Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris, Ciociu Droga, niektóre psy to chyba jakieś pechowe są :-(
Ja niektóre sprzedaję "od ręki", a innym ciągle coś ulepszam w ogłoszeniach i też NIC!!!:shake:

Posted

no dziewczyny wczorajszy dzien zaliczam do bardzo szczesliwych a zarazem do bardzo smutnych. takie zaskoczenie, nagle rozstanie :-( no ale trzeba sie cieszyc, ze sie kochanej Czaruni sie udalo znalezc własna rodzine!:multi: wlascicieli ma naprawde odpowiedzialnych, konkretnych i kochajacych zwierzyniec :-) nawet informacja, ze Czarusia posikuje w domu nie zniechecila Panstwa do zabrania jej.
w czasie podrozy byla bardzo niespokojna. nie wiedziala biedaczka co sie dzieje :-(
w domu ladnie zasygnalizowala, ze chce wyjsc na dwor :-) koty ja troche atakowaly ale to sie na pewno szybko zmieni. ma w swoim domu, to co kocha najbardziej - Dzieci!:multi:
czegoz mozna chciec wiecej:cool3:

wszystkiego najlepszego dla Czaruni i jej nowej Rodziny!:loveu:

tesknic bede na pewno. juz tesknilam jak wsiadla do samochodu:shake:

Posted

Boże nawet nie wiem co mam z tej radości zrobić, przez to że w domu nie mam neta dowiedziałam sie o tym dopiero dzisiaj a mogłam już pić od wczoraj !!!!

Bardzo się cieszę :multi::multi::multi:

Pieniążki za bazarek wpłacę Dadze za DT i szczepienia skoro państwo zrobią sterylkę !
Bardzo proszę cioteczki o przelewy !!! Przesyłki wysłane , czy wszyscy dostali ??

Posted

Daria ,a ja sobie wczoraj drineczka wypilam :) i Ania tez wypila winko, tylko pilysmy przy komputerach , bo nie pasowalo sie spotkac. Ale jak sie spotkamy to hohoho...;) Tak, Czarusie u Dagi trzeba koniecznie rozliczyc.
Daga prosimy o kwote za Czarusie:razz: , zeby zrobic przelew. Mam nadzieje, ze odczucia Dagi co do nowych Panstwa Czarusi sa dobre i ze jej tam bedzie naprawde wspaniale. Ten tydzien mozna na pewno u nas zaliczyc do udanych, Czarusia i Ludwiczek znalazly swoje domki . Cudownie.

Posted

Dario, do mnie broszka dotarła - jest śliczna, dziękuję!!!
Czarusiu, prawdziwa szczęściara z Ciebie, najpierw Ania i Iskra Cię wypatrzyły, potem Daga wzięła Cię do siebie, a teraz własny domek, Własne Państwo i dzieci do kochania!!! Cudowny uśmiech losu!!!!

Posted

Agusia : no to bardzo się cieszę !!

Z bazarku będzie jak wszystkie pieniążki dotrą równo 100 zł, najwcześniej mogę skontrolować konto i wysłać pieniądze do Dagi w poniedziałek bo nie ma mojego męża a on ma dostęp do konta w dodatku w domu nie mam netu :mad:

A ja się upije dzisiaj ze szczęścia że Czarusia w domu, ze złości na teściową i ze zmęczenia bo od 7 do 18 w pracy !!

Posted

co do rozliczenia to zostalo jeszcze 50 zl DT i 50 zl szczepienie, czyli 100 zł

ale dziwnie znowu w domu :-( co prawda mam wiecej miejsca dla siebie do spania w łozku, moge nawet nogi wyprostowac :-) i nikt mnie nie budzi nad ranem ;-) ale smutno, dziwnie, pusto :-(

Posted

Czarusia, a teraz Migotka ma sie znakomicie w nowej rodzinie. Nie ma ropomacicza, tylko cieczke :-) przez pierwsze 2 dni nie chciala jesc, pewnie tesknila i nie wiedziala co sie dzieje. teraz juz wszystko sie unormowalo. codziennie o 5 rano robi panstwu pobudke, metoda calusow i prosi o wyjscie na siusiu :-) ma swietny kontakt z dziecmi (od razu wiedzialam, ze tak bedzie:cool3: ). kotow nie goni, raczej koty czasmi przegonia ja hihhi na poczatku z rezerwa podchodzila do pana, ale juz sie cieszy na jego widok. panstwo czesto podrozuja i juz byli na zapoznaniu sie u rodziny. Migotka swietnie sie dogadywala z wyzlinka z rodziny. tylko troche jeszcze musi sie oswoic do jazdy samochodem. nie tyle do samej jazdy, co musi pojac, ze podroz nie oznacza zmian. musi wiedziec, ze jedzie z wlasna rodzina na wypad i z wypadu wroci z rodzina do domu. jeszcze tego do konca nie rozumie i troche ja to przytlacza. ale czas tutaj wszystko wyprostuje. wspaniala adopcja! oby takich wiecej:loveu:

Posted

Super:) Bardzo sie ciesze:):multi: :multi: :multi: Natomiast kotki to chyba beda musialy troszke uwazac:evil_lol: na Migotke, bosytuacja na pewno z czasem sie zmieni.