aisaK Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Czarusia pewnie dzisiaj po zielonej trawce na słoneczku biega, prawda Daguś? Quote
daga_27 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Czarusia biegala z panciem i dziecmi bo ja siedzialam wczoraj w pracy od rana do wieczora :-( a mialam taki szal, ze z Ania spokojnie 2 minut przez telefon nie moglam pogadac :-( ale jak wrocilam do domu, to mialam istny komitet powitalny :-) normalnie gwiazdy kina moglyby mi takiego pozazdroscic:evil_lol: w srode najpewniej przyjada panstwo zapoznac sie z Czarunia. bede sie modlic by sie w sobie zakochali:loveu: trzymajcie kciuki! dzisiaj idziemy zrobic badania krwi. bedzie kuj kuj i mam nadzieje, ze dziewczynka dzielnie to zniesie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Czarusia badz dzielna u weta:) A ja trzymam kciuki z całych sił za zapoznanie !!!!!!! Oby sie udało:) Quote
dariaopole Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ja też trzymam kciuki ze wszystkich sił i myślę że nie ma innej opcji jak ta że państwo się w Czarusi po prostu zakochają !!! Quote
agusiazet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Na pewno się zakochają, przecież Czarka to pies do kochania!!! Quote
Iskra73 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Bardzo sie ciesze , ze Czarusia ma poznac swoich Panstwa. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i ze sie w niej zakochaja. Ona ma bbardzo duzo uroku w sobie. Bedzie na pewno kochanym psem . Quote
daga_27 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 wrocilam niedawno z pracy wiec ide lulu:shake: Czarunia jutro Twoj wielki dzien! badz grzeczna i kochana, tak jak jestes na codzien. My Ciebie loviamy, to nowi panstwo tez sie zaloviaja:loveu: :evil_lol: Quote
aisaK Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Oj, Daguś, czekam z niecierpliwością na dobre nowiny z Czarusiowego świata... Czarusia-czaruj!!! Quote
dariaopole Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 czekamy czekamy i doczekac sie nie mozemy :p Quote
aisaK Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dagunia, są nowe wieści? Czy Czarunia zaczarowała swoich ludzi czy musi jeszcze troszkę poczekać? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Nie wiadomo czy dzis państwo przyjadą dzis, bo synek sie rozchorował i wymiotował w nocy. Jesli mu przejdzie to będa..... Quote
daga_27 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ech.....dzisiaj mam paskudny dzien :-( czekam na sygnal od panstwa. i mam nadzieje, ze synek szybko dojdzie do siebie. wiem co to znaczy chore dziecko :-( Czarunia jest teraz ciocia malego kociaczka ;-) z tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61981 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Dzis nie było odwiedzin u Czarki..... Quote
agusiazet Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ja też chciałabym wiedzieć, czy Czarusia kogoś zauroczyła? Quote
dariaopole Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Czarusia na pewno zauroczyła wielu dogomaniaków ale czy kogoś jeszcze ??? Całusy dla suni ogromne !!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Jak wróce za tydzień, to chce tu przeczytać,ze Czarusia grzeje dupke u nowych państwa-mam nadzieje,że tak sie stanie:) Daga ucałuj Czarke w nosek od cioteczki:) Quote
daga_27 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Kochane wybaczcie ale ja ostanio nie wyrabiam czasowo :-( dzisiaj byc moze przyjada panstwo Czarunie zobaczyc. choc przyznam, ze maz pani, ktora sie tak Czarunia interesuje uwaza, ze Czarusia jest za duzym psem dla nich. dlatego bardzo licze, ze urok Czarusi zadziala:loveu: Quote
agusiazet Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 My też na to liczymy i trzymamy za Czarkę kciuki, żeby się udało i żeby to był supr domek!!! Quote
daga_27 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 chyba panstwo znowu nie przyjada, bo nie dzwonili do tej pory, a wiedza, ze pozniej ide do pracy na noc :-( Kochane Cyran jest juz za TM :-((( Quote
Iskra73 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Daga bardzo mi przykro z powodu Cyrana, ale z tego co mowila Ania to byla koniecznosc.Nie mozna pozwolic zwierzeciu cierpiec i to bylo najlepsze rozwiazanie . Quote
Recommended Posts