Jump to content
Dogomania

Sarunia - W nowym kochajacym domku! Sara ma Ule i Władka a oni maja Sarę!

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też trzymam kciuki, żeby Sarcia znalazła nowy domek :)

Amikat, pisałaś coś o metodach Fennella. Czy znalazłabyś chwilkę, żeby mi o tym napisać na PW ? może pomogą moim suniom.........

Posted

Kochane Cioteczki !
Od wczoraj Sara jest ze swoimi nowymi CUDOWNYMI właścicielami.
W sobote rano była pierwsza wizyta, pierwsze spotkanie. WYpadło super - Sara taka zawsze nieufna Pana Władka po rękach lizała, Pania też, a potem bawieła sie jak dziecko po prostu!

Umówiliśmy sie na poniedziałek na "przekazanie" dziewczynki.
Przyjechalismy ok. 17:00 . Rodzinka juz cekała. Sara niepewna w nowej sytuacji - mysle ze doskonale czuła co sie kroi.....

Przekupiona światecznym pasztetem , kiełbaska zachowywała sie jak należy . Zaczęli niestety przychodzić niezapowiedzani goscie. To dla niej było trudne.... nowe miejsce i nagle nowi ludzie. Szczekałą jak przwdziwy kiler. Niestety uszczypneła córke Państwa dorołą już dziewczyne w pupę zębiskami. Ze strachu - bała się najwyraźniej nieznanej jej sytuacji.

Na goscia - rosłego blondyna też się postawiła.... Bałąm sie co bedzie. Państwo jednak są 100 % dobermaniarzami. Wszystko zostało wybaczone i zrozumiane. uwierzycie?
Sara ma swój fotel, swoje zabaweczki. Wszystko czekało na dziewczynke!!!
Tak zorganizowali swój czas zeby zawsze ktos był z nia w domu w pierwszym okresie!

Dzisiaj rano Włodek dzwoniła ,że Sara na jego zaproszenie wtarabaniła sie do łóżka i spała na jego ramieniu, cała nocke... Popiskuje pod drzwiami ale wiecie co??? Ja WIEM ze ona szybko ich bardziej pokoch niż nas - bo tam ma wyłącznosć na uczucia a jej tego najbardziej brakowało!

Kochani , ciepli ludzie są jej rodzina, a to jest warunek konieczny do tego zęby sie w pełni rozwineła, zeby była szczęśliwa!

Posted

ale przezycia macie jejku! amikat jak sie masz? pusto pewnie w domku ale bardzo dobra decyzja i napewno bedzie jej dobrze!
podziwiam Was! Ściskam mocniutko!
to teraz Taksi odżyje! :cool3:

Posted

Popłakałam - ale nie duzo.... To fajni ludzie - bedę miała stały kontakt z nimi. NIe terza oczywiscie. Sara jest TYLKO ich. Codziennie dzwonia i opowiadaja co zrobiła , jak spała, co robi.
Władek dzisiaj rano mi napisał "dziękuję za przywrócenie radości zycia". Sara go lize wszedzie gdzie tylko sie da, śpi z nim itp.
Tak sie cieszę. Kochają ją jak ja.