dariaopole Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Czarusia jest przesłodziutka !!! A jak ta Twoja Julka dba o psiuńki !!!! Oby Czarka znalazła równie wspaniały domek bo z pewnością na taki zasługuje !! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Szkoda,ze sie nie udało.... Jutro kończy sie bazarek na Czarke, więc kasa na sterylke powinna być....wieczorem jakos dojde z tym do ładu:) A Czarusia jest piekna!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Czy ktos mógłby zrobic ładne allegro dla Czarusi???? Daga w poniedziałek dam ci znac co z kasą i ile wyśle.... Quote
dariaopole Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Podnoszę Czarkę bo przecież domku cały czas dla niej szukamy !!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Oj szukamy, szukamy!!!!!! Pilnie domek poszukiwany.........(:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Włąśnie zostanie zrobione ładne allegro przez Yonę:)Dziewczyna ma reke a my szczescie do jej allegro...moze teraz tez sie uda:) A tak chyba sa ogłoszenia w trójmiescie......juz sama nie wiem. W kazdym razie mozna robic gdzie kto jest zalogowany na kazdym portalu ogłoszeniowym.... Quote
Yona Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ciocie Drogie, studiowałam ten wątek z przerwami od południa! Przeczytałam i to oto napisałam :) http://www.allegro.pl/item193741157_czarusia_o_powodach_usypiania_psow_szok_.html Jak coś się nie zgadza, to proszę mi tu zaraz, to zmienię...:roll: Quote
dariaopole Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Yona : jak zwykle zrobiłaś to rewelacyjnie :loveu: Dziękujemy cioci Yonie :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Yona!!!!!!!!!!! Wspaniale-jak to nikogo nie ruszy to nie wiem....... Bardzo ci dziekuje z całego serca !!!!!!!!:) Quote
Hala Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Rezcywiście pieknie napisane. :p Z takim allegro pies ma duże szanse. Czekamy na rezultaty. :cool3: Quote
Iskra73 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Yona - jestes po prostu cudowna. :loveu: :loveu: :loveu: Wszystko super . Nie zmieniamy:razz: Quote
daga_27 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 jesli ten kto zaadoptuje Czarusie bedzie wstawal o 5.30, to moze wyrzucic budzik:diabloti: Czarusia go zastapi:lol: 5.30 - wszyscy spia a Czarusia chodzi i piszczy, piszczy i chodzi. nikt sie nie rusza, zero reakcji. no to podchodzi zazwyczaj do mnie kladzie mi zimny klukon na twarzy i w minute jestm na nogach. wtedy Czarusia siada i czeka na komplementy. siedzi, patrzy mi w oczy i czeka az powiem jaka jest sliczna i madra itp wtedy siedzac merda ogonem jak szalona. no i pakuje sie na moje miejsce w lozku:mad: Quote
Yona Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ale o tym, że ona wcześniej od koguta wstaje, to pisać nie będę :evil_lol: Jak nic nie zmieniać, to NIC :evil_lol: Quote
dariaopole Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Hihih nie powiem bardzo wysublimowany rodzaj budzenia, mnie budzą moje wariatki o 6 lecz nie w tak delikatny sposób, one poprostu szaleja, wygłupiają się i biegają po schodach jak stado słoni !!! Czarusia to prawdziwa dama :loveu: Quote
daga_27 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ze wzgledu na to, ze Cyrana nie ma juz z nami :-( pieniadze z tymczasu bede przeznaczala na tego psa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50612 Quote
daga_27 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 i zapraszam na bazarek. miedzy innymi dla Czarusi tez: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64636 Quote
Recommended Posts