Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas wszystko w jak najlepszym porzadku. Czarusia nie przestaje sie przytulac, calowac :-) kula sie z dziecmi po podlodze, oglada z nimi bajki (autentycznie!)
Nie ucieka! a tego sie najbardziej balam. na dworzu jak sie pusci smycz to stoi i czeka az ja podniesiesz, z domu tez nie zwiewa nawet jak zostawi sie otwarte drzwi:multi:
w domu zrobila 3 razy pisku tylko i raz koopaczka:cool3: Psie CUDO!

i teraz uwaga!!! Zbieramy na badania krwi, sterylke i zabiegi posterylkowe. musimy sie spieszyc, bo jest domek, ktory bardzo mocno sie nia interesuje!:multi: nie chce nic zapeszac, ale jestem dobrej mysli!

i z tego miejsca pozdrawiam serdecznie potencjalna, przyszla wlascicielke, bo wiem, ze czyta watek:lol: :loveu:

Posted

Ania : przepraszam bardzo za zwłokę:oops: miałam straszny tydzień, dziś wieczorem jak będe w domu przesle Ci zdjecia i opisy, w poniedziałek moge przelać Wam 40 zł, także jakby co prosze mi napisac numer konta.

Posted

Daga zostalo nam łącznie 60 zl, wiec wysylam je do Ciebie na Czarusie.
Mam nadzieje ze na bazarku jescze cos sie sprzeda i wystarczy na wszystko. Podaj mi nr konta to jeszcze dzis zrobie przelew.

Posted

własnie wrocilismy ze spaceru. tomba jedna, zapomnialam aparatu:angryy:

Posze na mnie tutaj tylko nie krzyczec, ale juz odwazylam sie spuscic Czarusie ze smyczy. Chodzi ladnie przy nodze, wrecz wchodzi na nogi:evil_lol: bardzo sie pilnuje, zeby sie gdzies po drodze nie zgubic:lol: Kiedy wracamy i widzi nasz wiezowiec, to wlacza motorek i jak torpeda pedzi pod klatke. no i siedzi tam i sie niecierpliwi, a nam sie wcale nie spieszy:evil_lol: Szczegolnie Cyranowi, ktory to musi kazdy metr trawki skropic chodz jedna kropelka siu:diabloti: schody pokonuje Czarusia w trzech skokach i juz jest pod winda. z windy pedem pod drzwi. no i sobie na nie skacze, zeby sie otworzyly. nie moze sie doczekac kiedy wreszcie bedzie w domu. a tu problem, bo pancia zanim trafi w odpowiedni klucz, to sporo czasu mija. wtedy Czarka siada, marszczy czolo i patrzy na mnie z takim wzrokiem, ze az strach:diabloti: Patrzy i mysli "no wez sie anemiczna kobieto rusz!!" no a w domku, to wodiczka i lozeczko. trzeba odpoczac po spacerze:loveu:

Posted

sterylke planuje na poczatek tygodnia, ale cos moj wet strasznie zabiegany ostatnio:mad: a i ja czasami bede w pracy. ale postaram sie jak najszybciej. no chcialabym do srody juz to zalatwic.

Posted

rzeczywiście świetnie sie czyta dagi posty, a te brodnickie psiaki to wszystkie zadziwiająco cudowne : Czarka, Holy , Babe !!!! Skąd Wy dziewczyny bierzecie w schronie takie idealne sunieczki ??

Posted

dziekuje w imieniu Czarusi! :-)

skubana zabrala mi telefon:mad: chyba chciala gdzies zadzwonic:evil_lol: w ogole go nie zniszczyla, nawet nie miala takiego zamiaru, tylko sobie pozyczyla na chwile:diabloti: :loveu: