na labradory;) Przydałyby się też dokładniejsze informacje typu: ile latek, jaki do psów, kotów, dzieci (jeśli jest możliwość sprawdzić), czy musi mieć dużo ruchu, czy wystarczy kilka zwykłych spacerów, co je (tzn. co dostaje w hoteliku) itp. itd. Koperek mam twojego maila w skrznce PW, a nie działa mi :( moj panel wogóle mi nie działa :placz: Wstaw proszę tu maila jak możesz :) O... albo na mapie dogo poszukam :D Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 oby się udało, taki pies nie powinien ani przy budzie stać....ani domku nie mieć:cool3: Quote
zuziaM Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 agnieszka30 napisał(a): Właśnie Jagoda...oni mi napominali, że owszem znaleźli go w takim stanie, ale mają go dla...siebie....nie rozumiem... Dokladnie - byl ich.... dopoki sie nie pojawilysmy ... MY ... i nasze biedy schroniskowe . Teraz panstwo juz nie maja zupelnie czasu na zajecie sie tym slodziakiem i ... stoi caly czas przy budce. A wiadomo przeciez ogolnie, ze takie pieski ... nie nadaja sie zupelnie do tego :shake: . Dziekujemy bardzo za ogloszenie naszego psiunka ! Quote
zuziaM Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Seaside']Koperek mam twojego maila w skrznce PW, a nie działa mi :( moj panel wogóle mi nie działa :placz: Wstaw proszę tu maila jak możesz :) O... albo na mapie dogo poszukam :D Piesio juz ma ALLEGRO ! Dziekujemy, Tengusia :lol: ! Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 uszy do góry dziewczyny, na pewno znajdzie domek Quote
zuziaM Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='agnieszka30']uszy do góry dziewczyny, na pewno znajdzie domek No to jeszcze jedno zdjatko .... wczoraj tak duzo bylo nowych tematow do rozwijania, ze wstawilam tylko czesc zdjec. I nie wiem, jak Wy, ale ja jestem strasznie smutna, jak widze .... takiego psiaczka ... na lancuchu :-( . Quote
Seaside Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 I w górę!!! Wścieknę się zaraz na to dogo.. czy tylko ja nie mam dostępu do swojego konta i wiadomości????????????/ Quote
Recommended Posts