Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarusia biegala z panciem i dziecmi bo ja siedzialam wczoraj w pracy od rana do wieczora :-( a mialam taki szal, ze z Ania spokojnie 2 minut przez telefon nie moglam pogadac :-(
ale jak wrocilam do domu, to mialam istny komitet powitalny :-) normalnie gwiazdy kina moglyby mi takiego pozazdroscic:evil_lol:

w srode najpewniej przyjada panstwo zapoznac sie z Czarunia. bede sie modlic by sie w sobie zakochali:loveu: trzymajcie kciuki!

dzisiaj idziemy zrobic badania krwi. bedzie kuj kuj i mam nadzieje, ze dziewczynka dzielnie to zniesie.

Posted

Bardzo sie ciesze , ze Czarusia ma poznac swoich Panstwa. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i ze sie w niej zakochaja. Ona ma bbardzo duzo uroku w sobie. Bedzie na pewno kochanym psem .

Posted

wrocilam niedawno z pracy wiec ide lulu:shake:

Czarunia jutro Twoj wielki dzien! badz grzeczna i kochana, tak jak jestes na codzien. My Ciebie loviamy, to nowi panstwo tez sie zaloviaja:loveu: :evil_lol:

Posted

Kochane wybaczcie ale ja ostanio nie wyrabiam czasowo :-(

dzisiaj byc moze przyjada panstwo Czarunie zobaczyc. choc przyznam, ze maz pani, ktora sie tak Czarunia interesuje uwaza, ze Czarusia jest za duzym psem dla nich. dlatego bardzo licze, ze urok Czarusi zadziala:loveu: