Neris Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 A moja Dofina wisi pół roku na Allegro i NIC!!!!!!!! A był ktoś z Dogo sprawdzić domek? Quote
Yona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Neris, Ciociu Droga, niektóre psy to chyba jakieś pechowe są :-( Ja niektóre sprzedaję "od ręki", a innym ciągle coś ulepszam w ogłoszeniach i też NIC!!!:shake: Quote
daga_27 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 no dziewczyny wczorajszy dzien zaliczam do bardzo szczesliwych a zarazem do bardzo smutnych. takie zaskoczenie, nagle rozstanie :-( no ale trzeba sie cieszyc, ze sie kochanej Czaruni sie udalo znalezc własna rodzine!:multi: wlascicieli ma naprawde odpowiedzialnych, konkretnych i kochajacych zwierzyniec :-) nawet informacja, ze Czarusia posikuje w domu nie zniechecila Panstwa do zabrania jej. w czasie podrozy byla bardzo niespokojna. nie wiedziala biedaczka co sie dzieje :-( w domu ladnie zasygnalizowala, ze chce wyjsc na dwor :-) koty ja troche atakowaly ale to sie na pewno szybko zmieni. ma w swoim domu, to co kocha najbardziej - Dzieci!:multi: czegoz mozna chciec wiecej:cool3: wszystkiego najlepszego dla Czaruni i jej nowej Rodziny!:loveu: tesknic bede na pewno. juz tesknilam jak wsiadla do samochodu:shake: Quote
dariaopole Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Boże nawet nie wiem co mam z tej radości zrobić, przez to że w domu nie mam neta dowiedziałam sie o tym dopiero dzisiaj a mogłam już pić od wczoraj !!!! Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Pieniążki za bazarek wpłacę Dadze za DT i szczepienia skoro państwo zrobią sterylkę ! Bardzo proszę cioteczki o przelewy !!! Przesyłki wysłane , czy wszyscy dostali ?? Quote
Iskra73 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Daria ,a ja sobie wczoraj drineczka wypilam :) i Ania tez wypila winko, tylko pilysmy przy komputerach , bo nie pasowalo sie spotkac. Ale jak sie spotkamy to hohoho...;) Tak, Czarusie u Dagi trzeba koniecznie rozliczyc. Daga prosimy o kwote za Czarusie:razz: , zeby zrobic przelew. Mam nadzieje, ze odczucia Dagi co do nowych Panstwa Czarusi sa dobre i ze jej tam bedzie naprawde wspaniale. Ten tydzien mozna na pewno u nas zaliczyc do udanych, Czarusia i Ludwiczek znalazly swoje domki . Cudownie. Quote
agusiazet Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dario, do mnie broszka dotarła - jest śliczna, dziękuję!!! Czarusiu, prawdziwa szczęściara z Ciebie, najpierw Ania i Iskra Cię wypatrzyły, potem Daga wzięła Cię do siebie, a teraz własny domek, Własne Państwo i dzieci do kochania!!! Cudowny uśmiech losu!!!! Quote
dariaopole Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Agusia : no to bardzo się cieszę !! Z bazarku będzie jak wszystkie pieniążki dotrą równo 100 zł, najwcześniej mogę skontrolować konto i wysłać pieniądze do Dagi w poniedziałek bo nie ma mojego męża a on ma dostęp do konta w dodatku w domu nie mam netu :mad: A ja się upije dzisiaj ze szczęścia że Czarusia w domu, ze złości na teściową i ze zmęczenia bo od 7 do 18 w pracy !! Quote
karusiap Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
daga_27 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 co do rozliczenia to zostalo jeszcze 50 zl DT i 50 zl szczepienie, czyli 100 zł ale dziwnie znowu w domu :-( co prawda mam wiecej miejsca dla siebie do spania w łozku, moge nawet nogi wyprostowac :-) i nikt mnie nie budzi nad ranem ;-) ale smutno, dziwnie, pusto :-( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 A masz jakies wiesci z nowego domu może? Czy byli z nia u weta odnośnie tego wycieku z pisi? Quote
daga_27 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 mialam wczoraj zadzwonic ale bylam zalatana. dzisiaj nie mam nastroju bo moja Lukrecja za TM :-( zadzwonie jutro. Quote
dariaopole Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Daga : co do rozliczenia to dobrze się składa bo z bazarku jest 105 zł, wszystkie wpłaty dotarły , Dziękuję :loveu: zaraz przeleję pieniążki !! Quote
daga_27 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Czarusia, a teraz Migotka ma sie znakomicie w nowej rodzinie. Nie ma ropomacicza, tylko cieczke :-) przez pierwsze 2 dni nie chciala jesc, pewnie tesknila i nie wiedziala co sie dzieje. teraz juz wszystko sie unormowalo. codziennie o 5 rano robi panstwu pobudke, metoda calusow i prosi o wyjscie na siusiu :-) ma swietny kontakt z dziecmi (od razu wiedzialam, ze tak bedzie:cool3: ). kotow nie goni, raczej koty czasmi przegonia ja hihhi na poczatku z rezerwa podchodzila do pana, ale juz sie cieszy na jego widok. panstwo czesto podrozuja i juz byli na zapoznaniu sie u rodziny. Migotka swietnie sie dogadywala z wyzlinka z rodziny. tylko troche jeszcze musi sie oswoic do jazdy samochodem. nie tyle do samej jazdy, co musi pojac, ze podroz nie oznacza zmian. musi wiedziec, ze jedzie z wlasna rodzina na wypad i z wypadu wroci z rodzina do domu. jeszcze tego do konca nie rozumie i troche ja to przytlacza. ale czas tutaj wszystko wyprostuje. wspaniala adopcja! oby takich wiecej:loveu: Quote
dariaopole Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 bardzo się cieszę że nasza Migotka tak trafiła, choć na pewno tęskni za Dagą :loveu: Quote
Iskra73 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Super:) Bardzo sie ciesze:):multi: :multi: :multi: Natomiast kotki to chyba beda musialy troszke uwazac:evil_lol: na Migotke, bosytuacja na pewno z czasem sie zmieni. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Wspaniale!!!!!!!:) Tak sie ciesze,że sie udało tak dobrze trafic naszej Czarusi-Migotce teraz:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Oto Dina-zapraszam na watek....ma w sobie czar Czarusi.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5533292#post5533292 Quote
Recommended Posts