Ania+Milva i Ulver Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Cioteczki!!!! Pilna sprawa ze sterylką Czarusi!!!!Tzn . potrzebne sa pieniązki, bo Daga wydała juz sporo na jej odrobaczenia i jeszcze krew trzeba zrobić. Daria czekam na twoje rzeczy na bazarek ..... Na starym bazarku zostało jeszcze jajko i serduszko-może ktoś się skusi????? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59001 Quote
daga_27 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 U nas wszystko w jak najlepszym porzadku. Czarusia nie przestaje sie przytulac, calowac :-) kula sie z dziecmi po podlodze, oglada z nimi bajki (autentycznie!) Nie ucieka! a tego sie najbardziej balam. na dworzu jak sie pusci smycz to stoi i czeka az ja podniesiesz, z domu tez nie zwiewa nawet jak zostawi sie otwarte drzwi:multi: w domu zrobila 3 razy pisku tylko i raz koopaczka:cool3: Psie CUDO! i teraz uwaga!!! Zbieramy na badania krwi, sterylke i zabiegi posterylkowe. musimy sie spieszyc, bo jest domek, ktory bardzo mocno sie nia interesuje!:multi: nie chce nic zapeszac, ale jestem dobrej mysli! i z tego miejsca pozdrawiam serdecznie potencjalna, przyszla wlascicielke, bo wiem, ze czyta watek:lol: :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Agusiazet juz sporo przesłała, więc teraz my reszta musimy sie zorganizować:) Dzis zobaczymy ile nam zostanie po operacji Babe.... Sprawa pilna, bo może jest szansa na domek.....:) Quote
agusiazet Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ode mnie macie 300 zł i wykorzystajcie je jak uważacie najlepiej!!! Quote
dariaopole Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ania : przepraszam bardzo za zwłokę:oops: miałam straszny tydzień, dziś wieczorem jak będe w domu przesle Ci zdjecia i opisy, w poniedziałek moge przelać Wam 40 zł, także jakby co prosze mi napisac numer konta. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Daria w porządku:) Daga prosze cię o przesłąnie konta dla Darii:) Quote
Iskra73 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Daga zostalo nam łącznie 60 zl, wiec wysylam je do Ciebie na Czarusie. Mam nadzieje ze na bazarku jescze cos sie sprzeda i wystarczy na wszystko. Podaj mi nr konta to jeszcze dzis zrobie przelew. Quote
daga_27 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 własnie wrocilismy ze spaceru. tomba jedna, zapomnialam aparatu:angryy: Posze na mnie tutaj tylko nie krzyczec, ale juz odwazylam sie spuscic Czarusie ze smyczy. Chodzi ladnie przy nodze, wrecz wchodzi na nogi:evil_lol: bardzo sie pilnuje, zeby sie gdzies po drodze nie zgubic:lol: Kiedy wracamy i widzi nasz wiezowiec, to wlacza motorek i jak torpeda pedzi pod klatke. no i siedzi tam i sie niecierpliwi, a nam sie wcale nie spieszy:evil_lol: Szczegolnie Cyranowi, ktory to musi kazdy metr trawki skropic chodz jedna kropelka siu:diabloti: schody pokonuje Czarusia w trzech skokach i juz jest pod winda. z windy pedem pod drzwi. no i sobie na nie skacze, zeby sie otworzyly. nie moze sie doczekac kiedy wreszcie bedzie w domu. a tu problem, bo pancia zanim trafi w odpowiedni klucz, to sporo czasu mija. wtedy Czarka siada, marszczy czolo i patrzy na mnie z takim wzrokiem, ze az strach:diabloti: Patrzy i mysli "no wez sie anemiczna kobieto rusz!!" no a w domku, to wodiczka i lozeczko. trzeba odpoczac po spacerze:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Oj ta nasza przesłodka Czarusia:)Jestem taka szczęsliwa , gdy czytam twoje posty Daga!!!!:) Quote
agusiazet Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Szkoda, że zdjęć ze spacerku nie ma, ale pewnie będą następnym razem - spacerki to konieczność i przyjemność!!! Kiedy sterylka Czarusi? Quote
Iskra73 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Daga wlasnie zrobilam przelew , tez mam konto w mbanku , wiec pewnie masz juz na koncie:) Quote
daga_27 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 sterylke planuje na poczatek tygodnia, ale cos moj wet strasznie zabiegany ostatnio:mad: a i ja czasami bede w pracy. ale postaram sie jak najszybciej. no chcialabym do srody juz to zalatwic. Quote
daga_27 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Iskra73 napisał(a):Daga wlasnie zrobilam przelew , tez mam konto w mbanku , wiec pewnie masz juz na koncie:)dzieki!... Quote
daga_27 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Zdjecie niespecjalnie udane, ale to dowod na to, ze Czarunka nie zjada kotow :-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 :) Czarusia jaka czysta- aż sie świeci:) I jak spi na tym łózku:)Sama słodycz na prawdę:) Quote
dariaopole Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 rzeczywiście świetnie sie czyta dagi posty, a te brodnickie psiaki to wszystkie zadziwiająco cudowne : Czarka, Holy , Babe !!!! Skąd Wy dziewczyny bierzecie w schronie takie idealne sunieczki ?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Bazarek od Darii na Czarusię:) Ale sie napracowałam przy nim.....najgorsze to zmniejszanie zdjęć:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61621 Quote
daga_27 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 dziekuje w imieniu Czarusi! :-) skubana zabrala mi telefon:mad: chyba chciala gdzies zadzwonic:evil_lol: w ogole go nie zniszczyla, nawet nie miala takiego zamiaru, tylko sobie pozyczyla na chwile:diabloti: :loveu: Quote
dariaopole Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 dzięki wielkie Ania, ja bym nie dała rady :shake: wspaniała z Ciebie cioteczka !!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts